Κούρσα... εξοπλισμών από Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό στο μπάσκετ - Μεγάλες επενδύσεις κι εποχή Galacticos με γυάλινο παρκέ στο ΟΑΚΑ

Κούρσα... εξοπλισμών από Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό στο μπάσκετ - Μεγάλες επενδύσεις κι εποχή Galacticos με γυάλινο παρκέ στο ΟΑΚΑ

Το κλειστό του ΟΑΚΑ γίνεται το μοναδικό στην Ευρώπη με μόνιμα εγκατεστημένο Glass Floor, εξοπλισμένο με Full-LΕD Video για φωτιστικά εφέ και προβολή στατιστικών - Οι σπουδαίες μεταγραφές των δύο «αιωνίων»

Απαγορεύεται από το δίκαιο της Πνευμ. Ιδιοκτησίας η καθ΄οιονδήποτε τρόπο παράνομη χρήση/ιδιοποίηση του παρόντος, με βαρύτατες αστικές και ποινικές κυρώσεις για τον παραβάτη
pao_osfp_basket_xr
Οταν το καλοκαίρι του 2023 ο Παναθηναϊκός αποφάσισε να αλλάξει ρότα κάνοντας μια... ριζική ανακαίνιση στο μπασκετικό τμήμα, ναι μεν δημιουργήθηκαν μεγάλες προσδοκίες (και φιλοδοξίες), αλλά δεν ήταν πολλοί αυτοί που πίστευαν ότι από την πρώτη χρονιά οι Πράσινοι θα έφταναν στην κορυφή της Ευρώπης και της Ελλάδας. Κι όμως, μέσα σε μια σεζόν γεμάτη με πολλές αναταράξεις ο Εργκίν Αταμάν και οι παίκτες του τα κατάφεραν χαρίζοντας στον σύλλογο το 7ο ευρωπαϊκό αστέρι και τον 41ο τίτλο του στην Basket League.

Την ίδια ώρα ο αιώνιος αντίπαλος Ολυμπιακός έφτανε για τρίτη συνεχόμενη χρονιά στο Final 4 της Euroleague, καταλαμβάνοντας την 3η θέση, ενώ έχανε τα σκήπτρα στην Ελλάδα (παρόλο που προηγήθηκε με 2-0 νίκες στη σειρά των τελικών) με την ήττα που γνώρισε στον 5ο αγώνα στο ΟΑΚΑ στις 14 Ιουνίου.

Από εκείνο το βράδυ πέρασαν σχεδόν τρεις μήνες, με τις δύο ομάδες να μετρούν αντίστροφα για την εκκίνηση της νέας σεζόν που μας ταξιδεύει σε άλλες εποχές. Εκεί στα μέσα της δεκαετίας του ’90 με τα συνεχόμενα F4 και τους μπασκετικούς galacticos (Γκάλης, Βράνκοβιτς, Κόμαζετς, Βολκόφ, Πάσπαλιε, Φασούλας, Τάρλατς, Τζόνσον, Τάρπλεϊ και πολλοί άλλοι) ή στα τέλη της πρώτης δεκαετίας του Millenniun που στις δύο ελληνικές ομάδες είχe συγκεντρωθεί και πάλι ένα μεγάλο μέρος της αφρόκρεμας του μπάσκετ (Διαμαντίδης, Μπατίστ, Νίκολας, Γιασικεβίτσιους, Φώτσης, Σπανούλης, Τσίλντρες, Παπαλουκάς, Κλέιζα, Βούιτσιτς, Τεόντοσιτς).

Glass Floor στο ΝΒΑ
NBA UNVEILS STATE-OF-THE-ART LED COURT FOR ALL-STAR 2024 EVENTS TAKING PLACE AT LUCAS OIL STADIUM
Κλείσιμο

Κι αφού μεσολάβησε μια 12ετία με τον Παναθηναϊκό να περνά τη δική του κρίση (φτάνοντας το 2023 να τερματίσει προτελευταίος στην κανονική περίοδο της Euroleague) φτάσαμε πάλι στο σημείο οι δύο «αιώνιοι» να αποτελούν το αντικείμενο συζήτησης (και θαυμασμού) όλης της μπασκετικής Ευρώπης για τα όσα κάνουν εντός και εκτός παρκέ.

Με τους Πράσινους να διατηρούν τον κορμό που τους οδήγησε στη Γη της Επαγγελίας έπειτα από πολλά χρόνια και να προσθέτουν τεράστιες πινελιές ποιότητας -Λορέντζο Μπράουν, Ομέρ Γιουρτσεβέν-, ολοκληρώνοντας παράλληλα και τη ριζική ανακαίνιση του ΟΑΚΑ και τους Κόκκινους να απαντούν με Σάσα Βεζένκοβ, Εβάν Φουρνιέ, Τάιλερ Ντόρσεϊ, Κίναν Εβανς που δίνουν τεράστια επιθετική ισχύ στην (ήδη) καλοκουρδισμένη μηχανή τους...

Παρουσίαση Glass Floor στην Ευρώπη
ASB GlassFloor potential showcased during Madrid innovation demo

Μια μπασκετική «κούρσα των εξοπλισμών» σ’ ένα καλοκαίρι από τα παλιά και μια σεζόν που αναμένεται πιο συναρπαστική από ποτέ  τόσο σε ό,τι αφορά τη Euroleague (τζάμπολ στις 3/10) όσο και την Greek Basketball League (το νέο όνομα του ελληνικού πρωταθλήματος που ξεκινά στις 7 Οκτωβρίου).

Ερυθρόλευκο καλοκαίρι

Το ημερολόγιο δείχνει 25 Ιουλίου 2024 και στον καυτό ούτως ή άλλως Πειραιά το θερμόμετρο έχει ανέβει... επικίνδυνα. Ο Ολυμπιακός μόλις έχει ολοκληρώσει τη μεταγραφή του Σάσα Βεζένκοβ, τον οποίο όχι απλώς επανέφερε στον σύλλογο, αλλά του έδωσε ένα πενταετές κλειστό συμβόλαιο ζωής.

Δύο μήνες μετά τους θριάμβους του Παναθηναϊκού σε EuroLeague και Basket League οι Eρυθρόλευκοι έδιναν τη δική τους απάντηση (μαζί με τις κινήσεις που είχαν προηγηθεί και στις οποίες θα αναφερθούμε παρακάτω), δημιουργώντας νέα δεδομένα στη μπασκετική κόντρα των δύο «αιωνίων». Ωστόσο, εκείνη την ημέρα οι διοικητικοί ηγέτες των Ερυθρόλευκων υπέπεσαν -όχι εσκεμμένα- και σε μια... αστοχία.

Στην επίσημη παρουσίαση του Βεζένκοβ ρωτήθηκαν για το ρόστερ της ομάδας και αν θα προκύψει κάποια άλλη αλλαγή, με τον Παναγιώτη Αγγελόπουλο να μην αφήνει κανένα περιθώριο αμφισβήτησης: «Με βάση τις συζητήσεις με τον Γιώργο Μπαρτζώκα, το ρόστερ μας έχει κλείσει. Ισως είναι κι ένα καλοκαιρινό σπορ αυτό με τις μεταγραφές και τις συζητήσεις. Ο Ολυμπιακός έχει ένα από τα πιο γεμάτα ρόστερ της ιστορίας του, με μια τρομερή εξάδα στους ψηλούς. Εχουμε 80 αγώνες στη σεζόν. Ολοι είναι χρήσιμοι. Είναι στατιστικά αδύνατο να μη συμβούν κάποιοι τραυματισμοί, κάτι που βέβαια το απευχόμαστε».

Σαράντα ημέρες αργότερα, το «ένα από τα πιο γεμάτα ρόστερ της ιστορίας του Ολυμπιακού» άλλαξε επίπεδο και στα χαρτιά έχει πλέον την ταμπέλα «ίσως το πιο πλήρες ρόστερ στην ερυθρόλευκη ιστορία». Και η αιτία ακούει στο όνομα Εβάν Φουρνιέ.
galacticos_in__1_
Η μεγαλειώδης υποδοχή του Εβάν Φουρνιέ από τους οπαδούς του Ολυμπιακού

Υποδοχή άλλων εποχών

«Τρέλα στον τρελό δεν πούλησε κανείς!» λέει ένα γνωμικό και το βράδυ της περασμένης Τετάρτης το αντιλήφθηκαν οι οπαδοί του Ολυμπιακού. Οι εκατοντάδες που βρέθηκαν στο «Ελευθέριος Βενιζέλος» για να υποδεχθούν τον Γάλλο άσο και οι χιλιάδες που τον παρακολούθησαν από ένα σημείο και μετά να συμμετέχει και να κατευθύνει ο ίδιος τη γιορτή που είχε στηθεί. Στα 12 χρόνια που είχε ζήσει στον μαγικό κόσμο του NBA τέτοιες στιγμές αποθέωσης δεν είχε εισπράξει ποτέ, ακόμη και τις βραδιές των μεγάλων ατομικών του ρεκόρ. Γι’ αυτό χωρίς δεύτερη σκέψη βγήκε από το παράθυρο (;) του αυτοκινήτου που τον μετέφερε και συμμετείχε στο πάρτυ των οπαδών ανεβάζοντας την αδρεναλίνη στα... κόκκινα.

Ο Φουρνιέ μοιάζει με το κερασάκι στην τούρτα που καλείται να της δώσει σχήμα ο Γιώργος Μπαρτζώκας, αν και η αλήθεια είναι ότι μέχρι τα μέσα του καλοκαιριού λίγοι θα στοιχημάτιζαν ότι ο Ελληνας τεχνικός θα είχε αυτά τα υλικά στα χέρια του.

Με τον Ολυμπιακό να φτάνει σ’ ένα τρίτο συνεχόμενο F4 στη μετά Σπανούλη εποχή και έχοντας χάσει το περασμένο καλοκαίρι τον MVP της Euroleague Σάσα Βεζένκοβ, προφανέστατα κάποιοι έβλεπαν το ποτήρι μισοάδειο (απέτυχε να κατακτήσει τον τίτλο) και οι περισσότεροι μισογεμάτο (έχασε έναν ημιτελικό κι έναν τελικό στο τελευταίο δευτερόλεπτο με μπάτζετ πολύ μικρότερο από τους ανταγωνιστές του).

Αυτό πάντως που δεν μπορεί να αμφισβητηθεί από κανέναν είναι το γεγονός ότι ο περσινός Ολυμπιακός δεν είχε τον παίκτη που θα του δώσει τους εύκολους πόντους. Εναν Κέντρικ Ναν, τον οποίο πολιόρκησε το περασμένο καλοκαίρι, αλλά ο Αμερικανός ήθελε να εξαντλήσει κάθε περιθώριο για να μείνει στο NBA και τελικά κατέληξε στον ΠΑΟ με τα γνωστά αποτελέσματα.

Και όσο και αν η απόκτηση του Βεζένκοβ ήταν μια τεράστια κίνηση (επικοινωνιακή και αγωνιστική), μαζί με την επιστροφή του παλιόφιλου Ντόρσεϊ και του Εβανς, η έλευση του Φουρνιέ δίνει πλέον μια άλλη διάσταση στο ερυθρόλευκο ρόστερ, εφόσον ο Γάλλος αποδείξει αυτά που όλοι πιστεύουν ότι μπορεί να κάνει μέσα στο παρκέ.
olympiakos_roster_

Ο 32χρονος άσος την 9ετία 2014-2022, που ήταν και το πραγματικά καλό του διάστημα από τα συνολικά 12 χρόνια όπου έβγαλε το ψωμί του στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού, είχε σχεδόν 16 πόντους μέσο όρο με 50% στα δίποντα, 38% στα τρίποντα και 80% στις βολές παίζοντας περίπου 30 λεπτά.

Νούμερα τα οποία δεν έχουν καμία σχέση με την τελευταία διετία του σε Νέα Υόρκη και Ντιτρόιτ (6,5 πόντοι και 17 λεπτά συμμετοχής), αλλά αυτό το εντυπωσιακό limit down είχε να κάνει με την ξαφνική έλλειψη εμπιστοσύνης του προπονητή στους Νικς (Τομ Τιμποντό) και την παρουσία του στη χειρότερη ομάδα της Λίγκας (Πίστονς).

Κι ενώ θα μπορούσε να μείνει για μια ακόμη διετία στο NBA με ένα συμβόλαιο που θα του απέφερε πολλαπλάσια χρήματα απ’ αυτά που θα πάρει εγγυημένα από τον Ολυμπιακό (οι πληροφορίες λένε για 4,5 εκατ. για 2 χρόνια) επέλεξε να έρθει εδώ που τον θεωρούν σημαντικό, δείχνοντας ξεκάθαρα ότι το κίνητρο του δεν ήταν τα λεφτά. Στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού από τα συμβόλαια και μόνο έχει βάλει στους τραπεζικούς του λογαριασμούς περίπου 150 εκατ. δολάρια.

Ο Φουρνιέ, που ξέφυγε από την οικογενειακή παράδοση καθώς και οι δύο γονείς του (η μητέρα έχει ρίζες από την Αλγερία) ήταν αθλητές του τζούντο, κίνητρο έψαχνε για να κάνει restart στην καριέρα του και ο Ολυμπιακός τού το έδωσε απλόχερα.

Πράσινη αναβάθμιση

Επιστροφή στο καλοκαίρι του 2023... Ο «κοιμώμενος γίγαντας» του ευρωπαϊκού μπάσκετ ταράζει τα νερά με την έλευση του Αταμάν και τα διαδοχικά μεταγραφικά χτυπήματα (Σλούκας, Χουάντσο, Λεσόρ, Γκραντ, Κ. Αντετοκούνμπο, Παπαπέτρου, ενώ αργότερα προστέθηκε και ο Ναν). Λίγους μήνες αργότερα πανηγύριζε την κατάκτηση της Euroleague και του πρωταθλήματος σ’ ένα απίστευτο comeback (που είχε κάνει ξανά ο Αταμάν με την Εφές).

Και όλα αυτά σε μια σεζόν που ξεκίνησε στραβά (συντριβή από τον Ολυμπιακό στο Σούπερ Καπ στη Ρόδο), συνεχίστηκε με δύο χειρουργεία βασικών παικτών (αρχές Νοεμβρίου ο Παπαπέτρου, αρχές Νοεμβρίου ο Χουάντσο) που δυσκόλεψαν ακόμη περισσότερο το μοντάρισμα της νέας ομάδας, αλλά δεν την έβγαλαν εκτός τροχιάς για να φτάσουμε στο ονειρικό φινάλε της σεζόν.

Εχοντας φτάσει λοιπόν στην κορυφή στα πρώτα βήματα αυτής της νέας προσπάθειας, ήταν δεδομένο ότι ο Παναθηναϊκός το φετινό καλοκαίρι δεν θα βίωνε τη μεταγραφική παραζάλη του περσινού καλοκαιριού. Ναι, ισχύει το ότι είναι πιο δύσκολο να κρατηθείς στην κορυφή, ωστόσο ο πράσινος γαλαξίας αστέρων που ξεκίνησε να χτίζεται πριν από λίγους μήνες αυτό που χρειαζόταν (τη δεδομένη χρονική στιγμή) ήταν κάποιες σημαντικές ποιοτικές δόσεις ενίσχυσης. Και αυτό ακριβώς του προσφέρουν ο μπαρουτοκαπνισμένος Μπράουν και ο Γιουρτσεβέν, αλλά και η τελευταία, ακόμα πιο ποιοτική προσθήκη στο ρόστερ: αυτή του Τσεντί Οσμάν, που ήρθε στην Ελλάδα, έπειτα από έξι σεζόν στο ΝΒΑ.
galacticos_in__2_
Ο Λορέντζο Μπράουν στο πρώτο τεστ με την πράσινη φανέλα

Ο πρώτος στα 34 του χρόνια μετά από δύο σεζόν στη Μακάμπι Τελ Αβίβ δίνει ακόμη μεγαλύτερη ισχύ στην περιφέρεια των Πράσινων (Σλούκα, Ναν, Μπράουν, Γκραντ δεν έχουν πολλές ομάδες), μεταφέροντας την τεράστια πείρα του (κι από την Εθνική Ισπανίας με την οποία έχει αναδειχθεί πρωταθλητής Ευρώπης) και την ικανότητά του να συνυπάρχει στο παρκέ με άλλους γκαρντ που θέλουν την μπάλα στα χέρια του.

Ο δεύτερος ουσιαστικά παίρνει τη θέση του Αλεξάντερ Μπλατσερόφσκι, ο οποίος είχε αποκτηθεί ως ένα πολλά υποσχόμενο πρότζεκτ, αλλά δεν δικαίωσε τις προσδοκίες (2,8 πόντοι, 1,3 ριμπάουντ ανά 7,30 λεπτά σε 24 αγώνες). Ο Γιουρτσεβέν είχε αγωνιστεί για πρώτη φορά στη Euroleague το μακρινό 2015 (σε ηλικία 17 ετών) για να μετακομίσει το 2016 στις ΗΠΑ όπου αγωνίστηκε στα κολέγια North Carolina, Georgetown και το 2020 «μετακόμισε» στο NBA όπου αγωνίστηκε σε Μαϊάμι και Γιούτα.

Ο Τούρκος μπορεί να είναι πιο κοντός από τον Πολωνό (2,11 αντί για 2,16), ωστόσο στα χαρτιά γεμίζει με μεγαλύτερο όγκο τη ρακέτα των Πράσινων και φτιάχνει μια εξαιρετική τριάδα ψηλών μαζί με τους Ματίας Λεσόρ και Κώστα Αντετοκούνμπο.
panathinaikos_roster

Μεταμορφώνονται ΟΑΚΑ και ΣΕΦ

Με τις μεταγραφές των δύο μεγάλων του ελληνικού μπάσκετ να έχουν προκαλέσει τον θαυμασμό όλης της Ευρώπης, η αλήθεια είναι ότι το λίφτινγκ που είναι σε εξέλιξη δεν αφορά μόνο το αγωνιστικό κομμάτι, αλλά και το γηπεδικό. Εδώ βέβαια τα δεδομένα είναι διαφορετικά καθώς ο Παναθηναϊκός από τον Μάιο του 2023 έχει πάρει τη χρήση του κλειστού του ΟΑΚΑ για τα επόμενα 49 χρόνια και έχοντας ήδη κάνει τις πρώτες σημαντικές αλλαγές την περσινή σεζόν, φέτος ετοιμάζεται να παρουσιάσει ένα πραγματικά ολοκαίνουριο γήπεδο.

Οι Πράσινοι φέρνουν τη νέα ψηφιακή εποχή στο ΟΑΚΑ, με την πρώτη εντυπωσιακή αλλαγή να αφορά το δάπεδο! Οσοι είχατε ταυτίσει το συγκεκριμένο γήπεδο με το παραδοσιακό ξύλινο παρκέ ήρθε η ώρα να αλλάξετε συνήθειες, καθώς από τη φετινή σεζόν το κλειστό των Ολυμπιακών εγκαταστάσεων γίνεται το μοναδικό γήπεδο στην Ευρώπη που θα έχει μόνιμα εγκατεστημένο (και όχι μόνο για τους αγώνες) γυάλινο παρκέ. Το περίφημο ASB Glass Floor, Full-LED Video μπασκετικού παρκέ, το οποίο έχει πάρει και την επίσημη έγκριση της EuroLeague.

Η πράσινη ΚΑΕ από την περασμένη σεζόν έχει ξεκινήσει μια στρατηγική συνεργασία με την Globalsat, τον πρωτοπόρο όμιλο στον χώρο της τεχνολογίας, με τον Βασίλη Παπαδόπουλο, Founder & CEO, να βρίσκεται πίσω απ’ αυτό το σπουδαίο deal.

Το γυάλινο δάπεδο εμφανίστηκε για πρώτη φορά στα μπασκετικά δρώμενα τον Ιούλιο του 2023 στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα γυναικών Κ19 στη Μαδρίτη, με το εγχείρημα της FIBA να στέφεται με απόλυτη επιτυχία ανοίγοντας τον δρόμο για το μέλλον.

Κι όσοι απορούν «μα καλά, πώς είναι δυνατόν να γίνονται αγώνες σε γυάλινο δάπεδο;» ή έχουν ενστάσεις για την ασφάλεια οι απαντήσεις είναι πολύ απλές: το δάπεδο είναι κατασκευασμένο από ασφαλές γυαλί με αντοχή σε σημαντικές δυνάμεις. Το γυαλί υφίσταται διάφορες ειδικές επεξεργασίες για να επιτύχει την ιδανική ελαστικότητα, αντίσταση στην ολίσθηση και αντανάκλαση του φωτός. Σε ό,τι αφορά την εκτροπή και την τριβή, το ASB Glass Floor Full-LED Video επιτυγχάνει ίσες ή καλύτερες επιδόσεις από ένα συμβατικό δάπεδο, καθώς το γυαλί είναι σημαντικά πιο ελαστικό από ένα συγκρίσιμο ξύλινο σανίδι υπό το βάρος ενός ανθρώπου.

Εκτός από την ευελιξία του και τις εντυπωσιακές οπτικές του δυνατότητες, το δάπεδο είναι κατασκευασμένο για να διαρκεί. Τα υλικά που χρησιμοποιούνται, όπως το γυαλί, τα κεραμικά και το αλουμίνιο, είναι γνωστά για την ανθεκτικότητά τους και τη φιλικότητά τους προς το περιβάλλον. Με διάρκεια ζωής έως και 70 χρόνια και LED φωτισμό που διαρκεί έως και 100.000 ώρες, εγγυάται μια αξιόπιστη και βιώσιμη λύση για κάθε αθλητικό χώρο. Το δάπεδο είναι σχεδιασμένο να αντέχει τις απαιτήσεις των εντατικών αθλητικών δραστηριοτήτων διατηρώντας τη δομική του ακεραιότητα, κάνοντάς το μια μακροχρόνια επένδυση για αθλητικές εγκαταστάσεις.
galacticos_in__3_

Νέα διάσταση στο παιχνίδι

Κυρίως, όμως, το glass floor πηγαίνει σε άλλο επίπεδο το μάρκετινγκ και την προβολή, ενώ ταυτόχρονα απογειώνει το κομμάτι της διαδραστικής συμμετοχής των θεατών σε όλη τη γιορτή που θα υπάρχει πριν, κατά τη διάρκεια και στο φινάλε του κάθε αγώνα.

Τα περίφημα αυτοκόλλητα των χορηγών που υπήρχαν στο παρκέ ανήκουν στο παρελθόν, καθώς τώρα όλα τα μηνύματα θα είναι ψηφιακά στο γυάλινο δάπεδο που θα λειτουργεί ως οθόνη όπου θα εμφανίζονται σε πραγματικό χρόνο στατιστικά των αγώνων ή γραφικά στοιχεία των παικτών.

Γενικά οι δυνατότητες που προσφέρει το glass floor είναι πραγματικά απεριόριστες και το σίγουρο είναι ότι το παράδειγμα του Παναθηναϊκού θα ακολουθήσουν σύντομα κι άλλες ομάδες.

Οι αλλαγές όμως δεν περιορίζονται μόνο στην αλλαγή του παρκέ (για την τοποθέτησή του η κεντρική σάλα «κατέβηκε» 30 εκατοστά, καθώς έπρεπε να τοποθετηθεί το ειδικό σύστημα κλιματισμού), αφού το ΟΑΚΑ από τις αρχές του καλοκαιριού έχει μετατραπεί σε πραγματικό εργοτάξιο όπου αλλάζουν κυριολεκτικά τα πάντα, μετατρέποντάς το σε ένα πραγματικά σύγχρονο γήπεδο ευρωπαϊκών προδιαγραφών το οποίο θα είναι έτοιμο προς χρήση στις 10 Οκτωβρίου.

Τέτοιου είδους αλλαγές δεν υπάρχουν τη δεδομένη χρονική στιγμή στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας, με τον Ολυμπιακό να υπενθυμίζει (άλλοτε διακριτικά και άλλοτε σε πιο έντονο ύφος) ότι δεν έχει προχωρήσει ακόμη η συμφωνία με την κυβέρνηση για την παραχώρηση του γηπέδου μ’ ένα ανάλογο καθεστώς όπως αυτό με το οποίο παραχωρήθηκε το ΟΑΚΑ. Ετσι, ναι μεν τα τελευταία χρόνια έχουν γίνει αρκετές αισθητικές παρεμβάσεις, σε μικρότερη κλίμακα, ενώ φέτος άλλαξαν τα καθίσματα και έχουν τοποθετηθεί καινούρια κόκκινου χρώματος.

Για το συγκεκριμένο θέμα θα πρέπει να αναμένονται εξελίξεις, καθώς σήμερα, Παρασκευή, ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης συνάντησε στο Μέγαρο Μαξίμου τους Παναγιώτη και Γιώργο Αγγελόπουλο, ιδιοκτήτες της ΚΑΕ Ολυμπιακός, με τους οποίους συζήτησε την προοπτική παραχώρησης του ΣΕΦ. Οι επαφές των δύο πλευρών θα συνεχιστούν, για να εξεταστούν όλες οι πτυχές του θέματος και να αντιμετωπιστούν τα εκκρεμή ζητήματα.

Ειδήσεις σήμερα:

Τρένα κινδύνευσαν να βρεθούν στην ίδια γραμμή με αντίθετη κατεύθυνση στους Αγ. Αναργύρους - Πώς αποφεύχθηκε η σύγκρουση

Βίντεο: Ο Μίλτος Τεντόγλου κάνει καθίσματα με τον Εμμανουήλ Καραλή στην πλάτη του

Αυτή είναι η επιστολή Μητσοτάκη στη Φον ντερ Λάιεν - Οι τέσσερις προτάσεις για τις υψηλές τιμές στο ρεύμα
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best Of Network

Τα μεγάλα πρωταθλήματα παίζουν εδώ!

Δείτε Επίσης