Ολυμπιακός: Ο Παπανικολάου τρόλαρε τον Πρίντεζη - «Λίγοι ξέρουν ότι αυτή ήταν η πιο σημαντική της καριέρας σου»

Ολυμπιακός: Ο Παπανικολάου τρόλαρε τον Πρίντεζη - «Λίγοι ξέρουν ότι αυτή ήταν η πιο σημαντική της καριέρας σου»

Τα δάκρυα της συγκίνησης ακόμα δεν έχουν στεγνώσει στα μάτια, μετά και την απόσυρση της φανέλας του Γιώργου Πρίντεζη από τους ερυθρόλευκους

Papanikolaou_Printezis
Ο Κώστας Παπανικολάου είχε χορέψει τον Ιούνιο του 2022 το ζεϊμπέκικο της Ευδοκίας, με... μαέστρο τον Γιώργο Πρίντεζη, χαρακτηρίζοντας με δόση χιούμορ αυτήν τη στιγμή την πιο σημαντική στην καριέρα του Συριανού φόργουορντ.

Τα δάκρυα της συγκίνησης ακόμα δεν έχουν στεγνώσει στα μάτια, μετά και την απόσυρση της φανέλας του Γιώργου Πρίντεζη από τον Ολυμπιακό. Ο Κώστας Παπανικολάου, όμως, βρήκε ξανά την αφορμή για... τρολλάρισμα, ως αρχηγός προς αρχηγό.

Ο φόργουορντ των Πειραιωτών ανέβασε ένα story στο Instagram, κάνοντας πλάκα στον Πρίντεζη σχετικά με το μπουζούκι. Το αγαπημένο του μουσικό όργανο, το οποίο φρόντισε η ΚΑΕ Ολυμπιακός να εντάξει στη γιορτή του.

«Χάρισες απίστευτες στιγμές στην ομάδα αλλά λίγοι ξέρουν ότι αυτή ήταν η πιο σημαντική της καριέρας σου. Συγχαρητήρια αδερφέ μου», ανέφερε ο Κώστας Παπανικολάου, ποστάροντας μία φωτογραφία από το καλοκαίρι του 2022.

Τότε που στα μεθεόρτια της κατάκτησης του πρωταθλήματος, ο Πρίντεζης έδωσε... ρέστα με το μπουζούκι και ο Παπανικολάου χόρεψε το ζεϊμπέκικο της Ευδοκίας.

Το ποστάρισμα του Παπανικολάου για Πρίντεζη
Κλείσιμο
Pri


πηγή: gazetta

Ειδήσεις σήμερα:


Live update: Ξεκίνησε η κρίσιμη ψηφοφορία στην ΚΕ του ΣΥΡΙΖΑ για την πρόταση μομφής κατά Κασσελάκη


Τα 9 μέτρα για επαγγελματίες, γιατρούς, αγρότες: Καταργείται το τέλος επιτηδεύματος, αυτοτελής φορολόγηση εφημεριών, μόνιμη επιστροφή ΕΦΚ στο πετρέλαιο


Ο Ορλάντο Μπλουμ νόμιζε ότι θα πέθαινε λόγω της μεγάλης απώλειας βάρους για τη νέα του ταινία

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης