Γρηγόρης Λέων: «Η παρουσία στην 88η ΔΕΘ αντάξια του έργου του ΕΟΚΑΝ»

Με κεντρικό μήνυμα «Αθλητισμός με αξίες, χωρίς ουσίες» ο Εθνικός Οργανισμός Καταπολέμησης Ντόπινγκ συμμετέχει στην 88η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης, με ξεχωριστό stand στο Περίπτερο 1 του Υ.ΠΑΙ.Θ Αθλητισμού

Στα εγκαίνια του εκθεσιακού χώρου από τον Αναπληρωτή Υπουργό Αθλητισμού Γιάννη Βρούτση, πλήθος επισκεπτών, Ολυμπιονικών, Παγκόσμιων Πρωταθλητών, αθλούμενων και γονέων, επισκέφθηκαν το stand του EOKAN όπου ενημερώθηκαν από τον Διοικητή του Οργανισμού δρ. Γρηγόρη Λέων και στελέχη του, για την ιστορία, την αποστολή και τα εκπαιδευτικά προγράμματα του Οργανισμού.

Επιπλέον παρουσιάστηκε η παραδειγματική, για όλες τις χώρες του κόσμου, πρόοδο της Ελλάδας την τελευταία τριετία σχετικά με την καταπολέμηση του ντόπινγκ και την προστασία της υγείας των αθλητών.

«Η παρουσία του ΕΟΚΑΝ στην 88η ΔΕΘ πρεσβεύει έναν αθλητισμό με αξίες, χωρίς ουσίες και είναι αντάξια του έργου που παράγει η υπέροχη ομάδα των ανθρώπων του Οργανισμού. Ευχαριστούμε τον αναπληρωτή Υπουργό Αθλητισμού Γιάννη Βρούτση για την εμπιστοσύνη. Η υποστήριξη του είναι καθοριστική στην προσπάθεια μας για έναν καθαρό αθλητισμό. Η παρουσία στο περίπτερο του Υπουργείου Αθλητισμού και στο stand του ΕΟΚΑΝ κορυφαίων αθλητικών προσωπικοτήτων αλλά και εκατοντάδων επισκεπτών, μας δίνει δύναμη και αισιοδοξία να συνεχίσουμε το έργο μας, επενδύοντας στην ενημέρωση, την πρόληψη και την εκπαίδευση», σχολίασε ο διοικητής του ΕΟΚΑΝ δρ. Γρηγόρης Λέων.

Ειδήσεις σήμερα:

Νέο έκτακτο δελτίο επικίνδυνων καιρικών φαινομένων - Πού «χτυπά» η κακοκαιρία Atena τις επόμενες ώρες

Σταματοπούλου: Άργησα να μιλήσω στο σχολείο και δεχόμουν bullying, μέχρι και ξυλοδαρμό


Πυροβόλησαν χρυσοχόο εν μέση οδώ στο Αιγάλεω και του άρπαξαν τσάντα με τιμαλφή
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr