Τότο Σκιλάτσι: Αγωνία για τον Ιταλό παλαίμαχο άσο που νοσηλεύεται στο νοσοκομείο

Τότο Σκιλάτσι: Αγωνία για τον Ιταλό παλαίμαχο άσο που νοσηλεύεται στο νοσοκομείο

Ο 60χρονος Σκιλάτσι που είχε λάμψει στο Παγκόσμιο Κύπελλο του 1990 εδώ δύο χρόνια έχει διαγνωστεί με καρκίνο στο παχύ έντερο

Toto4
Την άνοιξη του 2022 χρειάστηκε να περάσει δύο φορές την πόρτα του χειρουργείου για να αντιμετωπίσει τον καρκίνο που ανακάλυψαν οι γιατροί στο παχύ έντερο...

Μετά από μεγάλες δυσκολίες κατάφερε να σταθεί ξανά στα πόδια του και πριν από λίγους μήνες o Τότο Σκιλάτσι, ο ήρωας της Ιταλίας στο Παγκόσμιο Κύπελλο του 1990 μαζί με τη σύζυγο του Μπάρμπαρα, συμμετείχαν στο ιταλικό ριάλιτι Πεκίνο Εξπρές, με τον ίδιο να αποκαλύπτει το τι είχε αντιμετωπίσει σε μια συγκλονιστική εξομολόγηση στο 6ο επεισόδιο.

«Για μένα η συμμετοχή μου εδώ είναι σαν μια... εκδίκηση. Πριν από ένα χρόνο διαγνώσθηκα με καρκίνο στο παχύ έντερο και έκανα δύο επεμβάσεις, αλλά είμαι εδώ», ήταν τα λόγια του με τη σύζυγο του να συμπληρώνει: «Ο καρκίνος δεν σημαίνει πάντα θάνατο. Είμαστε πολεμιστές και συνεχίζουμε».

Κλείσιμο


Τώρα όμως ο Σκιλάτσι χωρίς να έχουν γίνει γνωστές περισσότερες λεπτομέρειες, εισήχθη εσπευσμένα σε νοσοκομείο στο Παλέρμο με την οικογένεια του μετά τα πρώτα δημοσιεύματα να προχωρά σ' ένα καθησυχαστικό δημοσίευμα μέσω Instagram το οποίο αναφέρει τα εξής:

«Δεδομένων των αμέτρητων τηλεφωνημάτων από πολλές εφημερίδες και με δεδομένες τις κακές ειδήσεις που κυκλοφορούν, σας ενημερώνουμε ότι ο αγαπημένος μας Totò βρίσκεται σε σταθερή κατάσταση και παρακολουθείται από ομάδα γιατρών συνεχώς νύχτα και μέρα. Forza Totò»

tot-1


Ειδήσεις σήμερα:

ΣΥΡΙΖΑ - Live update: Με 163 «ναι» πέρασε η πρόταση μομφής - Κασσελάκης: Λυτρώθηκα, όλοι είδαν τι ζω ένα χρόνο

Μητσοτάκης: Δεν θα βγω στη σύνταξη, κάλπες το 2027 - Δεν αλλάζει ο εκλογικός νόμος, ευρεία συνταγματική αναθεώρηση

Αλέν Ντελόν: Ένα μοναχικό θηρίο - Η σκοτεινή πλευρά του Γάλλου σταρ



Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης