Nations League: «Βαριά» ήττα για την Κύπρο, 4-0 από το Κόσοβο - Δείτε τα γκολ

Μετά το «διπλό» στη Λιθουανία η ομάδα του Τιμούρ Κετσπάγια προσγειώθηκε απότομα στον ομιλό της στο Nations League

Κακή εικόνα παρουσίασε η Εθνική ομάδα της Κύπρου, η οποία ηττήθηκε από το Κοσοβο με 4-0 στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής της τρίτης κατηγορίας του Nations League.

Δείτε ΕΔΩ τα γκολ

Παρ'ολο που την 1η αγωνιστική είχε καταφέρει να φύγει με το διπλό μέσα από την Λιθουανία με 1-0, δεν κατάφερε να κάνει το 2 στα 2. Έτσι, η ομάδα του Τιμούρ Κετσπάγια, έμεινε στους τρεις βαθμούς και θα χρειαστεί να βελτιώσει αρκετά πράγματα στη συνέχεια, προκειμένου να διεκδικήσει κάτι καλό στη διοργάνωση. Τα γκολ για τους φιλοξενούμενους πέτυχαν οι Μουρίκι (2) και οι Αλ Ραχμάνι και Ντελόβα.

Καλή εικόνα παρουσίασε επιθετικά η Κύπρος, αλλά χωρίς αποτέλεσμα 

Στο 4’ ο Καρώ έκανε την κεφαλιά, με την μπάλα να περνάει αόυτ. Τέσσερα λεπτά αργότερα, οι Κοσοβάροι κέρδισαν πέναλτι σε μαρκάρισμα του Γκόκιτς στον Ρουντχάν. Την εσχάτη των ποινών ανέλαβε ο Μουρίκι, ο οποίος δεν αστόχησε για το 0-1. Τέσσερα λεπτά αργότερα ο ίδιος παίκτης επιχείρησε σουτ, το οποίο πέρασε λίγο άουτ. Τελικά, ο επιθετικός της Μαγιόρκα πέτυχε το δεύτερο προσωπικό του γκολ στο 21’, όταν μετά από σέντρα του Ρουτχάν, με υποδειγματική κεφαλιά, δεν άφησε κανένα περιθώριο αντίδρασης στον Μολ.

Η Κύπρος προσπάθησε να ξαναμπεί στο ματς, αλλά χωρίς αποτέλεσμα. Στο 28’ ο Πίττας έκλεψε την μπάλα από τον αντίπαλο τερματοφύλακα Μπεκιάι, αλλά το σουτ του πέρασε άουτ, ενώ στο 32’ το σουτ του Αρτυματά επίσης δεν βρήκε στόχο. Έντεκα λεπτά αργότερα, οι φιλοξενούμενοι αστόχησαν σε τετ α τετ με τον Κρασνίκι.

Περίπατος για το Κόσοβο στο δεύτερο μισό 

Στο δεύτερο ημίχρονο η Κύπρος δεν είχε την ίδια καλή απόδοση, συγκριτικά με το πρώτο. Οι φιλοξενούμενοι μπήκαν δυνατά και σκόραραν εκ νεόυ στο 49’ με τον Ραχμάνι. Μάλιστα, τέσσερα λεπτά αργότερα, ο Ντελόβα, μπήκε ανενόχλητος στη μεγάλη περιοχή των γηπεδούχων και με φοβερό σουτ έκανε το 0-4. Από κει και έπειτα, το ματς ήταν διαδικαστικού χαρακτήρα. Στο 66’ ο Πίττας δεν πρόλαβε να στείλει την μπάλα στα δίχτυα, μετά από γύρισμα του Κάστανου. Η τελευταία αξιοσημείωτη ευκαιρία στον αγώνα καταγράφηκε στο 79’, όταν το σουτ του Σαχίτι βρήκε το δοκάρι.

Οι συνθέσεις των δυο ομάδων

Κύπρος (Τιμούρ Κετσπάγια): Μολ, Καρώ, Γκογκιτς, Κυπριανού (46′ Λαΐφης), Παναγιώτου (46′ Ανδρέου), Αρτυματάς, Κάστανος, Μαλεκκίδης (58′ Κορέια), Ν. Ιωάννου (70′ Σπόλιαριτς), Τζιωνής (65′ Λοΐζου), Πίττας.

Κόσσοβο (Φράνκο Φόντα): Μπεκάι, Χαντεργκιονάι, Αμ. Ραχμάνι, Αλίτι (46′ Ντέλοβα), Ρουντάνι, Ρέχμπετσαϊ (70′ Ι. Κρασνίκι), Εμερλάχου (87′ Μπουγιούπι), Β. Μπερίσα, Ρασίτσα (70′ Σαχίτι), Κρασνίκι, Μουρίκι (46′ Αλ. Ραχμάνι).


Ειδήσεις σήμερα:

Την αποφυλάκιση του Απόστολου Λύτρα ζητά με υπόμνημα η Σοφία Πολυζωγοπούλου

Το παρασκήνιο της έκπτωσης Κασσελάκη: Τα 4 κομβικά σημεία, τα 10 στελέχη με ρόλο-κλειδί και οι νέοι υποψήφιοι

Le Rosey: Η μεγάλη της ελίτ σχολή - Πώς είναι η ζωή στο πιο διάσημο οικοτροφείο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr