Στέφανος Τσιτσιπάς αποθεώνει Αντώνη Τσαπατάκη: Το πάθος σου είναι παράδειγμα για όλους μας

«Είσαι ένας ήρωας που μας διδάσκει πως τίποτα δεν είναι αδύνατο όταν υπάρχει θέληση» γράφει για τον αργυρό παραολυμπιονίκη στο Παρίσι

Σε δημόσιους επαίνους για τον παραολυμπιονίκη στην κολύμβηση, Αντώνη Τσαπατάκη, προχώρησε ο Στέφανος Τσιτσιπάς, μετά το ασημένιο μετάλλιο του Έλληνα κολυμβητή στο Παρίσι.

«Η αποφασιστικότητά σου και το πάθος σου για το άθλημα είναι παράδειγμα για όλους μας» αναφέρει σε ανάρτησή του στο Χ ο Στέφανος Τσιτσιπάς.

Όπως σημειώνει για τον Αντώνη Τσαπατάκη «Ο αγώνας σου δεν είναι μόνο αθλητικός, αλλά και ανθρώπινος. Είσαι ένας ήρωας που μας διδάσκει πως τίποτα δεν είναι αδύνατο όταν υπάρχει θέληση».



Όλη η ανάρτηση του Στέφανου Τσιτσιπά για τον Αντώνη Τσαπατάκη

Αντώνη Τσαπατάκη, συγχαρητήρια για την εκπληκτική σου απόδοση στους Παραολυμπιακούς Αγώνες! Η αποφασιστικότητά σου και το πάθος σου για το άθλημα είναι παράδειγμα για όλους μας.

Ο αγώνας σου δεν είναι μόνο αθλητικός, αλλά και ανθρώπινος. Είσαι ένας ήρωας που μας διδάσκει πως τίποτα δεν είναι αδύνατο όταν υπάρχει θέληση.

Σε ευχαριστούμε που μας δείχνεις τον δρόμο προς το θάρρος και την αφοσίωση.

Ειδήσεις σήμερα:

Διπλό βάθρο για την Ελλάδα στη σφαιροβολία F32 των Παραολυμπιακών Αγώνων: Χρυσός ο Κωνσταντινίδης, χάλκινος ο Στεφανίδης - Δείτε βίντεο

Αναστάτωση σε παραλία της Κρήτης - Αιγύπτιος πήρε αγκαλιά μέσα στη θάλασσα 12χρονο κοριτσάκι

Αυτοκτόνησε αστυνομικός στον Νέο Βουτζά - Ήταν πατέρας τριών παιδιών
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr