Aρίνα Σαμπαλένκα: Ο Έλληνας σύντροφος της πρωταθλήτριας του US Open - Φωτογραφίες

Ο Γιώργος Φραγκούλης γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Βραζιλία και είναι σε σχέση από τον Μάιο με την Λευκορωσίδα πρωταθλήτρια του τένις

Η Αρίνα Σαμπαλένκα πριν από δύο ημέρες κατέκτησε για πρώτη φορά στην καριέρα της το US Open και έτσι συμπλήρωσε την τριάδα των κερδισμένων Grand Slam αφού είχε ανέβει στην κορυφή  του Australian Open και το 2023 και το 2024. 

Η 26χρονη Λευκορωσίδα σε μικρή ηλικία έχασε τον πατέρα της, από ανακοπή καρδιάς, και μέσα στο 2024 βίωσε και την απώλεια του πρώην συντρόφου της, αυτοκτόνησε στο Μαϊάμι, έχει αλλάξει εδώ και μήνες σελίδα στην προσωπική της ζωή και είναι ευτυχισμένη δίπλα στον Έλληνα σύνροφό της. 




Πρόκειται για τον Γιώργο Φραγκούλη. Ο Έλληνας επιχειρηματίας γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Βραζιλία. Το 2016 ίδρυσε την Oakberry, μια εταιρεία με φιλοσοφία να παρέχει γρήγορο αλλά υγιεινό φαγητό, έχοντας ως βάσει το acai (ασαΐ), ένα είδος μούρου που φυτρώνει στον Αμαζόνιο και θεωρείται superfood. Η Oakberry σήμερα αριθμεί περισσότερα από 500 καταστήματα σε όλο τον κόσμο και έχει έρθει και στην Ελλάδα από το 2022.


Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη OAKBERRY (@oakberry)

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη OAKBERRY (@oakberry)


Ο Φραγκούλης ξεκίνησε συνεργασία σε επαγγελματικό επίπεδο με το Νο2 της παγκόσμιας κατάταξης και από τον περασμένο Μάιο η σχέση μετατράπηκε σε ερωτική. Οι δύο τους έχουν πολλά κοινά, συμπληρώνουν ο ένας τον άλλο και πλέον μιλούν ανοιχτά για τον έρωτά τους. 

Το καλοκαίρι του 2024 η Σαμπαλένκα ήρθε για ολιγοήμερες διακοπές με τον καλό της στην Ελλάδα και δοκίμασε γύρο και άλλα εδέσματα της χώρας μας ενώ κάνουν πολύ παρέα με την Πάουλα Μπαντόσα, είναι κολλητή της, και με τον Στέφανο Τσιτσιπά. 


Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη US Open (@usopen)


Μετά τον θρίαμβο στο US Open ανέβασε φωτογραφίες μαζί με τον Φραγκούλη και στη μια φιλιούνται για να γιορτάσουν την επιτυχία. Μάλιστα σήμερα ο Φραγκούλης έχει γενέθλια και εκείνη ανέβασε κοινές τους φωτογραφίες και του έγραψε: «Χρόνια πολλά meu amor, είμαι τόσο τυχερή που σε έχω δίπλα μου. Η στήριξή σου είναι ανεκτίμητη». 

Στο όπεν του Σινσινάτι, το οποίο και κατέκτησε, μίλησε δημόσια στο κορτ για εκείνον ενώ στη συνέχεια τόνισε: «Πρώτα υπογράψαμε συμβόλαιο, μετά γνωριστήκαμε και κάπως καταλήξαμε να είμαστε μαζί».

Η Σαμπαλένκα μάλιστα είναι και το κεντρικό πρόσωπο στα διαφημιστικά σποτ της εταιρείας του καλού της. 



Ειδήσεις σήμερα:

Την αποφυλάκιση του Απόστολου Λύτρα ζητά με υπόμνημα η Σοφία Πολυζωγοπούλου

Το παρασκήνιο της έκπτωσης Κασσελάκη: Τα 4 κομβικά σημεία, τα 10 στελέχη με ρόλο-κλειδί και οι νέοι υποψήφιοι

Le Rosey: Η μεγάλη της ελίτ σχολή - Πώς είναι η ζωή στο πιο διάσημο οικοτροφείο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr