Μπαρτσελόνα: Γκολ από άλλον πλανήτη από τον 16χρονο Φερνάντες - Βίντεο

Ένα απίθανο γκολ πέτυχε ο 16χρονος Τόνι Φερνάντες με την δεύτερη ομάδα της Μπαρτσελόνα

Μπορεί η Μπαρτσελόνα να αντιμετωπίζει σοβαρά οικονομικά προβλήματα τα τελευταία χρόνια ωστόσο η Μασία είναι εκεί και την κρατάει όρθια. Ο Λαμίν Γιαμάλ είναι φυσικά το καμάρι των «μπλαουγκράνα» ωστόσο ο σύλλογος συνεχίζει να παράγει ποδοσφαιριστές που έχουν δυνατότητες να σταθούν στην πρώτη ομάδα.

Ένας από αυτούς μοιάζει να είναι και ο Τόνι Φερνάντες που πέτυχε ένα απίθανο γκολ στο τελευταίο παιχνίδι της δεύτερης ομάδας της Μπαρτσελόνα. Ο 16χρονος κατάφερε να σκοράρει ένα γκολ σπάνιας ομορφιάς και να γράψει ιστορία καθώς έγινε ο νεότερος σκόρερ ever με την δεύτερη ομάδα των «μπλαουγκράνα».
Ο Φερνάντες συνεργάστηκε άψογα με τον συμπαίκτη του και με ένα γυριστό στον αέρα εκτέλεσε τον αντίπαλο τερματοφύλακα και απέδειξε και πάλι τη διαχρονική αξία της Μασία. Για την ιστορία, σκόρερ χρίστηκε και ο Γκιλ Φερνάντες, ο ξάδερφος του Τόνι!

πηγή: gazzetta

Ειδήσεις σήμερα:

Φώτης Μεταξόπουλος: Η Αλίκη Βουγιουκλάκη δεν μπορούσε να φανταστεί τον εαυτό της 70 ετών


Συνταξιούχοι, ευάλωτοι και οικογένειες οι κερδισμένοι από τα μέτρα Μητσοτάκη στη ΔΕΘ - Δείτε τι θα πάρουν τους επόμενους μήνες


Βίντεο: Δημοσιογράφος της ΕΡΤ αγκάλιασε την Σταματοπούλου «εκ μέρους όλων των Ελλήνων» για το χρυσό μετάλλιο στους Παραολυμπιακούς Αγώνες
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr