Ιμόμπιλε: Κόβει γύρο στην Κωνσταντινούπολη ο Ιταλός φορ της Μπεσίκτας - Βίντεο

Ιμόμπιλε: Κόβει γύρο στην Κωνσταντινούπολη ο Ιταλός φορ της Μπεσίκτας - Βίντεο

Σε έναν διαφορετικό ρόλο ο Τσίρο Ιμόμπιλε που δείχνει να περνάει καλά στην Τουρκία

arthrou-gyros

Σε έναν απρόσμενο και διασκεδαστικό ρόλο βρέθηκε ο Ιταλός επιθετικός της Μπεσίκτας, Τσίρο Ιμόμπιλε δείχνοντας ότι απολαμβάνει τη ζωή του στην Τουρκία τόσο εντός όσο και εκτός γηπέδου.

Ο 34χρονος σταρ, που έχει ήδη αφήσει το στίγμα του στο τουρκικό πρωτάθλημα με 7 γκολ σε 6 αγώνες, αποφάσισε να δοκιμάσει τις ικανότητές του σε μια εντελώς διαφορετική "τέχνη" - αυτή του ψήστη γύρου!


Σε ένα βίντεο που κυκλοφόρησε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, βλέπουμε τον Ιμόμπιλε να στέκεται πίσω από τον πάγκο ενός σουβλατζίδικου, προσπαθώντας να κόψει γύρο με το χαρακτηριστικό μαχαίρι. Η έκφρασή του δείχνει απόλυτη συγκέντρωση, σαν να ετοιμάζεται για εκτέλεση πέναλτι!

Η απρόσμενη εικόνα του διάσημου ποδοσφαιριστή δείχνει ότι ο Ιμόμπιλε έχει αγκαλιάσει πλήρως την κουλτούρα και τον τρόπο ζωής της νέας του πόλης. Φαίνεται πως ο Ιταλός επιθετικός δεν περιορίζεται μόνο στο να σκοράρει γκολ, αλλά θέλει να γευτεί κάθε πτυχή της ζωής στην Κωνσταντινούπολη - κυριολεκτικά και μεταφορικά!

Ειδήσεις σήμερα:

Η ομιλία Μητσοτάκη στην 88η ΔΕΘ - Αυξάνονται 2 εκατ. συντάξεις και ο κατώτατος μισθός, καταργείται το τέλος επιτηδεύματος

Κοζάνη: Θρίλερ με αγνοούμενο - Πήγε εκδρομή στην Κωνσταντινούπολη και εξαφανίστηκε

Το χρυσό ζευγάρι του στίβου: Χάντερ και Τάρα Ντέιβις-Γούντχολ στην κορυφή σε Ολυμπιακούς και Παραολυμπιακούς Αγώνες - Βίντεο, φωτογραφίες

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης