Λορέντζο Μπράουν: «Εκπληκτικό να παίζω με τον Σλούκα, ανυπομονώ για τα ντέρμπι»

Λορέντζο Μπράουν: «Εκπληκτικό να παίζω με τον Σλούκα, ανυπομονώ για τα ντέρμπι»

Mίλησε για την πρώτη του εμπειρία ως παίκτης του Παναθηναϊκού στο περιθώριο του τουρνουά στη Λιουμπλιάνα

brown-pao
Ο Λορέντζο Μπράουν μιλώντας στο «Basketball Sphere» από τη Σλοβενία έκανε ειδική αναφορά σε Σλούκα., Γκριγκόνις και Χουάντσο ενώ εξέφρασε την ανυπομονησία του για τα ντέρμπι των «αιωνίων» κόντρα στον Ολυμπιακό:

«Αυτή τη στιγμή προσαρμόζομαι. Προσπαθώ να καταλάβω τους συμπαίκτες μου και παράλληλα να βρω τα σουτ μου. Απλά προσπαθώ να παίξω όσο καλύτερα μπορώ» ανέφερε αρχικά ο Αμερικανός γκαρντ των «πρασίνων» και συνέχισε:

«Το να παίζω με τον Σλούκα φέτος είναι εκπληκτικό. Είμαι εδώ (σ.σ. στην Euroleague) 6 χρόνια και αυτός 13 ή 14, οπότε προσπαθώ να μάθω να τοποθετούμαι καλύτερα και να χρησιμοποιώ αποτελεσματικά τις κατοχές. Δεν έχει πει κάτι ξεχωριστό ακόμα, αλλά είναι νωρίς. Θα έχουμε πολλά να πούμε μέσα στη σεζόν. Θα αναφέρω και τον Μάριους Γκριγκόνις που είναι πολύ καλό παιδί, όπως επίσης και τον Χουάντσο Ερνανγκόμεθ. Πάντα ήμασταν κοντά, περνάω τον περισσότερο χρόνο μου μαζί του».

Επιπλέον ο Λορέντζο Μπράουν εξήγησε ότι είναι κοινός ο τρόπος παιχνιδιού της Μακάμπι όπου αγωνιζόταν με αυτόν του Παναθηναϊκού, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Είναι παρόμοιο. Έτσι παίζαμε και πέρσι. Το να παίζω με τον Ναν θα είναι εντυπωσιακό. Όπως και ο Γουέιντ Μπάλντγουιν. Είναι επιθετικός και αυτό με βοηθάει πολύ. Σαν point guard, δεν χρειάζεται να πιέζω τα πράγματα, απλά κάθομαι και κοιτάω κάποιες φορές. Γερνάω. Μου άρεσε να βλέπω τον Γουέιντ όπως έπαιζε πέρυσι. Περιμένω κάτι παρόμοιο και φέτος».

Κλείσιμο
Όσο για τις κινήσεις του Ολυμπιακού και τα ντέρμπι των «αιωνίων»; «Έκανε μεγάλες κινήσεις, όπως κάθε ομάδα στην Euroleague. Όταν θα έρθουν τα ντέρμπi, είμαι βέβαιος ότι όλοι θα ενθουσιαστούν. Οι οπαδοί θα είναι ενθουσιασμένοι όπως επίσης και εμείς ίδιοι. Θα υπάρχει ανταγωνισμός, οπότε ανυπομονώ».


Πηγή: gazzetta.gr


Ειδήσεις σήμερα:

«Καμπανάκι» από την MI6 και τη CIA: Οι πόλεμοι σε Ισραήλ και Ουκρανία απειλούν την παγκόσμια τάξη - Μεγαλύτερη πρόκληση η άνοδος της Κίνας

Τρίτος τίτλος Grand Slam για την Σαμπαλένκα, 2-0 την Πεγκούλα στον τελικό του US Open - Βίντεο

Βραβευμένη σκηνοθέτρια καταγγέλλει τη «γενοκτονία στη Γάζα» ως «εβραία Αμερικανίδα» στο Φεστιβάλ της Βενετίας
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης