Παναθηναϊκός: Έφτασε στην Αθήνα ο Οσμάν και έδωσε το σύνθημα για τη διατήρηση των σκήπτρων - Δείτε βίντεο

Παναθηναϊκός: Έφτασε στην Αθήνα ο Οσμάν και έδωσε το σύνθημα για τη διατήρηση των σκήπτρων - Δείτε βίντεο

Το τελευταίο μεταγραφικό απόκτημα των πράσινων χαρακτήρισε εύκολη την επιλογή του να συνεχίσει την καριέρα του ως παίκτης του Παναθηναϊκού 

Osman_Afixi1
Η απόκτηση του ήταν το... κερασάκι στην τούρτα με τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο να αιφνδιάζει τους πάντες μετά την ανακοίνωση που έκανε μέσω Instagram.

Λίγες ώρες αργότερα ο Τσέντι Όσμαν έφτασε στην Αθήνα, όπου τον υποδέχθηκε μεταξύ άλλων και ο γιος του Εργκίν Αταμάν, Σαρπ με τον Τούρκο άσο να μην κρύβει την ικανοποίηση του.



Κλείσιμο
«Ήταν μεγάλη διαδικασία. Εύκολη επιλογή για μένα ο Παναθηναϊκός. Ξέρω πολλά χρόνια τον Παναθηναϊκό όπως και τον Αταμάν που ήταν προπονητής μου όταν ήμουν παιδί. Είμαι χαρούμενος που είμαι κομμάτι της ομάδας», ανέφερε στην αρχή και συνέχισε.



Για το αν μίλησε με τον Αταμάν για τον ρόλο του στον Παναθηναϊκό: «Δεν μιλήσαμε ακόμα για τον ρόλο μου στην ομάδα, ξέραμε ότι θα έρθω σήμερα και ότι εκείνοι θα γυρίσουν σήμερα. Αύριο θα έχουμε περισσότερο χρόνο για να μιλήσουμε».

«Θέλω το back to back με τον Παναθηναϊκό. Εχουμε μια σπουδαία ομάδα. H Euroleague είναι ακόμα πιο δύσκολη. Είμαστε η καλύτερη ομάδα και πάμε για back to back. Έβλεπα τη Εuroleague και μου λείπει. Ανυπομονώ να παίξω ξανά και στο παρκέ».

«Μίλησα και με τον Κορκμάζ, είναι φίλος μου. Θα είναι πολύ διασκεδαστικό», είπε για τον συμπαίκτη του στην Εθνική Τουρκίας.


Στο τέλος τόνισε: «Έρχομαι σε μια ομάδα με 7 Euroleague που κατέκτησε τη διοργάνωση πέρυσι. Ανυπομονώ. Είμαι ενθουσιασμένος και ξέρω πόσο παθιασμένοι είναι οι φίλοι της ομάδας. Ξέρω ορισμένες ελληνικές λέξεις. Καλημέρα, καλησπέρα, ευχαριστώ, παρακαλώ».
Πηγή:www.gazzetta.gr

Ειδήσεις σήμερα:

ΣΥΡΙΖΑ - Live update: Με 163 «ναι» πέρασε η πρόταση μομφής - Κασσελάκης: Λυτρώθηκα, όλοι είδαν τι ζω ένα χρόνο

Μητσοτάκης: Δεν θα βγω στη σύνταξη, κάλπες το 2027 - Δεν αλλάζει ο εκλογικός νόμος, ευρεία συνταγματική αναθεώρηση

Αλέν Ντελόν: Ένα μοναχικό θηρίο - Η σκοτεινή πλευρά του Γάλλου σταρ
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best Of Network

Δείτε Επίσης