Ολυμπιακός: Η κλήρωση των πρωταθλητών Ευρώπης στο UEFA Youth League

Οι Νέοι του Ολυμπιακού έμαθαν τον πιθανό αντίπαλό τους για τη δεύτερη φάση του UEFA Youth League

Oι Νέοι του Ολυμπιακού, που κατέκτησαν το πρωτάθλημα Ευρώπης την περσινή σεζόν, έμαθαν τον πιθανό αντίπαλό τους για τη δεύτερη φάση του UEFA Youth League της περιόδου 2024-25.

Οι «ερυθρόλευκοι» πέρασαν απευθείας στο δεύτερο γύρο της διοργάνωσης και εκεί θα αντιμετωπίσουν το νικητή του ζευγαριού JK Tallinna Kalev U19 – FC Santa Coloma U19, ομάδες από Εσθονία και Ανδόρα αντίστοιχα.

Ο πρώτος αγώνας σύμφωνα με την UEFA θα πραγματοποιηθεί στις 23 Οκτωβρίου, ενώ το δεύτερο ματς είναι προγραμματισμένο για τις 6 Νοεμβρίου.


Παράλληλα, από την κλήρωση βγήκε και το ζευγάρι του τρίτου γύρου της διοργάνωσης. Ο νικητής από το ζευγάρι του Ολυμπιακού της δεύτερης φάσης, θα αντιμετωπίσει στην επόμενη φάση το νικητή από το ζευγάρι AS Trencin U19 – FC Zbrojovka Brno U19, από Σλοβακία και Τσεχία αντίστοιχα.

Οι ημερομηνίες των αγώνων του τρίτου γύρου έχουν προγραμματιστεί για τις 27 Νοεμβρίου και 11 Δεκεμβρίου.

Ειδήσεις σήμερα:

Αντίδραση Πολάκη: Δεν είμαι παιδάκι να με διαγράφουν και να με επαναφέρουν, επιμένω ότι έχουμε πολιτικό πρόβλημα, θα τα πούμε στην Κ.Ε

Συνελήφθη Ιταλός στη Μύκονο, άρπαξε από τουρίστα ρολόι αξίας 75.000 ευρώ - Συμμετείχε σε συμμορία


Το μυστικό... για την αθανασία ψάχνει ο Πούτιν - Ζήτησε από τους γιατρούς να επισπεύσουν την έρευνα για φάρμακα αντιγήρανσης

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr