Ντάνιελ Τζάρβις: Ο πιο χοντρός Άγγλος... διεθνής ποδοσφαιριστής δεν πρόλαβε να κάνει ντεμπούτο - Δείτε βίντεο

Ντάνιελ Τζάρβις: Ο πιο χοντρός Άγγλος... διεθνής ποδοσφαιριστής δεν πρόλαβε να κάνει ντεμπούτο - Δείτε βίντεο

Ο γνωστός φαρσέρ εμφανίστηκε δίπλα από τους παίκτες της Εθνικής Αγγλίας λίγο πριν την ανάκρουση των Εθνικών ύμνων, για να απομακρυνθεί από τους σικιούριτι

Eisvoleas
Αυτοπροσδιορίζεται ως κωμικός - κινηματογραφιστής - φαρσέρ, αλλά για τους υπόλοιπους λογίζεται ως... εφιάλτης.

Ο Ντάνιελ Τζάρβις, γνωστό στην κοινωνία του youtube και των social media γενικότερα ως Jarvo69, δεν είναι απλά ένας ακόμη τύπος που εισβάλει στα γήπεδα και το απέδειξε το περασμένο Σάββατο (8/9). 

Βέβαια το τελευταίο του χτύπημα δεν στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία καθώς το... όνειρο του να τραγουδήσει τον ύμνο της Εθνικής Αγγλίας φορώντας τη φανέλα των τριών λιονταριών μαζί με τους υπόλοιπους διεθνείς έμεινε στη μέση.

Fake Football Player!  -  England vs Ireland Pitch invader!
Κλείσιμο

Ο Τζάρβις, έχοντας διαπίστευση φωτογράφου (άγνωστο πως τηνα πέκτησε), βρέθηκε μέσα στον αγωνιστικό χώρο του Aviva Stadium στο Δουβλίνο όπου η Ιρλανδία αντιμετώπισε την Αγγλία για το Nations League.



Κι όταν οι δύο ομάδες πήραν θέση για την ανάκρουση των εθνικών ύμνων έβγαλε τη μπλούζα και έτρεξε δίπλα από την ενδεκάδα της Αγγλίας φορώντας την εμφάνιση της ομάδας!




Οι Άντονι Γκόρντον και Τρεντ Αλεξάντερ-Άρνολντ που ήταν οι πιο κοντινοί τον κοιτούσαν με απορία προσπαθώντας να καταλάβουν τι συμβαίνει, αλλά οι υπεύθυνοι ασφαλείας κάπου εκεί αντιλήφθηκαν τον... εισβολέα και τον απομάκρυναν.

Ο Τζάρβις προσπάθησε να δείξει το σήμα της Αγγλίας για να τους πείσει ότι είναι παίκτης της Εθνικής, αλλά ούτε κι ο ίδιος δεν πίστευε ότι θα τη γλιτώσει, ενώ τον τελευταίο μήνα είχε προκαλέσει σάλο με δύο άλλες δήμοσιες... παρεμβάσεις του.

Την 1η Σεπτεμβρίου, γνωρίζοντας ότι το Sky Sports θα βγάλει ζωντανή σύνδεση έξω από το γήπεδο της Τσέλσι προκειμένου να μεταφέρει τα τελευταία μεταγραφικά νέα, εμφανίστηκε από το πουθενά πίσω από τον δημοσιογράφο κραδαίνοντας ένα πλαστικό ανδρικό μόριο...



Στις 11 Αυγούστου ο Τζάρβις είχε καταφέρει να συμμετάσχει στην τελετή λήξης των Ολυμπιακών Αγώνων (!) ντυμένος με τα ρούχα της ομάδας της Μεγάλης Βρετανίας...





...ενώ ξεφτίλισε εντελώς τα μέτρα ασφαλείας βγαζοντας σέλφι και με τον Εμανουέλ Μακρόν!



Ειδήσεις σήμερα:

Την αποφυλάκιση του Απόστολου Λύτρα ζητά με υπόμνημα η Σοφία Πολυζωγοπούλου

Το παρασκήνιο της έκπτωσης Κασσελάκη: Τα 4 κομβικά σημεία, τα 10 στελέχη με ρόλο-κλειδί και οι νέοι υποψήφιοι

Le Rosey: Η μεγάλη της ελίτ σχολή - Πώς είναι η ζωή στο πιο διάσημο οικοτροφείο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Best Of Network

Δείτε Επίσης