Γκολ και θέαμα από την Αργεντινή στο «αντίο» του Ντι Μαρία - Σκόραρε ο Ντιμπάλα, πανηγύρισε όπως στο Μουντιάλ ο Ντίμπου - Βίντεο

Γκολ και θέαμα από την Αργεντινή στο «αντίο» του Ντι Μαρία - Σκόραρε ο Ντιμπάλα, πανηγύρισε όπως στο Μουντιάλ ο Ντίμπου - Βίντεο

Χαλαρά τη Χιλή η Αργεντινή, σκόραρε και ο Πάουλο Ντιμπάλα στην επιστροφή του, ενώ ο Εμιλιάνο Μαρτίνες δεν θα αλλάξει ποτέ - Το «αντίο» του Ντι Μαρία

argentina-wc-qualifiers
Μια πολύ άνετη νίκη κόντρα στη Χιλή με σκορ 3-0 πήρε η εθνική Αργεντινής κατά την πρώτη της αγωνιστική υποχρέωση μετά την κατάκτηση του Copa America, για τα προκριματικά του επερχόμενου Μουντιάλ.

Μάλιστα η «αλμπισελέστε» αγωνιζόταν μπροστά στο κοινό της (σ.σ στο Μονουμεντάλ) οπότε δεν υπήρχε ιδανικότερη ευκαιρία για να γιορταστεί ο δεύτερος συνεχόμενος τίτλος Copa America και ο τρίτος συνολικά αν συνυπολογίσουμε και το πολύ πιο βαρύ τρόπαιο του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Στο αγωνιστικό, το σκορ άνοιξε ο Αλέξις ΜακΆλιστερ μετά από πάρα πολύ ωραία ομαδική ενέργεια, ενώ το 2-0 έκανε ο Χουλιάν Άλβαρες λίγο μετά το ημίχρονο με άπιαστο σουτ. Ο ακριβοπλημένος επιθετικός της Ατλέτικο Μαδρίτης είχε και ασίστ στο πρώτο τέρμα.





Την επανεμφάνισή του με το εθνόσημο έκανε περίπου έναν χρόνο μετά ο Πάουλο Ντιμπάλα, για τον οποίο το κεφάλαιο «εθνική» δεν πηγαίνει διαχρονικά καλά. Ωστόσο με το νούμερο του απόντα Λιονέλ Μέσι, το 10, όχι μόνο ξανά πάτησε χορτάρι, αλλά με λίγη από την... αύρα του πρώτου σε κατακτήσεις Χρυσής Μπάλας, συνδύασε την επιστροφή του με γκολ.



Βέβαια τεράστιο ρόλο έπαιξε και η συνεισφορά του Αλεχάντρο Γαρνάτσο, ο οποίος λίγα χρόνια πριν πόζαρε με τη φανέλα του τωρινού του συμπαίκτη.


Μετά το τέλος του ματς... τσίμπησε και το φιλάκι του από τον Εμιλιάνο Μαρτίνες.



Έχοντας κάνει απίστευτα πράγματα με τον Λιονέλ Σκαλόνι στον πάγκο, το κλίμα ήταν λογικό να είναι πανηγυρικό κατά το συγκεκριμένο βράδυ.



Ένα βράδυ που ήταν ιδιαίτερο για τον Άνχελ Ντι Μαρία και την οικογένειά του, μιας και ο «άνθρωπος των τελικών» είχε ανακοινώσει ότι αποσύρεται από την εθνική, με αποτέλεσμα να τιμηθεί πριν τη σέντρα. Κανείς τους δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τα δάκρυά του, ειδικά τη στιγμή που προβλήθηκε από τις γιγαντοοθόνες το μαγνητοσκοπημένο μήνυμα του απόντα Λιονέλ Μέσι για έναν από τους αγαπημένους του συμπαίκτες στην καριέρα του.





Μετά το τέλος του αγώνα οι παίκτες πανηγύρισαν με τις οικογένειές τους και τον κόσμο για το τρόπαιο του Copa America, με τον Ντίμπου να μην καταλαβαίνει από συγκινήσεις και να προβαίνει και πάλι στον χαρακτηριστικό πανηγυρισμό του.



Στον όμιλο που δίνει έξι εισιτήρια για πρόκριση στο Μουντιάλ 2026 η Αργεντινή είναι πρώτη με 18 βαθμούς με έξι νίκες και μόλις μία ήττα από την Ουρουγουάη και είναι αδύνατο να μην προσπαθήσει να διατηρήσει τα σκήπτρα της στα γήπεδα των ΗΠΑ, παρά το γεγονός πως απομένουν ακόμη 12 αγωνιστικές.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης