Παναθηναϊκός: Θα πάρει σέντερ φορ μόνο αν φύγει ο Σπόραρ - Τι είδους στράικερ ψάχνει

Παναθηναϊκός: Θα πάρει σέντερ φορ μόνο αν φύγει ο Σπόραρ - Τι είδους στράικερ ψάχνει

Η απάντηση για το αν ο ΠΑΟ ολοκλήρωσε τα... ψώνια του θα δοθεί μέχρι τις 11 του μηνός, όταν ολοκληρώνεται η μεταγραφική περίοδος

sporar
O Παναθηναϊκός ολοκλήρωσε ακόμη ένα... μπαμ στη τρέχουσα μεταγραφική περίοδο, προσθέτοντας ποιότητα στη μεσαία του γραμμή με τον δανεισμό από την Μαρσέιγ του Αζεντίν Ουναχί, διαθέτοντας και οψιόν αγοράς του Μαροκινού επιθετικού στα 11.5 εκατομμύρια ευρώ.

Ο 24χρονος άσος θα είναι η μοναδική νέα προσθήκη στην ευρωπαϊκή λίστα του συλλόγου για τα παιχνίδια στη League phase του Conference League, καθώς δεν υπάρχει κινητικότητα σήμερα, Τετάρτη, για ακόμη μία μεταγραφή.

Τελείωσε τα ψώνια του ο Παναθηναϊκός στο πιο δαπανηρό ''παζάρι'' της ιστορίας του; Η απάντηση θα δοθεί μέχρι τις 11 του μηνός, όταν ολοκληρώνεται η μεταγραφική περίοδος.

Για να πάρει κι άλλον παίκτη το Τριφύλλι, θα πρέπει να πουληθεί ο Άντρατζ Σπόραρ. Μόνο σε αυτή την περίπτωση θα κινηθεί στην αγορά για την απόκτηση στράικερ το κλαμπ, έχοντας... λοκάρει κάποιες περιπτώσεις, όπως είναι αυτή του Τσούμπα Άκπομ από τον Άγιαξ (δεν έχει προχωρήσει) ή όπως ήταν εκείνη του Μαμά Μπαλντέ της Λιόν που κατέληξε στην Μπρεστ του Champions League.

Ο Παναθηναϊκός και ο Ντιέγκο Αλόνσο έχουν βάλει συγκεκριμένα χαρακτηριστικά στην αναζήτηση επιθετικού, ψάχνοντας για κάποιον πάρα πολύ γρήγορο, ταχυδυναμικό, που θα παίζει περισσότερο στον χώρο και λιγότερο με την μπάλα. Κάποιον σαν τον Μπαλντέ. Με βάση τα παραπάνω κριτήρια, ο Ουρουγουανός προπονητής δεν έχει στη λίστα του, τον Χοακίν Κορέα, το όνομα του οποίου κυκλοφόρησε ως σενάριο κατά την διάρκεια της χθεσινής ημέρας, μιας και θεωρεί πως είναι ''ίδιος'' παίκτης με τον Φώτη Ιωαννίδη που αποτελεί το αδιαμφισβήτητο ''9'' του συλλόγου.

Κλείσιμο
Πηγή :Gazzetta.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης