Παναθηναϊκός: Μονοετές το συμβόλαιο του Τσεντί Οσμάν

Παναθηναϊκός: Μονοετές το συμβόλαιο του Τσεντί Οσμάν

Ο Τούρκος φόργουορντ άφησε το NBA για χάρη του Παναθηναϊκού

27856140
Μόνο η ανακοίνωση της «πράσινης» ΚΑΕ απομένει για να ολοκληρωθεί και τυπικά το «μπαμ» του Παναθηναϊκού με την απόκτηση του Τσεντί Οσμάν.

Το πρωί του Σαββάτου (7/9) ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος έστειλε τους φίλους της ομάδας στα... ουράνια καθώς μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram προανήγγειλε την άφιξη του Τούρκου φόργουορντ, ο οποίος μετράει 495 ματς στο NBA έχοντας φορέσει τις φανέλες των Κλίβελαντ Καβαλίερς και Σαν Αντόνιο Σπερς.

Η περίπτωση του Οσμάν θυμίζει πολύ εκείνη του Κέντρικ Ναν. Και αυτό διότι το συμβόλαιο που υπέγραψε έχει διάρκεια ενός έτους. Όπως ακριβώς είχε πράξει και ο Αμερικανός γκαρντ τον Οκτώβριο του 2023. Βέβαια ο Ναν επέκτεινε πρόωρα το συμβόλαιό του και μένει να δούμε (πάντα αναλογικά με τη σεζόν που θα κάνει ο Τούρκος) εάν θα πράξει το ίδιο και ο Οσμάν.

Μάλιστα δεν πρόκειται να χάσει καθόλου χρόνο καθώς αναμένεται τα αμέσως επόμενα 24ωρα στην Αθήνα προκειμένου να ενταχθεί στην προετοιμασία και να τεθεί στην διάθεση του Εργκιν Αταμάν με τον οποίο θα συνεργαστεί ξανά.

Κλείσιμο
Πηγή: www.gazzetta.gr 

Ειδήσεις σήμερα:

ΣΥΡΙΖΑ - Live update: Κατέθεσε υποψηφιότητα για πρόεδρος ο Πολάκης - Στηρίζει την πρόταση μομφής των «87»

Γαλλία - Η κραυγή απελπισίας της κόρης του Ντομινίκ Πελικό: Πώς να ξαναγεννηθούμε από τις στάχτες, πώς να έχουμε φυσιολογική σεξουαλική ζωή;

Η βύθιση «του SS Πηλεύς» από τους Γερμανούς και η εκτέλεση των ναυαγών με βολές πολυβόλων και χειροβομβίδες!Pana
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης