Αστέρας Τρίπολης: «Κλείνει ο Μακελελέ με συμβόλαιο για 1+1 χρόνια», αναφέρει το Foot Mercato

Το δημοσίευμα του γαλλικού μέσου έρχεται σε μια στιγμή που οι υπεύθυνοι του συλλόγου περιμένουν την τελική απόφαση του 51χρονου Γάλλου

Ο Κλοντ Μακελελέ, σύμφωνα με δημοσίευμα του γαλλικού «Foot Mercato», φέρεται έτοιμος να υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας με τον Αστέρα Τρίπολης για διάστημα 1+1 χρόνων. Η είδηση έρχεται σε μια στιγμή που οι υπεύθυνοι του συλλόγου περιμένουν την τελική απόφαση του 51χρονου Γάλλου, ο οποίος καλείται να αναλάβει την τεχνική ηγεσία του συλλόγου.

Το ρεπορτάζ του «Foot Mercato», το οποίο θεωρείται από τα πιο αξιόπιστα αθλητικά μέσα της Γαλλίας, αναφέρει πως ο Μακελελέ είναι θετικός στο ενδεχόμενο να μετακομίσει στην Τρίπολη, με τους σταθερούς επενδυτές του Αστέρα να αποτελούν κομβικό παράγοντα στην απόφασή του. Παράλληλα, το αθλητικό project που έχει αναπτύξει ο Αστέρας χαρακτηρίζεται ως φιλόδοξο, κάτι που φαίνεται να κερδίζει την προσοχή του πρώην διεθνούς ποδοσφαιριστή και θρύλου του αθλήματος.

«Μια νέα περιπέτεια στην Ελλάδα για τον Κλοντ Μακελελέ. Ο φιναλίστ του Παγκοσμίου Κυπέλλου του 2006 με την Γαλλία είναι κοντά στο να επιστρέψει στο προσκήνιο μέσω του Αστέρα Τρίπολης AKTOR, που αγωνίζεται στην ελληνική Super League.

Ο σύλλογος, που αυτή τη στιγμή είναι στην 5η θέση στο πρωτάθλημα της χώρας του, προσέλκυσε τον Μακελελέ, ιδιαίτερα χάρη σε ένα αρκετά φιλόδοξο αθλητικό project.

Σύμφωνα με πληροφορίες μας, η ελληνική ομάδα που έχει ήδη συμμετάσχει δύο φορές στο Europa League και έχει σταθερούς επενδυτές, προσφέρει μονοετές συμβόλαιο στον πρώην παίκτη των Παρί και Ρεάλ, με οψιόν για ακόμη ένα έτος.

Ο 51χρονος τεχνικός φέρνει μαζί του τον πρώην βοηθό του Κάρλο Αντσελότι, Πολ Κλεμέντ, αλλά και τον πρώην γυμναστή της Παρί, Ραφαέλ Φεβρ», αναφέρει το δημοσίευμα του Foot Mercato.

Ειδήσεις σήμερα:

Κακοκαιρία Atena: Καταιγίδες, πλημμύρες και άνεμοι έως και 9 μποφόρ - Ποιες περιοχές θα επηρεαστούν τις επόμενες ώρες

Υπόθεση Πελικό: 20.000 βίντεο και φωτογραφίες από τη δεκαετή κακοποίηση

Λούκας Χραντέτσκι: Αυτή είναι η πιο ταλαντούχα Εθνική Ελλάδας που έχω αντιμετωπίσει - Ο Τσάμπι Αλόνσο έφερε τη νοοτροπία μεγάλης ομάδας στη Λεβερκούζεν

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr