Αποκάλυψη Βενσάν Κολέ για Ολυμπιακό: Είχα πρόταση το 2014 και λυπάμαι που δεν δέχθηκα

Αποκάλυψη Βενσάν Κολέ για Ολυμπιακό: Είχα πρόταση το 2014 και λυπάμαι που δεν δέχθηκα

Ο έμπειρος προπονητής που αναλαβάνει σύμβουλος της Εθνικής Γαλλίας τόνισε πως ήταν βλακεία που δεν δέχτηκε την πρόταση από τους Πειραιώτες 

29114858
Ο Βενσάν Κολέ ήταν προπονητής της Εθνικής Γαλλίας από το 2009 έως το 2024 και θεωρείται ο πιο επιτυχημένος προπονητής στην ιστορία της ομάδας, καθώς σ’ αυτά τα 15 χρόνια έχει κατακτήσει με τη Γαλλία οκτώ μετάλλια. 

Ο Γάλλος τεχνικός υπέβαλε την παραίτησή του από προπονητής της εθνικής ομάδας αλλά αναλαμβάνει τον ρόλο του συμβούλου τεχνικής διεύθυνσης στην ομοσπονδία μπάσκετ της χώρας του. 

O Κολέ μιλώντας στη συνέντευξη Τύπου της παρουσίασης του ως συμβούλου αποκάλυψε ότι το 2014 όταν είχε φύγει ο Μπαρτζώκας είχε πρόταση να καθίσει στον πάγκο του Ολυμπιακού αλλά αρνήθηκε. 

Κλείσιμο

«Λυπάμαι που δεν αποδέχθηκα την πρόταση του Ολυμπιακού το 2014! Έλαβα τα εύσημα από την Ευρώπη μετά το χάλκινο μετάλλιο. Ήταν μέσα στη σεζόν, είχα φέρει παίκτες στο Στρασβούργο, δεν ήθελα να τους προδώσω. Αλλά τώρα που το σκέφτομαι ήταν βλακεία», είπε χαρακτηριστικά ο Κολέ. 

Ο Ολυμπιακός εκείνη τη σεζόν είχε στον πάγκο του τον Γιώργο Μπαρτζώκα, μέχρι που ο Έλληνας τεχνικός αποχώρησε μετά το ματς του Κυπέλλου Ελλάδας κόντρα στον Παναθηναϊκό.


Οι «ερυθρόλευκοι» έψαχναν καιρό για αντικαταστάτη και τελικά κατέληξαν στην λύση του Γιάννη Σφαιρόπουλου, ο οποίος ανέλαβε για πρώτη φορά στην καριέρα του τότε ομάδα Ευρωλίγκας ως πρώτος προπονητής.

Ειδήσεις σήμερα:

Την αποφυλάκιση του Απόστολου Λύτρα ζητά με υπόμνημα η Σοφία Πολυζωγοπούλου

Το παρασκήνιο της έκπτωσης Κασσελάκη: Τα 4 κομβικά σημεία, τα 10 στελέχη με ρόλο-κλειδί και οι νέοι υποψήφιοι

Le Rosey: Η μεγάλη της ελίτ σχολή - Πώς είναι η ζωή στο πιο διάσημο οικοτροφείο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης