Λεσόρ για Ολυμπιακό: Έκαναν μεταγραφές γιατί πήραν προσωπικά την κατάκτηση των τίτλων από τον Παναθηναϊκό

Λεσόρ για Ολυμπιακό: Έκαναν μεταγραφές γιατί πήραν προσωπικά την κατάκτηση των τίτλων από τον Παναθηναϊκό

Ο Γάλλος σέντερ, αναφέρθηκε τόσο στην ετοιμότητα του ίδιου όσο και των πρασίνων ενόψει της νέας σεζόν, ενώ δεν παρέλειψε να σχολιάσει και τις μεταγραφικές κινήσεις του Ολυμπιακού

6251912

Σε δηλώσεις-φωτιά προχώρησε ο Ματίας Λεσόρ, λίγο μετά την άφιξή του στη Σλοβενία για την προετοιμασία του Παναθηναϊκού. Ο Γάλλος σέντερ, μιλώντας στο Basketball Sphere, αναφέρθηκε τόσο στην ετοιμότητα του ίδιου όσο και της ομάδας ενόψει της νέας σεζόν, ενώ δεν παρέλειψε να σχολιάσει και τις μεταγραφικές κινήσεις του Ολυμπιακού.

Ο Λεσόρ υποστήριξε πως η περσινή επιτυχία του Παναθηναϊκού, με την κατάκτηση του πρωταθλήματος και της Euroleague, "πείραξε" τον Ολυμπιακό, ο οποίος προχώρησε σε ριζικές αλλαγές στο ρόστερ του, θέλοντας να πάρει την εκδίκησή του. «Ο Ολυμπιακός είχε ένα εξαιρετικό καλοκαίρι σε ό,τι αφορά τους νέους παίκτες και τη δουλειά που έκανε στη μεταγραφική αγορά», παραδέχτηκε αρχικά ο Γάλλος σέντερ, για να προσθέσει με νόημα: «Παρά ταύτα, εμείς κερδίσαμε την EuroLeague και το ελληνικό πρωτάθλημα πέρσι, για αυτό το πήραν προσωπικά. Για αυτό πήραν αρκετούς νέους παίκτες και δυνάμωσαν το ρόστερ τους».

Ο Λεσόρ δεν παρέλειψε να σχολιάσει και την περίπτωση της Παρτίζαν, όπου αγωνίζεται ο Φρανκ Ντιλικινά. «Πάντα νιώθω μεγάλη αγάπη για την Παρτίζαν. Τους εύχομαι τα καλύτερα, αλλά όχι καλύτερα από εμάς», τόνισε χαρακτηριστικά, ενώ εξήρε και την δουλειά που έγινε στο μεταγραφικό παζάρι από τους Σέρβους.

Τέλος, ο Γάλλος σέντερ αναφέρθηκε και στην κατάσταση στην οποία βρίσκεται ο ίδιος, τονίζοντας πως είναι πλέον απόλυτα έτοιμος, έχοντας ξεπεράσει την κόπωση από την απαιτητική περσινή σεζόν.

Αναλυτικά όσα ανέφερε ο Ματίας Λεσόρ

«Αυτή είναι σχεδόν μια νέα ομάδα, έχουμε αρκετούς νέους παίκτες. Είναι διαφορετικά από την περσινή σεζόν. Είναι μια πρόκληση για όλους μας και θα πρέπει να παλέψουμε για τον χρόνο συμμετοχής. Ο Τσέντι Οσμάν είναι ένας σπουδαίος παίκτης. Μπορεί να δημιουργήσει και να σουτάρει, να συνεισφέρει αμυντικά. Φυσικά το να έχεις έναν παίκτη τέτοιου βεληνεκούς είναι πολύ καλό για την ομάδα. Ο Παναθηναϊκός είναι μεγάλη ομάδα και ελπίζω να έρθει έτοιμος να επιβληθεί και να βοηθήσει.

Χρειαζόμουν ξεκούραση μετά από μία δύσκολη σεζόν. Έπαιζα 11 μήνες χωρίς διάλειμμα. Αισθανόμουν πόνο στα γόνατα και τη μέση μου, αλλά αφότου ξεκουράστηκα, είμαι έτοιμος για την έναρξη της νέας σεζόν και πλήρως προετοιμασμένος, χωρίς κανένα πρόβλημα υγείας.

Ο Ολυμπιακός είχε ένα εξαιρετικό καλοκαίρι σε ό,τι αφορά τους νέους παίκτες και τη δουλειά που έκανε στη μεταγραφική αγορά. Παρά ταύτα, εμείς κερδίσαμε την EuroLeague και το ελληνικό πρωτάθλημα πέρσι, για αυτό το πήραν προσωπικά. Για αυτό πήραν αρκετούς νέους παίκτες και δυνάμωσαν το ρόστερ τους. Θα δούμε πως θα τα βρουν μεταξύ τους και ειδικά με τον κόουτς Γιώργο Μπαρτζώκα.

Πάντα νιώθω μεγάλη αγάπη για την Παρτίζαν. Τους εύχομαι τα καλύτερα, αλλά όχι καλύτερα από εμάς. Πιστεύω ότι είχαν ένα ενδιαφέρον καλοκαίρι. Πήραν ενδιαφέροντες παίκτες σε κάθε θέση. Έχουν σουτ, playmaking, δημιουργικότητα και άτομα που μπορούν να παίξουν άμυνα. Υπάρχει ποικιλία σε κάθε θέση. Θα δούμε πως θα φτιάξει το σύστημα ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς. Ελπίζω ότι όλα θα πάνε καλά. Ο αδερφός μου, ο Φρανκ Ντιλικινά, είναι επίσης εκεί και του εύχομαι επίσης τα καλύτερα».

Ειδήσεις σήμερα:

ΣΥΡΙΖΑ - Live update: Κατέθεσε υποψηφιότητα για πρόεδρος ο Πολάκης - Στηρίζει την πρόταση μομφής των «87»

Γαλλία - Η κραυγή απελπισίας της κόρης του Ντομινίκ Πελικό: Πώς να ξαναγεννηθούμε από τις στάχτες, πώς να έχουμε φυσιολογική σεξουαλική ζωή;

Η βύθιση «του SS Πηλεύς» από τους Γερμανούς και η εκτέλεση των ναυαγών με βολές πολυβόλων και χειροβομβίδες!

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης