Nations League: Εντυπωσιακή η Γερμανία, 5-0 την Ουγγαρία, η Ολλανδία 5-2 τη Βοσνία - Δείτε τα γκολ

Nations League: Εντυπωσιακή η Γερμανία, 5-0 την Ουγγαρία, η Ολλανδία 5-2 τη Βοσνία - Δείτε τα γκολ

Πεντάρες για Ολλανδία και Γερμανία - Η Αλβανία 2-1 την Ουκρανία στην Πράγα

29213260

Στη φάση των ομίλων του EURO 2024 η Γερμανία είχε πανηγυρίσει τη νίκη στο μεταξύ τους ματς, αλλά με το πολύ πιο φτωχό σκορ του 2-0. Λίγους μήνες αργότερα τα Πάντσερ επιβλήθηκαν ξανά και μάλιστα με μεγαλύτερο... στόμφο απέναντι στην Ουγγαρία, αφού με όπλο τον επιθετικό πλουραλισμό τη διέλυσαν με 5-0 για μια θετική αρχή στο Nations League.

Δείτε ΕΔΩ τα γκολ 

Το γκολ του Φίλκρουγκ στο 27΄έβαλε το τρένο στις ράγες, το οποίο απογειώθηκε για τα καλά στο β΄μέρος. Στο 58΄ο Μουσιάλα με όμορφο τελείωμα βρήκε δίχτυα, προτού πάρει τη σκυτάλη οκτώ λεπτά αργότερα ο Βιρτζ για το 3-0. Στο 77΄ο Πάβλοβιτς ανέβασε τον δείκτη του σκορ σε διαστάσεις θριάμβου, με τον Χάβερτς τέσσερα λεπτά αργότερα να κερδίζει πέναλτι και να το εκτελεί για το τελικό 5-0.

Η Ολλανδία 5-2 τη Βοσνία

Νίκη με πεντάρα πανηγύρισε και η Ολλανδία, η οποία επιβλήθηκε επί της Βοσνίας με το τελικό 5-2. Στο 13΄ο Ζέρκζι έγραψε το 1-0 με γυριστή κεφαλιά, όμως οι φιλοξενούμενοι ισοφάρισαν στο 27΄με τον Ντεμίροβιτς.

Δείτε ΕΔΩ τα γκολ 

Στο 45+2' οι Οράνιε ανάκτησαν το προβάδισμα με γκολ του Ράιντερς κι έφτασαν στο 3-1 στο 56΄χάρη σε κοντινή προβολή του Χάκπο. Το γκολ του Τζέκο στο 73΄φάνηκε να δίνει τόνο θρίλερ στο φινάλε, αλλά οι Ολλανδοί είχαν διαφορετικά σχέδια. Στο 88΄αρχικά ο Βέγκχορστ με προβολή βρήκε δίχτυα απέναντι στον εξουδετερωμένο γκολκίπερ για το 4-2, με τον Σιμόνς να προσθέτει ένα ακόμα γκολ στις καθυστερήσεις με τελείωμα μέσα από την περιοχή.

Η Αλβανία 2-1 την Ουκρανία 

Στην Πράγα, οι Ουκρανοί (με τον Ρομάν Γιάρεμτσουκ του Ολυμπιακού να παίζει και στα 90') προηγήθηκαν στο ξεκίνημα του δεύτερου ημιχρόνου με το γκολ του Κονόπλια, όμως η Αλβανία είχε τις... απαντήσεις.

Δείτε ΕΔΩ τα γκολ

Ο Ισμαΐλι στο 54' έφερε το ματς στα ίσα και ο Ασάνι στο 66' της χάρισε ένα πολύ μεγάλο τρίποντο.



Ειδήσεις σήμερα:

ΣΥΡΙΖΑ - Live update: Κατέθεσε υποψηφιότητα για πρόεδρος ο Πολάκης - Στηρίζει την πρόταση μομφής των «87»

Γαλλία - Η κραυγή απελπισίας της κόρης του Ντομινίκ Πελικό: Πώς να ξαναγεννηθούμε από τις στάχτες, πώς να έχουμε φυσιολογική σεξουαλική ζωή;

Η βύθιση «του SS Πηλεύς» από τους Γερμανούς και η εκτέλεση των ναυαγών με βολές πολυβόλων και χειροβομβίδες!

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης