L' Equipe: Κοντά στον Παναθηναϊκό ο Ουναχί

Το γαλλικό μέσο αναφέρει ότι οι πράσινοι έχουν συμφωνήσει με τη Μαρσέιγ για τον δανεισμό του παίκτη - Αναμένεται αργά το βράδυ στην Αθήνα για να ολοκληρωθεί η απόκτηση του

Ο Αζεντίν Ουναχί είναι ένα από τα πρόσωπα των ημερών καθώς το όνομα του εμπλέκεται σε μεταγραφικά σενάρια που αρχικά αφορούσαν τον Ολυμπιακό (οι ερυθρόλευκοι από νωρίς το πρωί είχαν ξεκαθαρίσει ότι δεν ασχολούνται με την συγκεκριμένη υπόθεση, όπως και μ' αυτή του Ζίγιεχ)., ωστόσο πλέον βρίσκεται μια ανάσα από τον Παναθηναϊκό.

Ο Μαροκινός μεσοεπιθετικός από την αρχή της σεζόν δεν βρίσκεται στα πλάνα του Ρομπέρτο Ντε Τζέρμπι και παρά τις πολύ καλές προτάσεις που είχε από το Κατάρ ο ίδιος ήθελε να παραμείνει στην Ευρώπη με τους ατζέντηδες του να τον προτείνουν σε Ολυμπιακό και ΠΑΟ. 



Όπως αναφέρει σε σημερινό της δημοσίευμα στην ηλεκτρονική της έκδοση η Equipe «η διοίκηση της Μαρσέιγ έχει καταλήξει σε συμφωνία και με τους δύο ελληνικούς συλλόγους δίνοντας του την άδεια να έρθει σε απευθείας επαφές μαζί τους με τον ποδοσφαιριστή να είναι πολύ κοντά στον Παναθηναϊκό.

Η συμφωνία αφορά δανεισμό με ενοίκιο 500.000 ευρώ και οψιόν αγοράς στα 11.5 εκατ., ενώ το 30% των χρημάτων θα δοθούν στην Ανζέ που έχει διατηρήσει ποσοστό μεταπώλησης.».

Μάλιστα οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο παίκτης θα έρθει σήμερα το βράδυ στην Αθήνα για να περάσει από ιατρικές εξετάσεις αύριο και να ανακοινωθεί η μεταγραφή του.

Ειδήσεις σήμερα:

«Είσαι σαν και εμένα» - Τα αρρωστημένα μηνύματα του συζύγου της Gisele σε άνδρες που έψαχνε για να τη βιάσουν

Γιατί η Hewlett Packard διεκδικεί ως και 4 δισ. δολάρια από την περιουσία του Μάικ Λιντς που σκοτώθηκε στο Bayesian


Αδύνατη προς το παρόν η ρυμούλκηση του δεξαμενοπλοίου Sounion που χτύπησαν οι Χούθι
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr