Αγγλία: Εικόνες ντροπής σε αγώνα Κ10 και επέμβαση της Αστυνομίας - Δείτε βίντεο

Απίστευτο σκηνικό σε αγώνα ακαδημιών στο Μπέρμιγχαμ της Αγγλίας με τους γονείς να μετατρέπουν τις κερκίδες σε... ρινγκ

Τρομοκρατημένα παιδιά να απομακρύνονται όπως, όπως από τους προπονητές τους... Μαμάδες που έβλεπαν τους συζύγους τους να πλακώνονται στο ξύλο και κάποιοι ψύχραιμοι μπαμπάδες να προσπαθούν να επιβάλλουν την τάξη.

Όλα τα παραπάνω διαδραματίστηκαν κατά τη διάρκεια ποδοσφαιρικού αγώνα με παιδιά κάτω των 10 ετών στο Μπέρμιγχαμ της Αγγλίας με το πλέον σοκαριστικό στοιχείο να έχει να κάνει με την αναγκαστική παρέμβαση της Αστυνομίας!



Άγνωστο γιατί, κατά τη διάρκεια του αγώνα στο γήπεδο της Boldmere St Michael's, προέκυψε ένταση στην κερκίδα μεταξύ γονέων των αντίπαλων ομάδων.

Κι η αρχική λεκτική αντιπαράθεση ξέφυγε γρήγορα με τους νταήδες γονιούς να ανταλλάσουν μπουνιές και κλωτσιές την ώρα που τα τρομοκρατημένα παιδιά απομακρύνονταν από τους προπονητές τους (με εξαίρεση έναν πιτσιρικά που όπως θα δείτε και στο βίντεο ήθελε να ανέβει κι αυτός στην κερκίδα).

Με την κατάσταση να ξεφεύγει εντελώς οι υπεύθυνοι του γηπέδου κάλεσαν την Αστυνομία και με την εμφάνιση της η κατάσταση ηρέμησε, αλλά πήρε φωτιά το διαδίκτυο.

Όταν εμφανίστηκε το βίντεο που δείχνει τη συμπλοκή τα επικριτικά σχόλια για τους γονείς-χούλιγκανς ήταν ατελείωτα ενώ δεν ήταν λίγοι εκείνοι που ζήτησαν να απαγορευτεί η παρουσία γονέων στις κερκίδες σε αγώνες τέτοιων ηλικιών.

Να σημειώσουμε ότι ο αγώνας διεκόπη οριστικά με την Αστυνομία να ξεκινά έρευνα για να ταυτοποιηθούν οι υπαίτιοι των επεισοδίων και να αποδοθούν ευθύνες...




Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr