Ετόρε Μεσίνα: Ρεάλ, Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός τα φαβορί για την κατάκτηση της Euroleague

Ο πολύπειρος προπονητής της Αρμάνι Μιλάνο, ρωτήθηκε για το επίπεδο της νέας Euroleague και έχρισε φαβορί τις δύο ελληνικές ομάδες και την Ρεάλ 

Η Αρμάνι Μιλάνο πραγματοποίησε Media Day την Πέμπτη (5/9). Ο Ετόρε Μεσίνα στις δηλώσεις του ξεχώρισε τρία φαβορί για την φετινή Euroleague, με τις ελληνικές ομάδες να είναι οι 2 από τις 3. Ο έμπειρος προπονητής τόνισε ότι όλοι βλέπουν Ολυμπιακό, Παναθηναϊκό και Ρεάλ στο Final 4. 

«Η EuroLeague γίνεται όλο και πιο περίπλοκη. Η διαφορά θα είναι σε δύο ή τρία παιχνίδια, τα οποία μπορείς να χάσεις λόγω ενός επεισοδίου ή ενός τραυματισμού. Πρέπει να έχεις την ικανότητα να κερδίσεις ένα αναπάντεχο παιχνίδι εκτός έδρας, όπως και να κερδίζεις εκείνα στα οποία υπάρχει το 'πρέπει', χωρίς να αφήνεις βαθμούς. Κάποιες φορές, παράγοντες που δεν μπορείς να ελέγξεις είναι καθοριστικοί για το εάν θα πετύχεις ή όχι», είπε ο Μεσίνα όταν ρωτήθηκε για το επίπεδο της φετινής Euroleague.


'Oλοι βλέπουν Ολυμπιακό, Παναθηναϊκό και Ρεάλ στο Final 4

«Υπάρχουν τρεις ομάδες, οι οποίες για διάφορους λόγους, θεωρούνται φαβορί. Μιλάω για τη Ρεάλ Μαδρίτης, τον Παναθηναϊκό και τον Ολυμπιακό. Αυτές είναι οι ομάδες που όλοι βλέπουν στο Final Four. Μετά από αυτές, υπάρχουν 15 ακριβές και ανταγωνιστικές ομάδες, με μεγάλα ρόστερ, που έχουν τον ίδιο στόχο: να προκριθούν στα playoffs ή στο Play-In. Όλοι μπορούν να σκέφτονται ότι μία ομάδα είναι πιο δυνατή από την άλλη, αλλά όλες έχουν τον ίδιο στόχο. Ελπίζουμε να είμαστε τυχεροί για να πάρουμε τα παιχνίδια που πρέπει και μια στο τόσο να κάνουμε νίκες εκτός προγράμματος. Το κάναμε πριν τέσσερα χρόνια και βγήκαμε τέταρτοι. Την επόμενη χρονιά, με το ίδιο μονοπάτοι, βγήκαμε τρίτοι. Η συνέχεια είναι θεμελιώδους σημασίας», ανέφερε ο πολύπειρος προπονητής.

Ειδήσεις σήμερα:

CNN: Βίντεο δείχνει Ουκρανούς στρατιώτες να εκτελούνται μετά την παράδοσή τους στους Ρώσους

Ο Πολάκης ξεκίνησε την Κεντρική Επιτροπή με μαντινάδες: Ο κόσμος θέλει πόλεμο κι όχι μασκαραλίκι


Πώς δρούσε η σπείρα εκβιαστών στη Μύκονο: Χρέωναν με τη σεζόν - Ο «Τόνι», ο υπαρχηγός και οι εισπράκτορες
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr