Μανωλάς: Μιλάει με Ρόμα για την επιστροφή του, γράφουν οι Ιταλοί

Όπως μετέδωσε ο Ιταλός δημοσιογράφος Τζανλούκα Ντι Μάρτζιο, η Ρόμα βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις με τον ελεύθερο Κώστα Μανωλά για το ενδεχόμενο της επιστροφής του στην ομάδα

Ο Κώστας Μανωλάς αποχώρησε ως ελεύθερος από τη Σαλερνιτάνα στο τέλος της περασμένης σεζόν και μέχρι σήμερα δεν έχει βρει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του. Ίσως βέβαια αυτό να αλλάξει σύντομα και μάλιστα με ένα πολύ «ηχηρό» deal.



Όπως μετέδωσε ο Ιταλός δημοσιογράφος Τζανλούκα Ντι Μάρτζιο, ο Έλληνας στόπερ βρίσκεται σε συζητήσεις με τη Ρόμα για την ενδεχόμενη επιστροφή του στην ομάδα με την οποία έζησε τις καλύτερες στιγμές της καριέρας του. Ο σύλλογος της ιταλικής πρωτεύουσας έχει προσφέρει στον 33χρονο συμβόλαιο μονοετούς διάρκειας με ετήσιες απολαβές που αγγίζουν τις 500 χιλιάδες ευρώ. Άλλωστε, ποτέ δεν έκρυψε την αγάπη του για τους Τζαλορόσι, ενώ είναι γνωστό πως διατηρεί τις καλύτερες σχέσεις με τον προπονητή τους, Ντανιέλε Ντε Ρόσι, αφού υπήρξαν συμπαίκτες στο πενταετές (2014 - 2019) πέρασμά του στους Ρωμαίους. Πρόσφατα μάλιστα, ο Μανωλάς δημοσίευσε σε ιστορία στο Instagram ένα εικαστικό με τον ίδιο να φορά τη φανέλα της Ρόμα και λεζάντα «Κάποιες αγάπες δεν τελειώνουν ποτέ».

Συνολικά με τη φανέλα της Ρόμα, ο 33χρονος μέτρησε 206 συμμετοχές, με πιο δυνατή εικόνα φυσικά το επικό γκολ που απέκλεισε την Μπαρτσελόνα κι έστειλε την ομάδα του στα ημιτελικά του Champions League το 2018.

Πηγή: gazzetta.gr



Ειδήσεις σήμερα:

«Είσαι σαν και εμένα» - Τα αρρωστημένα μηνύματα του συζύγου της Gisele σε άνδρες που έψαχνε για να τη βιάσουν

Σεισμός 4,9 Ρίχτερ ταρακούνησε την Κύπρο

Ολυμπιακός: Κλείνει για δύο χρόνια τον Σέρτζιο Ολιβέιρα
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr