O Ντουπλάντις δεν χάνει ούτε στα 100μ. - Δείτε βίντεο

O Ντουπλάντις δεν χάνει ούτε στα 100μ. - Δείτε βίντεο

Ο Αρμαντ Ντουπλάντις έτρεξε τα 100μ. σε 10.37 και νίκησε τον Κάρστεν Βάρχολμ, σε μια διαφορετική κόντρα στο στάδιο «Letzigrund» της Ζυρίχης

Duplantis_zurich
Το Diamond League της Ζυρίχης άνοιξε το απόγευμα της Τετάρτης (4/9) με το επί κοντώ γυναικών από τον κεντρικό σιδηροδρομικό σταθμό της ελβετικής πόλης και τη συμμετοχή τής Κατερίνας Στεφανίδη και συνεχίστηκε το βράδυ στο στάδιο Letzigrund, με μια διαφορετική κόντρα.

Η μονομαχία ανάμεσα στον Αρμάντ Ντουπλάντις και τον Κάρστεν Βάρχολμ στα 100μ., που ανακοινώθηκε στις 14 Αυγούστου, έγινε πράξη σε μια από τις πιο γρήγορες πίστες στον κόσμο.



Κλείσιμο
Ο Ντουπλάντις δεν έχασε ούτε τώρα, ο κάτοχος του παγκοσμίου ρεκόρ στο επί κοντώ έτρεξε τα 100μ. (-0,1 μ/δ) σε 10.37, βελτιώνοντας κατά δύο εκατοστά του δευτερολέπτου που είχε σημειώσει το 2018.

Ο Βάρχολμ, κάτοχος του ρεκόρ κόσμου στα 400μ. εμπ., με τη σειρά του σημείωσε 10.47, δύο εκατοστά του δευτερολέπτου πιο αργά από το εξαετίας δικό του ατομικό ρεκόρ.

Το κυρίως πρόγραμμα στπο «Weltklasse» της Ζυρίχης, θα διεξαχθεί την Πέμπτη (5/9) στο στάδιο «Letzigrund», με έντονο ελληνικό ενδιαφέρον, με την παρουσία των Εμμανουήλ Καραλή και Μίλτου Τεντόγλου, αλλά και των Ντουπλάντις και Βάρχολμ.


Πηγή: gazzetta.gr


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Best Of Network

Δείτε Επίσης