Ουαλία: Ήρθε από τον πάγκο, γύρισε το ματς και συνελήφθη! - Βίντεο

Η εκπληκτική στιγμή που ποδοσφαιριστής συλλαμβάνεται στον αγωνιστικό χώρο λίγα λεπτά μετά το νικητήριο γκολ σε αγώνα της δεύτερης κατηγορίας της Ουαλίας

Σε μια απίστευτη σκηνή που εκτυλίχθηκε σε αγώνα της δεύτερης κατηγορίας στην Ουαλία, ένας ποδοσφαιριστής συνελήφθη από την αστυνομία λίγα λεπτά αφότου πέτυχε το νικητήριο γκολ για την ομάδα του!

Το περιστατικό σημειώθηκε σε αγώνα της JD Cymru South μεταξύ των Baglan Dragons και της Cwmbran Celtic. Ο 31χρονος ποδοσφαιριστής, του οποίου το όνομα δεν έχει γίνει γνωστό, μπήκε στον αγωνιστικό χώρο ως αλλαγή στο δεύτερο ημίχρονο, με την ομάδα του να χάνει με 3-1.

Η είσοδός του, όμως, άλλαξε άρδην τα δεδομένα. Ο παίκτης δημιούργησε δύο γκολ και στη συνέχεια πέτυχε ο ίδιος το νικητήριο, χαρίζοντας τη νίκη στην ομάδα του.

Λίγο πριν τη λήξη του αγώνα, ωστόσο, δύο αστυνομικοί εισέβαλαν στον αγωνιστικό χώρο και προχώρησαν στη σύλληψη του 31χρονου, μπροστά στα έκπληκτα μάτια συμπαικτών και αντιπάλων.

Όπως έγινε αργότερα γνωστό, ο παίκτης συνελήφθη ως ύποπτος για κλοπή, ωστόσο αφέθηκε ελεύθερος λίγο αργότερα, χωρίς να του απαγγελθούν κατηγορίες.

Το περιστατικό προκάλεσε σάλο στα social media, με τους χρήστες να σχολιάζουν με χιούμορ την σουρεαλιστική σκηνή.

Ο προπονητής της Cwmbran Celtic, Σάιμον Μπέρι, δήλωσε μετά τον αγώνα: "Έπαιξε πολύ καλά για 20 λεπτά και μετά ήρθε η αστυνομία και τον πήρε μακριά".

Η αστυνομία της Νότιας Ουαλίας εξήγησε ότι ο παίκτης αφέθηκε ελεύθερος χωρίς να του απαγγελθούν κατηγορίες, αλλά δεν παρείχε περαιτέρω λεπτομέρειες για την υπόθεση.

Δείτε βίντεο: Ουαλία: Ήρθε από τον πάγκο, γύρισε το ματς και συνελήφθη!


Ειδήσεις σήμερα:

Νέο έκτακτο δελτίο επικίνδυνων καιρικών φαινομένων - Πού «χτυπά» η κακοκαιρία Atena τις επόμενες ώρες

Σταματοπούλου: Άργησα να μιλήσω στο σχολείο και δεχόμουν bullying, μέχρι και ξυλοδαρμό


Πυροβόλησαν χρυσοχόο εν μέση οδώ στο Αιγάλεω και του άρπαξαν τσάντα με τιμαλφή

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr