Κριτική Λιζαραζού στον Εμπαπέ: Δεν είναι πια το ίδιο τρομακτικός και δεν μιλάει σαν αρχηγός

Κριτική Λιζαραζού στον Εμπαπέ: Δεν είναι πια το ίδιο τρομακτικός και δεν μιλάει σαν αρχηγός

Τα... έχωσε στον αρχηγό των «Μπλε» ο παλαίμαχος αμυντικός της Εθνικής Γαλλίας με την οποία πανηγύρισε την κατάκτηση του Μουντιάλ 1998 και του Euro 2000

29209958
Λίγες ώρες πριν τη «μάχη» της Γαλλίας κόντρα στο Βέλγιο για το Nations League  ο Μπισάν Λιζαραζού... έκραξε τον Κιλιάν Εμπαπέ!

Ο παλαίμαχος αμυντικός, μέλος της Εθνικής Γαλλίας που κατέκτησε το Μουντιάλ 1998 και το Euro 2000 αναφέρθηκε στη νέα προβληματική εμφάνιση του αρχηγού της εθνικής στην ήττα από την Ιταλία στη στήλη του στην Equipe και του άσκησε σφοδρή κριτική, τόσο όσον αφορά τη συμπεριφορά του προς τους οπαδούς και τα media, όσο και την πορεία του στο χορτάρι.


Κλείσιμο
Πριν λίγες μέρες ο Εμπαπέ ουσιαστικά είχε δηλώσει πως οι Γάλλοι οπαδοί δεν θα πρέπει να παραπονιούνται για όσα βλέπουν από την εθνική, αλλά αυτό δεν άρεσε καθόλου στον Λιζαραζού. «Ντράπηκα για όσα είπε. Δεν μπορείς να είσαι αναίσθητος προς τους υποστηρικτές σου, τους προβληματισμούς και τις απορίες τους. Δεν ήταν λόγια ενός αρχηγού αυτά. Πρέπει να τους δώσεις μια απάντηση, λίγη ελπίδα, είναι μέρος της δουλειάς σου», είπε αρχικά.


Ο Λιζαραζού στη συνέχεια προσέθεσε: «Ίσως έχει ένταση μέσα του γιατί ακόμα ψάχνει να βρει την καλύτερη έκδοση του ποδοσφαιρικού του εαυτού. Δεν είναι το ίδιο εκρηκτικός πια, ούτε μπορεί να κρίνει παιχνίδια. Παραμένει ένας πολύ καλός σκόρερ, ένας πολύ καλός παίκτης φυσικά, αλλά δεν είναι πια όσο τρομακτικός ήταν στο παρελθόν»!

Πηγή: www.gazzetta.gr


Ειδήσεις σήμερα:

Την αποφυλάκιση του Απόστολου Λύτρα ζητά με υπόμνημα η Σοφία Πολυζωγοπούλου

Το παρασκήνιο της έκπτωσης Κασσελάκη: Τα 4 κομβικά σημεία, τα 10 στελέχη με ρόλο-κλειδί και οι νέοι υποψήφιοι

Le Rosey: Η μεγάλη της ελίτ σχολή - Πώς είναι η ζωή στο πιο διάσημο οικοτροφείο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best Of Network

Δείτε Επίσης