Αστέρας Τρίπολης: Μετά το ναυάγιο με τον Ρόμπι Κιν συζητάει με τον Κλοντ Μακελελέ

Αστέρας Τρίπολης: Μετά το ναυάγιο με τον Ρόμπι Κιν συζητάει με τον Κλοντ Μακελελέ

Ένα από τα ονόματα που εξετάζουν οι άνθρωποι του Αστέρα Τρίπολης είναι κι αυτό του σπουδαίου Γάλλου παλαίμαχου ποδοσφαιριστή

28173729
Μετά τον Ρόμπι Κιν, ένα ακόμα λαμπερό όνομα έρχεται να συνδεθεί με το ρεπορτάζ του Αστέρα Τρίπολης. Ο λόγος για τον Κλοντ Μακελελέ. Ο άλλοτε σταρ των Ρεάλ Μαδρίτης, Τσέλσι και Εθνικής Γαλλίας έχει πέσει στο τραπέζι και εξετάζεται!

Ωστόσο δεν είναι ο μόνος καθώς οι διοικούντες το σύλλογο είναι αποφασισμένοι να προχωρήσουν σε μια πρωτόγνωρη για τα δεδομένα των ομάδων εκτός του Big 5 κίνηση. Οι πληροφορίες θέλουν τους Αρκάδες να τσεκάρουν περιπτώσεις και άλλων προπονητών από το εξωτερικό, θέλοντας να φέρουν όνομα που θα κάνει αίσθηση.

Ο Μακελελέ έκανε τα πρώτα του βήματα ως βοηθός προπονητή των Κάρλο Αντσελότι και Λοράν Μπλαν στην Παρί Σεν Ζερμέν και το 2014 έγινε πρώτος τεχνικός για λογαριασμό της Μπαστιά. Ήταν άμεσος συνεργάτης του Πολ Κλεμέν στη Σουόνσι και τη διετία 2017-19 ήταν πρώτος προπονητής στην Έουπεν του Βελγίου. Από το 2019 έως το 2023 ήταν στην Τσέλσι, έχοντας πόστο στις ακαδημίες και στην πρώτη ομάδα.

Ως παίκτης ξεχωρίζουν στο παλμαρέ του τα πρωταθλήματα που πήρε με την Τσέλσι (2004-05, 2005-06) και τη Ρεάλ Μαδρίτης (2000-01, 2002-03) και φυσικά το Champions League που κέρδισε με τη Βασίλισσα τη σεζόν 2001-02.

Κλείσιμο
Πηγή: www.gazzetta.gr

Ειδήσεις σήμερα:

ΣΥΡΙΖΑ - Live update: Με 163 «ναι» πέρασε η πρόταση μομφής - Κασσελάκης: Λυτρώθηκα, όλοι είδαν τι ζω ένα χρόνο

Μητσοτάκης: Δεν θα βγω στη σύνταξη, κάλπες το 2027 - Δεν αλλάζει ο εκλογικός νόμος, ευρεία συνταγματική αναθεώρηση

Αλέν Ντελόν: Ένα μοναχικό θηρίο - Η σκοτεινή πλευρά του Γάλλου σταρ
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best Of Network

Δείτε Επίσης