Τσεντί Οσμάν: Χαρούμενος που είμαι μέλος του Παναθηναϊκού, προφανώς και θέλουμε back to back τίτλο στη Euroleague

Τσεντί Οσμάν: Χαρούμενος που είμαι μέλος του Παναθηναϊκού, προφανώς και θέλουμε back to back τίτλο στη Euroleague

Ο Τούρκος μπασκετμπολίστας μίλησε για τη σχέση του με τον Εργκίν Αταμάν αλλά και την επιστροφή του από το NBA στην Ευρώπη

6305231
Παίκτης του Παναθηναϊκού είναι και επίσημα από το Σάββατο ο Τσεντί Οσμάν με τον Τούρκο μπασκετομπολίστα να φτάνει στην Ελλάδα την Κυριακή για να ενσωματωθεί στη νέα του ομάδα. 

Ο διεθνής άσος μιλώντας  paobc.gr αναφέρθηκε στην μεταγραφή του, στον κόσμο του ΠΑΟ, στον Εργκίν Αταμάν αλλά και στους στόχους της νέας σεζόν. 

Αρχικά, στάθηκε στο πώς αισθάνεται που υπέγραψε στον Παναθηναϊκό AKTOR, λέγοντας: «Αισθάνομαι πολύ χαρούμενος. Με το να ενσωματώνομαι σε μια ομάδα που πέρσι κατέκτησε την EuroLeague και το ελληνικό πρωτάθλημα και προφανώς μια ομάδα που έχει κατακτήσει επτά φορές την EuroLeague. Ξέρεις, είναι η καλύτερη ομάδα στην Ευρώπη. Οπότε είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ. Προφανώς έχουμε σπουδαία ομάδα, έναν σπουδαίο προπονητή με τον οποίο έχω δουλέψει για καιρό. Είμαι πολύ χαρούμενος που θα έχουμε τη δυνατότητα να δουλέψουμε πάλι μαζί».

Cedi Osman: «Χαρούμενος που είμαι μέρος της ομάδας, οι φίλαθλοί μας είναι οι καλύτεροι στον κόσμο!»
Κλείσιμο



Για τη συνεργασία με τον Εργκίν Αταμάν, ακολούθως, είπε: «Ξέρεις, δεν ήταν ακριβώς μια δύσκολη απόφαση για μένα. Προφανώς παρακολουθούσα τον κόουτς την περσινή σεζόν, οπότε κατά κάποιο τρόπο ακολουθούσα τον Παναθηναϊκό AKTOR. Ακόμη κι όταν ήμουν παιδί, έπαιξα αρκετές φορές εναντίον τους, αλλά τώρα, το να είμαι κομμάτι αυτής της κουλτούρας και αυτής της ομάδας, είμαι πολύ χαρούμενος και περήφανος. Ελπίζω πως θα συνεχίσουμε να ωριμάζουμε και προφανώς να κάνουμε το back-to-back στο τρόπαιο της EuroLeague».

Ο Οσμάν, στη συνέχεια, έδωσε το μήνυμά του στους φίλους του Παναθηναϊκού AKTOR: «Είναι απίστευτοι. Όπως είπα, έπαιξα πολλές φορές εδώ εναντίον του Παναθηναϊκού AKTOR. Τώρα όμως, ως μέρος της ομάδας, το να είμαι σε θέση να παίξω μπροστά σε αυτούς τους ανθρώπους, μπροστά σε αυτούς τους φιλάθλους, οι οποίοι πιστεύω πως είναι οι καλύτεροι στον κόσμο, θα έχει πλάκα. Δεν βλέπω την ώρα να μπω στο γήπεδο και να παίξω μπάσκετ μπροστά τους».

Ενώ κλείνοντας αναφέρθηκε στο πόσο σημαντικό είναι ότι επιστρέφει στην EuroLeague μετά από τόσα χρόνια: «Θα μου πάρει λίγο χρόνο να προσαρμοστώ πίσω στο ευρωπαϊκό μπάσκετ και την EuroLeague, αλλά είμαι έτοιμος. Είμαι χαρούμενος που είμαι κομμάτι αυτής της ομάδας, έχουμε μια σπουδαία ομάδα, οπότε πιστεύω ότι το να παίξω μαζί τους θα με βοηθήσει αρκετά».


Ειδήσεις σήμερα:

Την αποφυλάκιση του Απόστολου Λύτρα ζητά με υπόμνημα η Σοφία Πολυζωγοπούλου

Το παρασκήνιο της έκπτωσης Κασσελάκη: Τα 4 κομβικά σημεία, τα 10 στελέχη με ρόλο-κλειδί και οι νέοι υποψήφιοι

Le Rosey: Η μεγάλη της ελίτ σχολή - Πώς είναι η ζωή στο πιο διάσημο οικοτροφείο

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best Of Network

Δείτε Επίσης