Σπανούλης σε Πρίντεζη: «Χωρίς εσένα δεν θα ζούσαμε κάποιες από τις πιο σημαντικές στιγμές της ζωής μας»

O Bασίλης Σπανούλης λίγες ημέρες μετά την εκδήλωση προς τιμήν του Γιώργου Πρίντεζη υποκλίθηκε στον άλλοτε συμαπίκτη του με τον οποίο παρέα μεγαλούργησαν στα παρκέ

Είτε με τη φανέλα του Ολυμπιακού, είτε με αυτήν της Εθνικής έζησαν πολλές μεγάλες στιγμές στην κοινή τους πορεία... Μια πορεία που στιγματίστηκε από την ασίστ του Σπανούλη στον Πρίντεζη και το περίφημο πεταχτάρι του τελευταίου που έδωσε τον τίτλο στους ερυθρόλευκους στον στον τελικό του 2012 στη Εuroleague.

Κι ο νυν ομοσπονδιακός τεχνικός, έχοντας ζήσει από κοντά τη σπουδαία βραδιά του φίλου του, με ανάρτηση στο instagram τον αποθέωσε για μία ακόμη φορά.



«Σ ‘ ευχαριστω γιατι χωρις εσενα δεν θα ζουσαμε καποιες απο τις πιο σημαντικες στιγμες της ζωης μας!», είπε μεταξύ άλλων και έβαλε φωτογραφίες από την κοινή τους πορεία στα γήπεδα και όχι μόνο.

«Είμαι πολύ περήφανος για 'σένα Πρι! Γι’ αυτά που κατάφερες με την δουλειά σου, την αφοσίωσή σου, την νοοτροπία σου και την αγάπη σου! Είμαι υπερήφανος που με άντεξες όλα αυτά τα χρόνια σε αποδυτήρια, γήπεδα, αεροδρόμια, δωμάτια ξενοδοχείων, τηλέφωνα. Σ' ευχαριστώ γιατί χωρίς εσένα δεν θα ζούσαμε κάποιες από τις πιο σημαντικές στιγμές της ζωής μας! Α MOMENT TO REMEMBER».

Ειδήσεις σήμερα:

Νέο έκτακτο δελτίο επικίνδυνων καιρικών φαινομένων - Πού «χτυπά» η κακοκαιρία Atena τις επόμενες ώρες

Σταματοπούλου: Άργησα να μιλήσω στο σχολείο και δεχόμουν bullying, μέχρι και ξυλοδαρμό


Πυροβόλησαν χρυσοχόο εν μέση οδώ στο Αιγάλεω και του άρπαξαν τσάντα με τιμαλφή
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr