Παναθηναϊκός: Έφτασε στην Ελλάδα ο Ουναχί - Ήρθα σε μια ομάδα που με εμπιστεύεται, είπε ο Μαροκινός - Βίντεο

Παναθηναϊκός: Έφτασε στην Ελλάδα ο Ουναχί - Ήρθα σε μια ομάδα που με εμπιστεύεται, είπε ο Μαροκινός - Βίντεο

Ο διεθνής Μαροκινός μέσος θα περάσει ιατρικά και θα ανακοινωθεί - Δανεικός από τη Μαρσέιγ γράφει η Equipe

26555162
Στην Ελλάδα έφτασε λίγα λεπτά πριν από τα μεσάνυχτα ο Αζεντίν Ουναχί. 

Ο 24χρονος Μαροκινός μέσος έχει συμφωνήσει με τον Παναθηναϊκό και αφού περάσει ιατρικά τεστ θα υπογράψει και θα ανακοινωθεί την Τετάρτη. 



Κλείσιμο
Σύμφωνα με την «Equipe», ο Ουναχί θα αγωνιστεί στον Παναθηναϊκό με τη μορφή δανεισμού σε deal που θα βάλει 500.000 ευρώ στα ταμεία των Μασσαλών, ενώ θα περιλαμβάνει και οψιόν αγοράς ύψους 11.5 εκατ. ευρώ.

Μιλώντας κατά την άφιξη του στο "Ελ. Βενιζέλος" είπε: «Παίξαμε με τον Παναθηναϊκό, το θυμάμαι. Ήταν στα προκριματικά του Champions League. Θυμάμαι στο "Βελοντρόμ" πόσο ζεστοί ήταν οι φίλαθλοι της Μαρσέιγ. Ξέρω και τους φιλάθλους του Παναθηναϊκού και θα χαρώ να τους ξαναδώ. Δημιουργούν μια από τις καλύτερες ατμόσφαιρες στην Αθήνα. Έχω δει αρκετούς αγώνες κι έχω δει πώς οι φίλαθλοι πλαισιώνουν την ομάδα. Είναι ευκαιρία να βρεθώ μαζί τους και να ξαναζήσουμε αυτή την ατμόσφαιρα».

Εν συνεχεία μίλησε για τι το οδήγησε στην απόφαση να φύγει από τη Μαρσέιγ και να έρθει στον ΠΑΟ: 

«Όπως είπα και πριν, ήταν μια πολύ δύσκολη επιλογή αυτή που έκανα. Μια μέρα πριν μίλησα με τον προπονητή. Είχα ένα πολύ καλό συναίσθημα και με τον τεχνικό διευθυντή και με τον πρόεδρο. Βρέθηκα σε μια δύσκολη κατάσταση και ήθελα να πάω σε μια ομάδα που θα με εμπιστεύεται. Αυτό είναι το πρότζεκτ που ήθελα να συμμετάσχω. Έχω αυτοπεποίθηση, ξέρω ότι μπορώ να τα καταφέρω, μπορώ να δείξω ακριβώς όσα θα ήθελα. Δεν διάλεξα και δεν πήρα μια εύκολη λύση, αλλά αυτό που ήθελα να κάνω ήταν να έρθω σε μια ομάδα που θα μου δείξει εμπιστοσύνη και θα με πιστεύει».



O Ουναχί είναι στη Μαρσέιγ από το 2023 και έχει συμβόλαιο για άλλα 3 χρόνια με την ομάδα της Μασσαλίας. Είναι 30 φορέ διεθνής με την Εθνική του Μαρόκο με την οποία αγωνίστηκε και στα 7 παιχνίδια στο Μουντιάλ του 2022. 

To Μαρόκο έφτασε έως τον μικρό τελικό όπου έχασε από την Κροατία. Στα νοκ άουτ απέκλεισε τόσο την Ισπανία όσο και την Πορτογαλία με τον Ουναχί να κλέβει την παράσταση. Από τα 7 παιχνίδια ξεκίνησε βασικός στα 6! 




Ειδήσεις σήμερα:

«Είσαι σαν και εμένα» - Τα αρρωστημένα μηνύματα του συζύγου της Gisele σε άνδρες που έψαχνε για να τη βιάσουν

Γιατί η Hewlett Packard διεκδικεί ως και 4 δισ. δολάρια από την περιουσία του Μάικ Λιντς που σκοτώθηκε στο Bayesian


Αδύνατη προς το παρόν η ρυμούλκηση του δεξαμενοπλοίου Sounion που χτύπησαν οι Χούθι
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Best Of Network

Δείτε Επίσης