Νίκος Παππάς: Επιστρέφει στο μπάσκετ, ανακοινώθηκε από τον Ηλυσιακό ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ

Νίκος Παππάς: Επιστρέφει στο μπάσκετ, ανακοινώθηκε από τον Ηλυσιακό ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ

Θα είναι συμπαίκτης με τον Αντώνη Φώτση

5855659

Σπουδαία μεταγραφή για τον Ηλυσιακό που έχει ήδη στις τάξεις του τον Αντώνη Φώτση αφού ανακοίνωσε και τον Νίκο Παππά.

Η ομάδα από τα Ιλίσια έκανε δικό της τον πρώην παίκτη του Παναθηναϊκού και νυν ευρωβουλευτή με τον ΣΥΡΙΖΑ, ο οποίος θα συνδυάζει την προπονητική με το μπάσκετ. 

HLISIAKOS



Η ανακοίνωση του Ηλυσιακού

«Δεν ξέρω αν είναι "βόμβα μεγατόνων" ή όχι!! Εξάλλου εμείς στην οικογένεια του ΗΛΥΣΙΑΚΟΥ είμαστε υπέρ της ΕΙΡΗΝΗΣ!! Το μόνο που ξέρω όμως σίγουρα είναι πως όταν ακούω τον ΝΙΚΟ ΠΑΠΠΑ να μου λέει πάμε δυνατά και ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ αισθάνομαι ένα δέος, μια υπερηφάνεια αλλά και υπέρτατη τιμή που ηγούμαι αυτού του τόσου μεγάλου και ιστορικού σωματείου!! Περισσότερα λόγια θα ήταν περιττά και πολύ φτωχά για να αποτυπωσουν το πραγματικό μέγεθος αυτής της τεράστιας μεταγραφής για τον σύλλογο μας και για ολόκληρη την πόλη μας!! Αν αναλογιστεί κανείς το βάρος "καποιων" παικτών που μας τιμούν με την παρουσία τους τότε σίγουρα θα καταλάβει ότι ο ΗΛΥ μας είναι, αν όχι το πιο ιστορικό,ένα από τα πιο ιστορικά σωματεία στην ιστορία του ελληνικού αθλητισμού...!!».

Η πορεία του Νίκου Παππά στο μπάσκετ

Ο Νίκος Παππάς ξεκίνησε το μπάσκετ από τον Σύλλα Αιδηψού σε παιδική ηλικία. Έπαιξε στον Πανελλήνιο και σε ομάδες όπως οι Μπιλμπάο, Κολοσσός, ΠΑΟΚ, Πανιώνιος αλλά το μεγάλο βήμα στην καριέρα του το έκανε το 2013 όπου μεταγράφηκε στον Παναθηναϊκό. 

Στην ομάδα της Αθήνας αγωνίστηκε από το 2013 έως το 2020 και κατέκτησε 5 πρωταθλήματα και 5 Κύπελλα Ελλάδας. 

Αφού έπαιξε σε Πολωνία, Ισραήλ φόρεσε τη φανέλα της ΑΕΚ και εν συνεχεία τη σεζόν 2022-23 του Παναθηναϊκού. Υπήρξε διεθνής με την Εθνική Ανδρών. 

Το 2024 εξελέγη ευρωβουλευτής με τον ΣΥΡΙΖΑ. 

Ειδήσεις σήμερα:

Αντίδραση Πολάκη: Δεν είμαι παιδάκι να με διαγράφουν και να με επαναφέρουν, επιμένω ότι έχουμε πολιτικό πρόβλημα, θα τα πούμε στην Κ.Ε

Συνελήφθη Ιταλός στη Μύκονο, άρπαξε από τουρίστα ρολόι αξίας 75.000 ευρώ - Συμμετείχε σε συμμορία


Το μυστικό... για την αθανασία ψάχνει ο Πούτιν - Ζήτησε από τους γιατρούς να επισπεύσουν την έρευνα για φάρμακα αντιγήρανσης

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης