Finalissima: Πάει για το 2026 το ματς ανάμεσα σε Ισπανία και Αργεντινή

Finalissima: Πάει για το 2026 το ματς ανάμεσα σε Ισπανία και Αργεντινή

Το μονό ματς ανάμεσα στους πρωταθλητές Ευρώπης και αυτούς της Νοτίου Αμερικής δεν χωράει νωρίτερα στο πρόγραμμα

messi-yamal
Υπομονή θα πρέπει να κάνουν οι φαν του ποδοσφαίρου εάν θέλουν να παρακολουθήσουν το σπουδαίο παιχνίδι ανάμεσα στην εθνική Αργεντινής και την εθνική Ισπανίας, τη Finalissima, που δεν αναμένεται να διεξαχθεί πριν το 2026.

Το φορτωμένο ποδοσφαιρικό πρόγραμμα φαίνεται πως οδηγεί σε καθυστέρηση του αγώνα ανάμεσα στις δύο χώρες, με τον προπονητή της «αλμπισελέστε», Λιονέλ Σκαλόνι, σχεδόν να επιβεβαιώνει τις φήμες των προηγούμενων ημερών.

«Είναι δύσκολο το παιχνίδι να γίνει μέσα στην επόμενη χρονιά. Δεν το θεωρώ εφικτό. Από αυτά που μου έχουν πει, θα είναι δύσκολο να χωρέσει με το πρόγραμμα που έχει η Ισπανία. Ίσως να βρουν κάποιο κενό, αλλά για την ώρα προσωπικά δεν το σκέφτομαι», σχολίασε.

Αξίζει να σημειωθεί πως πρώτη σκέψη όλων όσον αφορά το συγκεκριμένο παιχνίδι μετά την κατάκτηση του Euro από τους Ισπανούς, ήταν πως θα βλέπανε τον Λιονέλ Μέσι και τον Λαμίν Γιαμάλ αντιμέτωπους, με τον πιτσιρικά να δείχνει να θέλει να ακολουθήσει τα χνάρια του σπουδαίου Αργεντινού. Ωστόσο, πλέον, ο πρώτος δεν γνωρίζει κανείς εάν δεν θα έχει αποσυρθεί (τουλάχιστον από την εθνική) μέχρι τότε.

Κλείσιμο
Υπενθυμίζεται πως η Αργεντινή είναι η τρέχουσα κάτοχος του τροπαίου αλλά και η εθνική με τις περισσότερες κατακτήσεις, με δύο, στις μόλις τρεις αναμετρήσεις που έχουν γίνει στην ιστορία.

Η Finalissima, όπως ονομάστηκε το 2022 όταν επέστρεψε στο πρόγραμμα, είχε διεξαχθεί πρώτη φορά το 1985 και ξανά έγινε το 1993 και αποτελεί ένα μονό ματς ανάμεσα στην πρωταθλήτρια Ευρώπης και την πρωταθλήτρια Νοτίου Αμερικής.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best Of Network

Δείτε Επίσης