Κατερίνα Στεφανίδη: Επιστρέφει στη δράση την Τετάρτη στη Ζυρίχη

Με κορυφαία ονόματα ο αγώνας του Diamond League 

Στην πόλη όπου το 2014 ξεκίνησαν όλα, τη Ζυρίχη, βρίσκεται ήδη η Κατερίνα Στεφανίδη, προκειμένου να αγωνιστεί την Τετάρτη (4/9), στον αγώνα επί κοντώ στον κεντρικό σιδηροδρομικό σταθμό της πόλης.

Η έμπειρη πρωταθλήτρια βρίσκεται λίγο πριν το φινάλε της περιόδου και παραμένει σε καλή κατάσταση, καθώς πριν λίγες ημέρες ξεπέρασε τα 4,64 μ. στο Γιόγκριμ.

“Κάθε χρονιά που επιστρέφουμε σε αυτήν την πόλη αισθάνομαι συναισθηματικά έντονα καθώς αισθάνομαι ότι όλα ξεκίνησαν εκεί. Εκεί πήρα το πρώτο μου μετάλλιο στην κατηγορία γυναικών το 2014 και εκεί αγωνίστηκα στον πρώτο μου τελικό Diamond League την ίδια χρονιά. Ούτε στα πιο τρέλα μου όνειρα δεν θα μπορούσα να φανταστώ τι θα μου έφερνε η επόμενη δεκαετία“, έγραψε η ίδια στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για να δείξει την σύνδεση της με την πόλη και τη χαρά της που επιστρέφει σε αυτήν.

Ο αγώνας επί κοντώ, θα γίνει μία ημέρα νωρίτερα από το τελευταίο Diamond League της χρονιάς. Κορυφαίες αθλήτριες του αγωνίσματος θα είναι παρούσες, όπως οι τρεις πρώτες των Ολυμπιακών Αγώνων, Νίνα Κένεντι (Αυστραλία), Κέιτ Μουν (ΗΠΑ) και Αλίσα Νιούμαν (Καναδάς). Στη Ζυρίχη θα αγωνιστεί και η Σάντι Μόρις (ΗΠΑ), που πριν λίγες ημέρες πέρασε τα 4,83 μ., αλλά και η Αντζέλικα Μόσερ (Ελβετία).

Η Στεφανίδη έχει ξεπεράσει φέτος τα 4,73 μ. και κατέκτησε το ασημένιο μετάλλιο στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα της Ρώμης.

Ειδήσεις σήμερα:

Αντίδραση Πολάκη: Δεν είμαι παιδάκι να με διαγράφουν και να με επαναφέρουν, επιμένω ότι έχουμε πολιτικό πρόβλημα, θα τα πούμε στην Κ.Ε

Συνελήφθη Ιταλός στη Μύκονο, άρπαξε από τουρίστα ρολόι αξίας 75.000 ευρώ - Συμμετείχε σε συμμορία


Το μυστικό... για την αθανασία ψάχνει ο Πούτιν - Ζήτησε από τους γιατρούς να επισπεύσουν την έρευνα για φάρμακα αντιγήρανσης

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr