Μανωλάς: «Δεν ισχύουν τα δημοσιεύματα, ευχαριστώ τους οπαδούς της Ρόμα για την αγάπη τους»

Μανωλάς: «Δεν ισχύουν τα δημοσιεύματα, ευχαριστώ τους οπαδούς της Ρόμα για την αγάπη τους»

Αυτό τον καιρό ο Μανωλάς βρίσκεται στην Νάξο και προπονείται με τον τοπικό Παναξιακό μέχρι να βρει την επόμενη ομάδα του

manolas
Μπορεί ο Τζιανλούκα Ντι Μάρτζιο να έκανε χθες λόγο για συζητήσεις μεταξύ της Ρόμα και του Κώστα Μανωλά, όμως ο ίδιος ο Έλληνας ποδοσφαιριστής βγήκε και διέψευσε την φημολογία αυτή λίγες ώρες αργότερα.

Ο 33χρονος Έλληνας κεντρικός αμυντικός έκανε ένα story στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram όπου ανέβασε μία φωτογραφία του με την φανέλα της και έγραψε στα τελικά πως ευχαριστεί όλους τους οπαδούς της Ρόμα για τα μηνύματά τους για την υποτιθέμενη επιστροφή του, ωστόσο τόνισε πως δεν ισχύει κάτι τέτοιο. Η Ρόμα μάλιστα απέκτησε πρόσφατα τον Ερμόσο ενώ σήμερα έκλεισε το deal και με τον Χούμελς.

Να σημειώσουμε πως αυτό τον καιρό ο Μανωλάς βρίσκεται στην Νάξο και προπονείται με τον τοπικό Παναξιακό μέχρι να βρει την επόμενη ομάδα του.

Αναλυτικά τα όσα έγραψε ο Μανωλάς:

Κλείσιμο
«Έχω λάβει πολλά μηνύματα από χθες και ευχαριστώ όλους τους οπαδούς της Ρόμα για την αγάπη που μου έδειξαν, αλλά δεν ισχύει τίποτα σε αυτά που διάβασα, πάμε Ρόμα!»

Πηγή: Gazzetta.gr


Ειδήσεις σήμερα:

Σαδιστής ουρολόγος στη Νέα Υόρκη κακοποίησε πάνω από 300 άνδρες - Τα βασανιστήρια που έκανε με πρόσχημα τη «θεραπεία»

Η Ρωσία βομβάρδισε τη Λβιβ - Επτά νεκροί, δεκάδες τραυματίες, καταστράφηκαν ιστορικά κτίρια

Το life story του Παραολυμπιονίκη Αντώνη Τσαπατάκη - Το ατύχημα, η αγάπη για το νερό και το όνειρο να γίνει βατραχάνθρωπος
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης