Άλβαρο Μοράτα: Η Marca αποκάλυψε τον πραγματικό λόγο του χωρισμού του με την Καμπέλο

Άλβαρο Μοράτα: Η Marca αποκάλυψε τον πραγματικό λόγο του χωρισμού του με την Καμπέλο

Σύμφωνα με τους Ισπανούς η οριστική ρήξη στη σχέση τους ήρθε στο γήπεδο μετά τον τελικό του Euro

morata_campelo
Ο Άλβαρο Μοράτα και η Άλις Καμπέλο ανακοίνωσαν πριν από περίπου ένα μήνα, μέσω των προσωπικών τους λογαριασμών στα social media, ότι οι δρόμοι τους χωρίζουν μετά από 7 χρόνια γάμου.

Ο Ισπανός φορ που παίζει πλέον στη Μίλαν και το μοντέλο από την Ιταλία έδωσαν, μέσω των αναρτήσεών τους, κάποιες εξηγήσεις αλλά δεν έγιναν και σοφότεροι, όσο αφορά τον λόγο του χωρισμού, όσοι της διάβασαν. 



Τώρα έρχεται η Marca για να αποκαλύψει την αληθινή αιτία του χωρισμού. Σύμφωνα με την έγκριτη ισπανική εφημερίδα  αιτία είναι ο καβγάς στο γήπεδο μετά τη νίκη της Ισπανίας επί της Αγγλίας στον τελικό του Euro 2024 στη Γερμανία. 

H Άλις ήθελε να γιορτάσει την κατάκτηση του EURO, το ζευγάρι, τα παιδιά τους και μερικοί φίλοι, χωρίς την παρουσία των γονέων του αρχηγού της Ισπανίας. 

Κλείσιμο

Ο ίδιος ο Μοράτα είχε πει σε Ισπανό δημοσιογράφο ότι η Ιταλίδα δεν ήθελε να επιστρέψει στην πατρίδα της, παρά το γεγονός πως εκείνος έφυγε από την Ατλέτικο και τη Μαδρίτη για τη Μίλαν και το Μιλάνο.

«Έφυγα από την Ισπανία γιατί δεν αντέχω άλλο την πίεση και την κριτική, όχι μόνο στον κουτσομπολίστικο αλλά και στον αθλητικό Τύπο», εκμυστηρεύτηκε ο Μοράτα στον δημοσιογράφο Χαβιέρ ντε Χόγιος στην εκπομπή «D Corazón». 

«Είμαι πολύ ξεκάθαρος ότι η σχέση έχει τελειώσει. Ένα άλλο πράγμα είναι ότι έχουμε μια πολύ καλή σχέση λόγω των τεσσάρων παιδιών μας», δήλωσε.

Ο διεθνής φορ και η Άλις Καμπέλο στα επτά χρόνια γάμου απέκτησαν τέσσερα παιδιά. 



morata_2
morata_1


Θυμίζουμε στην ανάρτησή του για τον χωρισμό ο Μοράτα είχε γράψει: «Μετά από πολλή σκέψη, η Άλις κι εγώ αποφασίσαμε να χωρίσουν οι δρόμοι μας. Ήταν μια υπέροχη σχέση αμοιβαίου σεβασμού, όπου ο ένας αγάπησε και βοήθησε πολύ τον άλλο. Το αποτέλεσμα αυτών των πολύ όμορφων ετών ήταν τα τέσσερα παιδιά μας, που είναι αναμφίβολα ό,τι καλύτερο έχουμε κάνει. Η απόφασή μας ήταν οδυνηρή και σας ζητούμε σεβασμό και σας παρακαλούμε να μην επινοείτε διάφορα σενάρια. Δεν υπήρξε ποτέ έλλειψη σεβασμού, παρά μόνο ασυμφωνίες που λίγο-λίγο έφθειραν τη σχέση μας. Η Άλις θα έχει πάντα ξεχωριστή θέση στην καρδιά μου». 

Η 29χρονη σύζυγός είχε αναφέρει: «Θέλω να καταστήσω σαφές πως δεν υπήρξε κανένα τρίτο πρόσωπο, ούτε έλλειψη σεβασμού από οποιαδήποτε πλευρά. Σε αυτά τα οκτώ χρόνια είχα στο πλευρό μου έναν άνθρωπο που δεν είχε τίποτα πάνω από μένα ως προτεραιότητα και δεν θα επιτρέψω σε κανέναν να κυκλοφορήσει φήμες χωρίς βάση. Θέλω να ευχαριστήσω τον Άλβαρο για ό,τι έκανε για μένα, για τον σύζυγο και πατέρα που ήταν και του εύχομαι τα καλύτερα για πάντα».

Η είδηση αυτή προκάλεσε σοκ στον κόσμο του ποδοσφαίρου και όχι μονο αφού το ζευγάρι έδειχνε να είναι από τα πιο ερωτευμένα του χωρου, οι δύο τους, μάλιστα, έκαναν με φίλους και την πολυμελή οικογένειά τους διακοπές σε νησιά μετά το Euro 2024 και κανείς δεν περίμενε αυτή την εξέλιξη. Ο αρχηγός της Εθνικής Ισπανίας και η σύντροφός του ανέβαζαν συνεχώς "καυτές" φωτογραφίες στα social media για να δείξουν τον έρωτά τους και σίγουρα κάτι θα μεσολάβησε για να χωρίσουν έτσι ξαφνικά, αλλά δεν είναι πάντα όλα έτσι όπως δείχνουν. 


Και οι δύο πάντως είχαν διαψεύσει τις φήμες για τρίτο πρόσωπο στη σχέση το οποίο σχετίζονταν με τον Μοράτα. 


Η Καμπέλο δεν έχει σβήσει φωτογραφίες με τον Μοράτα από τα social media αλλά στο Instagram δεν γράφει πλέον Καμπέλο - Μοράτα αλλά μονάχα το επίθετό της. Τα παιδιά μετά τον χωρισμό έχουν μείνει με την μητέρα τους μέχρι να εκδοθεί το διαζύγιο που θα προβλέπει τόσο για τα παιδιά όσο και για την περιουσία. 

Τα ΜΜΕ στην Ισπανία αναφέρουν ότι το διαζύγιο θα εκδοθεί σύντομα και οι δύο δικηγόροι συνεργάζονται αρμονικά μεταξύ τους. «Ο Άλβαρο θα δώσει στην Άλις ότι προβλέπει ο νόμος και ότι ζητήσει εκείνη για να μην λείψει τίποτα από τα παιδιά» είπε δημοσιογράφος σε εκπομπή στην ισπανική τηλεόραση. 


Ειδήσεις σήμερα:

Αντίδραση Πολάκη: Δεν είμαι παιδάκι να με διαγράφουν και να με επαναφέρουν, επιμένω ότι έχουμε πολιτικό πρόβλημα, θα τα πούμε στην Κ.Ε

Συνελήφθη Ιταλός στη Μύκονο, άρπαξε από τουρίστα ρολόι αξίας 75.000 ευρώ - Συμμετείχε σε συμμορία


Το μυστικό... για την αθανασία ψάχνει ο Πούτιν - Ζήτησε από τους γιατρούς να επισπεύσουν την έρευνα για φάρμακα αντιγήρανσης
 
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης