Τσιτσιπάς - Μπαντόσα: Διασκεδάζουν στη Νέα Υόρκη μετά τον αποκλεισμό τους στο US Open - Βίντεο, φωτογραφίες

Ο Έλληνας τενίστας και η Ισπανίδα σύντροφός τους βολτάρουν στη Νέα Υόρκη και μοιράζονται τις εμπειρίες τους στα social media

Το US Open ολοκληρώθηκε πρόωρα για τον Στέφανο Τσιτσιπά αλλά ο Έλληνας τενίστας έμεινε με την Πάουλα Μπαντόσα στη Νέα Υόρκη για να διασκεδάσουν στην μεγαλούπολη των ΗΠΑ. 

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς αποκλείστηκε από τον Θανάση Κοκκινάκη μόλις στον 1ο γύρο ενώ η Πάουλα Μπαντόσα έφτασε πιο μακριά. Στο διπλό μικτό αποκλείστηκαν επίσης νωρίς με τον Έλληνα να προλαβαίνει να πετάει μια ρακέτα και να τρομάζει την καλή του. 





Ο Τσιτσιπάς που ανακοίνωσε ότι δεν θα ενισχύσει λόγω τραυματισμού την Ελλάδα στον αγώνα με τη Σερβία του Τζόκοβιτς (14-15/9)  στο Βελιγράδι και έτσι είχε περισσότερο χρόνο να μείνει στο "Μεγάλο Μήλο" και να περάσει όμορφα με την Ισπανία. 

Έκαναν βόλτες, έφαγαν παγωτά, πήγαν σε εστιατόρια με την Μπαντόσα να δηλώνει πως δεν θέλει να φάει κρέας και δεν σταμάτησαν να πειράζουν ο ένας τον άλλο. 



Ο Έλληνας τενίστας ανέβασε ένα βίντεο από ένα εστιατόριο που είχαν πάει να φάνε στο  Μπρούκλιν και την παρουσιάζει, λέγοντας «Αυτή είναι η Πάουλα Μπαντόσα το Νο.03 σε όλο τον κόσμο» και μετά γυρίζει την κάμερα και δείχνει το κοντοσούβλι το οποίο είχαν παραγγείλει για να φάνε. 


Μάλιστα, σε μία ανάρτηση του Στέφανου, η Μπαντόσα του έγραψε από κάτω «Σ'αγαπώ» με εκείνον να της απαντάει σαρκαστικά «Και εγώ με αγαπώ! Έχουμε τόσα κοινά»



Ειδήσεις σήμερα:

CNN: Βίντεο δείχνει Ουκρανούς στρατιώτες να εκτελούνται μετά την παράδοσή τους στους Ρώσους

Ο Πολάκης ξεκίνησε την Κεντρική Επιτροπή με μαντινάδες: Ο κόσμος θέλει πόλεμο κι όχι μασκαραλίκι


Πώς δρούσε η σπείρα εκβιαστών στη Μύκονο: Χρέωναν με τη σεζόν - Ο «Τόνι», ο υπαρχηγός και οι εισπράκτορες
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr