Παναθηναϊκός: Η σύζυγος του Τσεντί Οσμάν με τους εκατομμύρια followers και τη χρυσή καριέρα στην τουρκική τηλεόραση

Παναθηναϊκός: Η σύζυγος του Τσεντί Οσμάν με τους εκατομμύρια followers και τη χρυσή καριέρα στην τουρκική τηλεόραση

Παντρεύτηκαν στην Βόρεια Μακεδονία το καλοκαίρι του 2022 και έκαναν διακοπές στην Ελλάδα - Το tweet της που είχε δημιουργήσει τριγμούς στην εθνική της Τουρκίας

gunaika_osman
Ο Τσεντί Οσμάν είναι το νέο απόκτημα του Πανθηναϊκού AKTOR και από χθες το βράδυ βρίσκεται στην Αθήνα δηλώνοντας ενθουσιασμένος για τη νέα σελίδα στην καριέρα του.

Ο 29χρονος, ο οποίος έχει γεννηθεί στην Oχρίδα της Βόρειας Μακεδονίας ξεκίνησε από πολύ μικρός να ασχολείται με το μπάσκετ. 

Πρώτος σημαντικός σταθμός στην καριέρα του ήταν το πέρασμά του απο την Ανατολού Εφές, όπου άφησε το στίγμα του στο τουρκικό μπάσκετ. Μερικές από τις διακρίσεις του περιλαμβάνουν την επιλογή του τρεις φορές στο BSL All-Star αλλά και την κατάκτηση τίτλων όπως το Τουρκικό Κύπελλο και το Τουρκικό Σούπερ Καπ. Είχε επίσης επιτυχημένη διεθνή καριέρα με την εθνική ομάδα της Τουρκίας, κατακτώντας το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα U-20 και το Πρωτάθλημα U-18 το 2013.


Κάθε πρωταθλητής όμως έχει δίπλα του ένα γερό στήριγμα και για τον Τσεντί Οσμάν αυτό είναι η γυναικά του, η Εμπρού Σαχίν

Ποια είναι η σύζυγος του Τσεντί Οσμάν;

Κλείσιμο
Η Εμπρού Σαχίν αποφοίτησε από το Πανεπιστήμιο της Κωνσταντινούπολης με πτυχίο στις Επιστήμες του Αθλητισμού, αλλά ξεκίνησε να εργάζεται στον κινηματογράφο και την τηλεόραση.


Η Σαχίν άρχισε την καριέρα της στον κινηματογράφο το 2016, με την ταινία «Kan Parası». Το τηλεοπτικό της ντεμπούτο έγινε το 2017, στη σειρά «Savaşçı». Το 2019 πήρε τον πρώτο της πρωταγωνιστικό ρόλο στη σειρά «Hercai» και στην ταινία «Şuursuz Aşk».

Η Τουρκάλα ηθοποιός έχει αρκετές διακρίσεις στην καριέρα της, όπως το Βραβείο Golden Butterfly (Καλύτερη Ηθοποιός της Χρονιάς), το Βραβείο Ανερχόμενου Αστέρα και το Βραβείο Χρυσής Παλάμης. Το πιο πρόσφατο είναι αυτό της Καλύτερης Ηθοποιού Τηλεοπτικής Σειράς για το Destan, το οποίο κέρδισε το 2022.


Η 29χρονη εργάζεται και ως μοντέλο στα social media, όπου έχει επαγγελματικές συνεργασίες με αρκετά επώνυμα brands. Ο κόσμος δείχνει να την αγαπάει, αφού έχει πάνω από 4 εκατομμύρια ακόλουθους στο Instagram.


Ο Τσεντί και η Εμπρού είναι παντρεμένοι από τον Ιούλιο του 2022, ενώ oι δύο τους γνωρίστηκαν το 2020 στο Αλακάτι. Το νεαρό ζευγάρι ενώθηκε με τα ιερά δεσμά του γάμου, στη Βόρεια Μακεδονία, χώρα από την οποία κρατούν οι ρίζες του γκαρντ του Παναθηναϊκού.

Σύμφωνα μάλιστα με τουρκικά δημοσιεύματα, ο διεθνής αθλητής έφερε από τις ΗΠΑ μια Lamborghini αξίας 1 εκατομμυρίου δολαρίων προκειμένου να μετακινηθεί η νύφη την ημέρα του γάμου στην εκκλησία.

Η τελευταία επίσκεψή τους στην Αθήνα 

Τον Αύγουστο του 2022 η Ελλάδα είχε αντιμετωπίσει την Τουρκία για το τουρνουά Ακρόπολης. Το νεόνυμφο τότε ζευγάρι είχε ταξιδέψει μαζί στη χώρα μας, με την 29χρονη ηθοποιό να «αναστατώνει» το ΟΑΚΑ με την παρουσία της. 




Οι δυο τους πέρασαν μάλιστα μέρος των διακοπών τους σε Τουρκία και Ελλάδα, πριν ακολουθήσει μια ολιγοήμερη απόδραση στις Σεϋχέλλες για τον μήνα του μέλλιτος. 

Σάλο προκάλεσε με ένα tweet υπέρ του συζύγου της 

Ένα μήνα μετά την επίσκεψη τους στην Ελλάδα η Σαχίν είχε προκαλέσει σάλο με μία δημοσίευσή της στο twitter. 

tweet_


Η εθνική ομάδα της Τουρκίας αποκλείστηκε στην παράταση από τη Γαλλία στη φάση των «16» του Ευρωμπάσκετ 2022 και κανείς στην ομάδα της γειτονικής χώρας δεν μπορούσε να πιστέψει πως χάθηκε το εισιτήριο για την οχτάδα!


Ο Τσεντί Οσμάν ήταν ο μοιραίος παίκτης του αγώνα. Με το σκορ στο 77-75 υπέρ της Τουρκίας ο Λουβαβού-Καμπαρό χρεώθηκε με αντιαθλητικό φάουλ, 11.8 δευτερόλεπτα πριν το φινάλε. Ωστόσο ο Οσμάν έχασε τις βολές και στην επαναφορά οι Τούρκοι έκαναν λάθος! Οι Γάλλοι ισοφάρισαν με φόλοου κάρφωμα του Γκομπέρ (77-77) και πήραν το παιχνίδι στην παράταση.

Μετά από το φινάλε του αγώνα ο συμπαίκτης του, Μπουγκραχάν Τουντσέ, έκανε δηλώσεις και μίλησε για «κατόρθωμα» του Οσμάν.

Η Σαχίν δεν μπορούσε να αφήσει αναπάντητα τα σχόλια που αφορούσαν τον σύζυγό της με την 29χρονη να ποστάρει ένα καυστικό σχόλιο στο twitter:  «Αυτοί που έπαιζαν 10 λεπτά, θα πρέπει να είναι ευγνώμονες για την τυχερή τους ημέρα και να ευχαριστούν την ομάδα, ειδικά εκείνους που μπορούν να λιποθυμήσουν από την κούραση».



Μετά από λίγα λεπτά και αφού έγινε ο κακός χαμός μέσα στην ομάδα η ηθοποιός αναγκάστηκε να διαγράψει το tweet αλλά η ζημιά είχε γίνει...


Πέρα όμως από το συγκεκριμένο επεισόδιο, το ζευγάρι φάινεται πολύ ερωτευμένο και η Σαχίν στηρίζει τον Οσμάν σε κάθε του σταθμό στην καριέρα του. Κι αυτό ακριβώς θα κάνει και φέτος που ο Τούρκος φόργουορντ θα αγωνιστεί στον Παναθηναϊκό, με την ίδια να δίνει διαφορετική λάμψη και ομορφιά στα επίσημα του ΟΑΚΑ.

Ειδήσεις σήμερα:

ΣΥΡΙΖΑ: Το παρασκήνιο της μομφής - Τουλάχιστον 15 υποστηρικτές του Κασσελάκη πείστηκαν από τον Πολάκη να τον καταψηφίσουν

Κακοκαιρία: Έντονες βροχές και χαλαζοπτώσεις από Δευτέρα με την κακοκαιρία «Αtena» - Ποιες περιοχές θα χτυπήσει

Καραλής: Νέα πτήση στα 5.88μ. και πρωτιά στο Ζάγκρεμπ, δοκίμασε στα 6.01μ - Βίντεο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best Of Network

Δείτε Επίσης