Ο Ντομινίκ Γουίλκινς θυμήθηκε τον Παναθηναϊκό: Κατακτήσαμε το 1ο ευρωπαϊκό το 1996 και σήμερα έχει 7 - Βίντεο

Ο Ντομινίκ Γουίλκινς θυμήθηκε τον Παναθηναϊκό: Κατακτήσαμε το 1ο ευρωπαϊκό το 1996 και σήμερα έχει 7 - Βίντεο

Ο σπουδαίος παίκτης του NBA αποθέωσε και τον κόσμο του Παναθηναϊκού και θυμάται ακόμα την υποδοχή μετά τον θρίαμβο στο Παρίσι 

dominique_wilkins
Ο σπουδαιότερος μπασκετμπολίστας που πέρασε τον Ατλαντικό για να αγωνιστεί στο ελληνικό πρωτάθλημα είναι δίχως αμφιβολία και ο Ντομινίκ Γουίλκινς.

Ο παλαίμαχος Αμερικανός σούπερ σταρ του NBA  φιλοξενήθηκε από τους Ματ Μπαρνς και Στέφεν Τζάκσον στο podcast «All the Smoke» και εκτός από την εμπειρία του στο NBA, όπου θυμήθηκε πολλά περιστατικά και πολλές καταστάσεις από την πλούσια θητεία του, αναφέρθηκε και από το πέρασμά του από τον Παναθηναϊκό.



Κλείσιμο
Συγκεκριμένα θυμήθηκε το ευρωπαϊκό τρόπαιο που κατέκτησε με τους «πράσινους» στο Παρίσι και τον... κακό χαμό που επικράτησε με τον κόσμο της ομάδας στο αεροδρόμιο.

«Οι Έλληνες φίλαθλοι είναι οι πιο φανατικοί σε όλον τον κόσμο. Είναι τρελοί! Όταν παίξαμε για το ευρωπαϊκό τρόπαιο στο Παρίσι όπου είναι η γενέτειρα πατρίδα μου, οι Έλληνες φίλαθλοι είχαν κατακτήσει ολόκληρη την πόλη. Και η αστυνομία έλεγε ότι όσο δεν γίνεται τίποτα, αφήστε τους ήσυχους. Όταν επιστρέψαμε στην Αθήνα, υπήρχαν 250.000 άνθρωποι! Ήταν το πιο απίστευτο πράγμα που έχω ζήσει. Φοβήθηκα πολύ!»

Και υπογράμμισε ότι η αγάπη του κόσμου παραμένει ακόμα και σήμερα: «Ακόμα και σήμερα μου συμπεριφέρονται με τεράστιο σεβασμό. Πήγα το καλοκαίρι στην Ελλάδα και το έζησα ξανά. Είχαμε κατακτήσει το πρώτο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα στην ιστορία και έκτοτε έφτασαν να έχουν επτά!»

Πηγή: www.gazzetta.gr

Ειδήσεις σήμερα:

CNN: Βίντεο δείχνει Ουκρανούς στρατιώτες να εκτελούνται μετά την παράδοσή τους στους Ρώσους

Ο Πολάκης ξεκίνησε την Κεντρική Επιτροπή με μαντινάδες: Ο κόσμος θέλει πόλεμο κι όχι μασκαραλίκι


Πώς δρούσε η σπείρα εκβιαστών στη Μύκονο: Χρέωναν με τη σεζόν - Ο «Τόνι», ο υπαρχηγός και οι εισπράκτορες
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης