Πρίντεζης: Όλη η «ερυθρόλευκη» οικογένεια και ο κόσμος του μπάσκετ στο λαμπερό «Gala» - Δείτε φωτογραφίες

Πρίντεζης: Όλη η «ερυθρόλευκη» οικογένεια και ο κόσμος του μπάσκετ στο λαμπερό «Gala» - Δείτε φωτογραφίες

Ο εμβληματικός αρχηγός των «ερυθρόλευκων» το βράδυ της 6ης Σεπτεμβρίου θα τιμηθεί για την προσφορά του στον σύλλογο, σε μία ξεχωριστή βραδιά στο ΣΕΦ

6301470
Σε μία μέρα που ο Ολυμπιακός παρουσίασε και επίσημα τον Φουρνιέ ξεκινάει και η αντίστροφη μέτρηση του αποχαιρετισμού του Γιώργου Πρίντεζη

Ο εμβληματικός αρχηγός των «ερυθρόλευκων» το βράδυ της 6ης Σεπτεμβρίου θα τιμηθεί για την προσφορά του στον σύλλογο, σε μία ξεχωριστή βραδιά στο ΣΕΦ. 

Μία ημέρα νωρίτερα πραγματοποιήθηκε λαμπερό «Gala»  στη Βουλιαγμένη, στο οποίο έδωσαν το «παρών» φίλοι, πρώην συμπαίκτες και αντίπαλοι, όπως επίσης και σύσσωμη η ομάδα του Ολυμπιακού.

misits
Ο Μίλαν Τόμιτς και ο Γιώργος Πρίντεζης
pri
Ο Πέρο Άντιτς και ο Γιώργος Πρίντεζης.
sasa_-_nikol
Ο Σάσα Βεζένκοφ και η Νικόλ Ελευθεριάδου.
span_-_bartz
Ο Βασίλης Σπανούλης και ο Γιώργος Μπαρτζώκας.
span_-_prin
Ο Βασίλης Σπανούλης και ο Γιώργος Πρίντεζης.
Κλείσιμο


Πρίντεζης: «Θα είναι κάτι που δεν θα μπορώ να διαχειριστώ»

Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά στο περιθώριο της λαμπερής εκδήλωσης θεωρεί πολύ δύσκολο να διαχειριστεί τα συναισθήματά στο ματς προς τιμήν του!

«Όταν πρωτοξεκίνησα σίγουρα δεν το περίμενα. Το μόνο που ένιωθα ήταν χαρά και τιμή που έκανα προπόνηση με την ομάδα που αγαπούσα από παιδί. Όσο πέρναγαν τα χρόνια, όσο μεγαλώνεις και γαλουχείσαι μέσα σ' έναν σύλλογο υπάρχει στην άκρη του μυαλού σου όμως είναι σαν μακρινό όνειρο...» ανέφερε αρχικά ο Πρίντεζης και συνέχισε:

domna_pri
Ο Γιώργος Πρίντεζης με την Δόμνα Μιχαηλίδου και τον Γιώργο Αγγελόπουλο
bogris_-_prin
Ο Γιώργος Πρίντεζης με τον Γιώργο Μπόγρη
beril_makisik
Ο Γιώργος Πρίντεζης με τον Σακίλ και την Μπέριλ Μακίσικ, που αποκάλυψε και την εγκυμοσύνη της
arlaoukas_-_span
Ο Βασίλης Σπανούλης με τον Τζο Αρλάουκας.
dorsei
Ο Ντόρσεϊ και η σύντροφός του.


«Αγωνιστικά το τελευταίο ματς ήταν και το τέλος. Μια χρονιά και ένας κύκλος που έκλεισε όμορφα. Ασχέτως το πώς θα τελείωνε. Αύριο είναι μια πάρα πολύ όμορφη κίνηση που κάνει η ομάδα και οι πρόεδροι τους οποίους και ευχαριστώ πάρα πολύ.»

Όσο για το τι περιμένει το βράδυ της Παρασκευής (6/9) στο ΣΕΦ; «Είναι κάτι το οποίο δεν μπορώ να το διαχειριστώ. Όχι στο συγκινησιακό φορτίο μόνο. Ο κόσμος το βλέπει και λέει το πόσο τυχερός είσαι και πράγματι νιοώθω πολύ τυχερός όμως επειδή είμαι παραπάνω συναισθηματικός θα είναι δύσκολο να το διαχειριστώ. Όμως αύριο-μεθαύριο που θα βλέπω κάποια βίντεο θα με κάνουν ακόμα πιο χαρούμενο και θα νιώθω πιο άνετα γιατί αύριο δεν ξέρω αν θα καταφέρω πραγματικά να το χαρώ.»

fal
Ο Μουσταφά Φαλ
estrella_wokap
Ο Γιώργος Πρίντεζης με την Εστρέλλα Νούρι και τον Τόμας Γουόκαπ.
gos
Ο Γουίλιαμ Γκος και η γυναίκα του.
fournie_2
Ο Φουρνιέ με τον Παναγιώτη Αγγελόπουλο και τη σύζυγό του.
geniki_magazi


Επίσης είπε ότι «τα πρόσωπα είναι αυτά που κάνουν τις καταστάσεις. Η καθημερινότητα, η καθημερινή τριβή, οι όμορφες επιτυχίες, οι όμορφες στιγμές αλλά και οι άσχημες. Όλα αυτά συνθέτουν το πόσο μπορούν να φτιάξουν ένα όμορφο αποτέλεσμα για τον Ολυμπιακό και αυτό είναι που κρατάω. Οι ανθρώπινες σχέσεις είναι αυτές που μετράνε. Όσους βλέπω και με όσους έχω συνεργαστεί, κάθε φορά που βρισκόμαστε είναι σαν να πηγαίνουν όλα στον αυτόματο. Και οι ανθρώπινες σχέσεις είναι αυτές που μένουν.

«Αυτά που νιώθω είναι περισσότερα από αυτά που έδειχνα»

Όσο για το αν του λείπει κάτι από τότε που αποσύρθηκε; «Θα σας φανεί περίεργο αλλά δεν μου λείπει κάτι. Τελείωσε ένας κύκλος όμορφα μετά παό πολλά χρόνια. Πολλές μέρες δύσκολες, επίπονες, με νίκες, με ήττες, οπότε έφυγα γεμάτος. Και από την αγάπη του κόσμου αλλά από πλευράς αποτελεσμάτων και χρόνου. Ελπίζω να μην κούρασα ούτε τους συμπαίκτες μου, ούτε τους προπονητές μου ούτε κανέναν.»

geniki_4
geniki_3
geniki_2
mitrou_long
Ο Μήτρου Λονγκ και η σύντροφός του.
milutinov_-_pri
Ο Μιλουτίνοφ και η σύντροφός του.
militsa
Η Μίλιτσα Τάσιτς και ο Λούκα Βιλντόζα.


Για τα συναισθήματά του για τον Ολυμπιακό: «Δεν προσπάθησα ποτέ να οπαδοποιηθώ και ούτε να δείξω περισσότερα συναισθήματα από αυτά που νιώθω. Ίσως αυτά που νιώθω να είναι πολύ περισσότερα από αυτά που έδειχνα.»

Για τον Σπανούλη: «Έχουμε περασει παρα πολλά με τον Μπίλι. Αν προσπαθεις να απομονώσεις μια στιγμή είναι σαν να αδικείς χιλιάδες άλλες που έχεις ζήσει. Είναι μια πραγματικότητα αυτή. Πόσα βράδια σε ξενοδοχεία, σε αποδυτήρια, σε νικες, ηττες, σε μεγαλες επιτυχίες που δεν περιμέναμε. Είναι τόσα τα συναισθήματα που σου προσφέρει ο αθλητισμός και ο πρωταθλητισμός που πολλές φορές δεν μπορούν να μεταφραστούν με λόγια. Ο Μπίλι είναι ο μπασκετικός μου αδερφός»

Ειδήσεις σήμερα:

Φωτιά στην Ύδρα: Ο διοικητής της Πυροσβεστικής δεν πήγε ποτέ να πάρει καταθέσεις από τους επιβάτες της θαλαμηγού

Παύλος Γερακάρης: Πέθανε ο γνωστός δημοσιογράφος

Τζόναθαν Χάιντ / Ενα συγκλονιστικό βιβλίο: «Τα smartphones βλάπτουν την ψυχική υγεία των παιδιών»
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best Of Network

Δείτε Επίσης