Μύκονος: Έριξε «βόμβα» στην Elite Leauge με Βαγγέλη Μάντζαρη

Ο 34χρονος έμπειρος γκαρντ το περασμένο διάστημα είχε λάβει μέρος στην προετοιμασία της νησιωτικής ομάδας ενώ από το 2023 βρισκόταν στην ιταλική Ροζέτο

Η Μύκονος το πρωί της Τετάρτης (11/9) ανακοίνωσε με κάθε επισημότητα ένα από τα μεγαλύτερα «μπαμ» του καλοκαιριού στο επίπεδο της Elite League, κάνοντας δικό της τον Βαγγέλη Μάντζαρη, ο οποίος στο παρελθόν έχει κατακτήσει μεταξύ άλλων 2 φορές την Euroleague με τη φανέλα του Ολυμπιακού.

Ο 34χρονος έμπειρος γκαρντ το περασμένο διάστημα είχε λάβει μέρος στην προετοιμασία της νησιωτικής ομάδας ενώ από το 2023 βρισκόταν στην ιταλική Ροζέτο. Ο ίδιος έχει περάσει επίσης μεταξύ άλλων από το Περιστέρι, την Ούνικς Καζάν, τον Προμηθέα Πατρών, τον ΠΑΟΚ και τον Ιωνικό Νίκαιας, έχοντας επίσης ένα σύντομο πέρασμα από τη Βενεζουέλα ως παίκτης της Παντέρας ντε Μιράντα.
 

Ο Μάντζαρης μετράει συνολικά 2 κατακτήσεις Euroleague, 3 πρωταθλήματα Ελλάδος και 1 Διηπειρωτικό ως παίκτης του Ολυμπιακού.

Η ανακοίνωση της Μυκόνου

Η ομάδα του ΑΟ Μυκόνου έχει την χαρά να ανακοινώνει σήμερα την προσθήκη του 34χρονου guard ύψους 1.96μ Βαγγέλη Μάντζαρη.

Ο διεθνής αθλητής,με 78 συμμετοχές στην Εθνική Ανδρών, δεν χρειάζεται ιδιαίτερες συστάσεις.

Έχει κατακτήσει 2 φορές την Euroleague με τον Ολυμπιακό και 3 πρωταθλήματα Ελλάδος -κατά τη θητεία του από το 2011 μέχρι το 2019- με πολλές διακρίσεις σε ατομικό και συλλογικό επίπεδο.

Στην Basket League έχει αγωνιστεί επίσης με το Περιστέρι,όπου ξεκίνησε την επαγγελματική του καριέρα,τον ΠΑΟΚ,τον Προμηθέα και τον Ιωνικό Νικαίας καθώς και στο εξωτερικό σε Ιταλία Πολωνία,Κολομβία και Ρωσία.
——
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr