Εθνική Ελλάδας: Αναχώρησε για την Ιρλανδία με στόχο το διπλό

Η Εθνική Ελλάδας ξεκίνησε το ταξίδι της για την Ιρλανδία όπου πάει με στόχο να κάνει το 2/2 στο ξεκίνημά της στο φετινό Nations League

Μετά τη νίκη που σημείωσε με 3-0 απέναντι στην Φινλανδία στο «Γ. Καραϊσκάκης» στην πρεμιέρα του φετινού Nations League, η αποστολή της Εθνικής Ελλάδος πέταξε γεμάτη χαμόγελα για την Ιρλανδία.

Εκεί θα αντιμετωπίσει τα «αγόρια στα πράσινα», όπως είναι το παρατσούκλι τους, την Τρίτη (10/09-21:45) με στόχο να φτάσει στην δεύτερη σερί της νίκη βάζοντας γερά «θεμέλια» για την δεύτερη θέση του ομίλου, που θα της δώσει μία επιπλέον ευκαιρία να παλέψει για την άνοδό της μέσω μπαράζ.

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς, που έκανε νικηφόρο ντεμπούτο στον πάγκο της εθνικής μας ομάδας, δεν θα έχει στην διάθεσή του μόνο τον Γιώργο Μασούρα, ο οποίος λόγω προβλήματος στους προσαγωγούς έμεινε εκτός από τους δύο αυτούς αγώνες.

Αναλυτικά οι παίκτες που συμμετέχουν στην αποστολή της Εθνικής:

Βλαχοδήμος, Μανδάς, Ζαφείρης, Τζολάκης, Μαυροπάνος, Χατζηδιάκος, Κουλιεράκης, Γιαννούλης, Τσιμίκας, Βαγιαννίδης, Ρότα, Ντόι, Μπακασέτας, Μάνταλος, Γαλανόπουλος, Μπουχαλάκης, Χατζηγιοβάνης, Αλεξανδρόπουλος, Σιώπης, Ιωαννίδης, Πέλκας, Τζόλης, Κωνσταντέλιας, Παυλίδης, Δουβίκας



Πηγή: gazzetta.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr