Νεϊμάρ: Παραμένει για ακόμη δυο μήνες εκτός δράσης

Οι ιατρικές εξετάσεις δείχνουν ότι ο Βραζιλιάνος θα χρειαστεί άλλους δύο μήνες αποθεραπείας - Εκτιμάται ότι η επιστροφή του θα γίνει τον Νοέμβριο.

Ο Νεϊμάρ αναμένεται να καθυστερήσει την επιστροφή του στα γήπεδα, καθώς οι πρόσφατες ιατρικές εξετάσεις δείχνουν ότι θα χρειαστεί άλλους δύο μήνες αποθεραπείας. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο προπονητής της Αλ Χιλάλ, Χόρχε Ζεσούς, λόγω της παρατεταμένης απουσίας του Βραζιλιάνου σταρ μέχρι τον Νοέμβριο, αποφάσισε να τον δηλώσει μόνο για τη συμμετοχή στο Champions League της Ασίας.

Οι κανονισμοί της Saudi Pro League περιορίζουν τους ξένους παίκτες σε κάθε ομάδα σε οκτώ, ενώ στο AFC Champions League οι ομάδες μπορούν να εγγράψουν δέκα ξένους, δύο εκ των οποίων πρέπει να είναι γεννημένοι από το 2003 και μετά.

View this post on Instagram

A post shared by Neymar Jr (@neymarjr)

Η Αλ Χιλάλ, η οποία διαθέτει εννέα ξένους ποδοσφαιριστές - Μπόνο, Κουλιμπαλί, Κανσέλο, Ρούμπεν Νέβες, Μιλίνκοβιτς-Σάβιτς, Μάλκομ, Μίτροβιτς, Νεϊμάρ και Λόντι - θα πρέπει να αφήσει εκτός λίστας έναν από αυτούς. Ο Ζεσούς θα ανακοινώσει την τελική λίστα στις 11 Σεπτεμβρίου, με τη θέση του Νεϊμάρ στο πρωτάθλημα να καλύπτεται μέχρι τον Ιανουάριο από τον συμπατριώτη του, Λόντι.

View this post on Instagram

A post shared by Neymar Jr (@neymarjr)

Η πρώτη χρονιά του Νεϊμάρ στη Σαουδική Αραβία έχει δυσκολίες, καθώς από την άφιξή του στην Αλ Χιλάλ έχει παίξει μόλις σε πέντε αγώνες, με απολογισμό ένα γκολ και δύο ασίστ.

Ειδήσεις σήμερα:

ΣΥΡΙΖΑ - Live update: Με 163 «ναι» πέρασε η πρόταση μομφής - Κασσελάκης: Λυτρώθηκα, όλοι είδαν τι ζω ένα χρόνο

Μητσοτάκης: Δεν θα βγω στη σύνταξη, κάλπες το 2027 - Δεν αλλάζει ο εκλογικός νόμος, ευρεία συνταγματική αναθεώρηση

Αλέν Ντελόν: Ένα μοναχικό θηρίο - Η σκοτεινή πλευρά του Γάλλου σταρ

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr