Επίθεση του Ντε Μπρόινε σε FIFA και UEFA με αφορμή το πιεστικό πρόγραμμα των αγώνων: Μόνο τα λεφτά τους ενδιαφέρουν - Βίντεο

Επίθεση του Ντε Μπρόινε σε FIFA και UEFA με αφορμή το πιεστικό πρόγραμμα των αγώνων: Μόνο τα λεφτά τους ενδιαφέρουν - Βίντεο

Ο Βέλγος ποδοσφαιριστής της Μάντσεστερ Σίτι δεν είναι ο μόνος που τα έχει... χώσει στις ομοσπονδίες

28895774
O Κέβιν ντε Μπρόινε, ακολουθώντας στη γραμμή άλλων συναδέρφων του το προηγούμενο διάστημα αλλά και χρόνια τώρα, ύψωσε τη φωνή του ενάντια στο πρόγραμμα αγώνων στο οποίο υπόκεινται οι παίκτες σεζόν με τη σεζόν στο υψηλότερο επίπεδο, ιδιαίτερα αυτοί που παίζουν για όλους τους τίτλους.



Ο Βέλγος διεθνής σούπερ σταρ της Μάντσεστερ Σίτι επιτέθηκε, στη FIFA και την UEFA, τις οποίες θεωρεί πιο υπεύθυνες: «Πιστεύω ότι το πραγματικό πρόβλημα θα έρθει όταν τελειώσουμε το Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων. Γνωρίζουμε ότι μεταξύ του τελικού του Παγκοσμίου Κυπέλλου Συλλόγων και της πρώτης ημέρας της Premier League θα μείνουν μόνο τρεις εβδομάδες. Άρα έχουμε τρεις εβδομάδες ξεκούρασης και προετοιμασίας για να παίξουμε άλλα 80 παιχνίδια αργότερα», είπε και συνέχισε:

Κλείσιμο
«Ίσως φέτος όλα να πάνε καλά, αλλά του χρόνου θα είναι πρόβλημα. Η ένωση επαγγελματιών παικτών της Αγγλίας και οι ενώσεις παικτών άλλων χωρών προσπάθησαν να βρουν λύσεις. Το πρόβλημα είναι ότι η UEFA και η FIFA κάνουν έξτρα παιχνίδια και μπορούμε να προσπαθήσουμε να πούμε κάτι, αλλά δεν έχει βρεθεί λύση. Δεν τους νοιάζει. Τα χρήματα είναι αυτά που τους ενδιαφέρουν.»

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ

Ειδήσεις σήμερα:

CNN: Βίντεο δείχνει Ουκρανούς στρατιώτες να εκτελούνται μετά την παράδοσή τους στους Ρώσους

Ο Πολάκης ξεκίνησε την Κεντρική Επιτροπή με μαντινάδες: Ο κόσμος θέλει πόλεμο κι όχι μασκαραλίκι


Πώς δρούσε η σπείρα εκβιαστών στη Μύκονο: Χρέωναν με τη σεζόν - Ο «Τόνι», ο υπαρχηγός και οι εισπράκτορες
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best Of Network

Δείτε Επίσης