Diamond League Ζυρίχης: Ο Πίνοκ κατάφερε να νικήσει τον Τεντόγλου - Χαμηλή πτήση με τρεις άκυρες προσπάθειες ο Καραλής

Diamond League Ζυρίχης: Ο Πίνοκ κατάφερε να νικήσει τον Τεντόγλου - Χαμηλή πτήση με τρεις άκυρες προσπάθειες ο Καραλής

Ο χρυσός Ολυμπιονίκης του μήκους ηττήθηκε από τον Τζαμαϊκανό που με άλμα 8.18μ πήρε την πρώτη θέση, αφήνοντας δεύτερο τον Έλληνα πρωταθλητή με 8.02μ. - Ακυρώθηκε ο Καραλής στο επί κοντώ

Tentoglou_Zurich
Μετά από πολλούς αγώνες σε πολύ υψηλό επίπεδο, ήρθε και το (απόλυτα λογικό) «άδειασμα» του Μίλτου Τεντόγλου που καλείται σε μαραθώνια σεζόν να μένει σε πολύ υψηλό επίπεδο.

Ο κορυφαίος άλτης μήκους στον κόσμο και δις χρυσός Ολυμπιονίκης, δεν κατάφερε σήμερα στο Diamond League της Ζυρίχης να προσθέσει άλλη μια νίκη στο ενεργητικό του, όμως κατάφερε παρά τις δύσκολες καιρικές συνθήκες να συνεχίσει το σερί των αγώνων με άλμα πάνω από τα οκτώ μέτρα.

Για δύο χρόνια και 34 συνολικά αγώνες ο αθλητής του Γιώργου Πομάσκι δεν είχε αγώνα κάτω από τα οκτώ μέτρα και σήμερα στη Ζυρίχη στο 5ο του άλμα πήδηξε 8.02μ (-1,2) για να φτάσει στους 35 τους αγώνες πάνω από το όριο των οκτώ μέτρων.

Ωστόσο δεν ήταν αρκετό για να του δώσει τη νίκη με τον Γουέιν Πίνοκ (Τζαμάικα) να πήδάει 8.18μ (-0,9) και να καταλαμβάνει την 1η θέση. Τρίτος ο Σάιμον Έχαμερ (Ελβετία) με 7.98μ (+0,2).

Ακυρώθηκε ο Καραλής
Κλείσιμο
Η ατελείωτη σεζόν φέτος έχει…αδειάσει και τον Εμμανουήλ Καραλή που σήμερα στη Ζυρίχη, σε αγώνα εκτός ντάιαμοντ λιγκ και σε δύσκολες καιρικές συνθήκες δεν κατέγραψε επίδοση στον αγώνα του επί κοντώ.

Ο Καραλής ξεκίνησε τον αγώνα του από το 5.42μ όμως δεν κατάφερε να το περάσει σε καμία από τις τρεις προσπάθειες του για να μην καταγράψει τελικά επίδοση και να ακυρωθεί από τον αγώνα.

Το αγώνισμα έμεινε συνολικά χαμηλά σήμερα, αρκεί να αναλογιστεί κάποιος ότι ο Μόντο Ντουπλάντις (Σουηδία) κέρδισε με 5.82μ μόλις, κάνοντας και δύο άλματα στο 6.02μ για να μη χάσει το σερί, αλλά δεν ολοκλήρωσε τις προσπάθειες από τη στιγμή που ο Σαμ Κένβτριξ (ΗΠΑ) δεν κατάφερε να περάσει το 6.02μ αυτός για να κλέψει τη νίκη. Τρίτος ο Κέρτις Μάρσαλ με 5.72μ.

Ειδήσεις σήμερα:

Εμπρησμοί στη Νέα Μάκρη: Προφυλακίστηκαν μητέρα και γιος - Ελεύθερος ο 61χρονος ορθοπεδικός

Παραολυμπιακοί Αγώνες 2024: Χρυσό μετάλλιο στα 100μ ο Γκαβέλας - Βίντεο

Τουρκία: Το υπουργείο Άμυνας «απαντά» στο Famagusta με δικό του ντοκιμαντέρ για την εισβολή στην Κύπρο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best Of Network

Δείτε Επίσης