ΠΑΟΚ: Πρώτη συνάντηση Σαββίδη – Λουτσέσκου μετά από πέντε χρόνια

ΠΑΟΚ: Πρώτη συνάντηση Σαββίδη – Λουτσέσκου μετά από πέντε χρόνια

Μετά από μια πενταετία επαφών μέσω... τηλεδιάσκεψης, ο πρόεδρος και ο προπονητής του ΠΑΟΚ τα είπαν δια ζώσης στο Πόρτο Καρράς με βασικό θέμα τις τελευταίες μεταγραφικές κινήσεις των πρωταθλητών

Ivan_Razvan
Καλή η τεχνολογία, που έδωσε λύσεις στην περίοδο της πανδημίας, αλλά η φυσική επαφή είναι πάντα καλύτερη... Κι έτσι ο Ιβάν Σαββίδης, ο οποίος βρίσκεται στη Χαλκιδική από τις αρχές Αυγούστου είχε σήμερα την πρώτη του συνάντηση με τον Ραζβάν Λουτσέσκου στον Μαρμαρά της Χαλκιδικής.

Οι δύο ισχυροί άνδρες του ΠΑΟΚ συζήτησαν όλα τα θέματα που αφορούν την ομάδα και κυρίως τις μεταγραφές με το όνομα του Ουμάρ Σολέ να έρχεται στο προσκήνιο για τους ασπρόμαυτους, σε μια ύστατη προσπάθεια να κλείσουν τη «μαύρη τρύπα» στη θέση των στόπερ.

Τα δεδομένα ήταν από την αρχή γνωστά, με τον 24χρονο Γάλλο κεντρικό αμυντικό να ψάχνει τρόπο να «απεγκλωβιστεί» από την Σάλτσμπουργκ και τον ΠΑΟΚ να προσπαθεί να τον πείσει για μια συνεργασία ενός χρόνου.

Κλείσιμο


Ο ατζέντης του Σολέ βρίσκεται από χθες στη Θεσσαλονίκη και είναι σε ανοικτή γραμμή μαζί του, ωστόσο ο Γάλλος ποδοσφαιριστής παραμένει αρνητικός ως προς το ενδεχόμενο να αφήσει την Αυστριακή ομάδα για την Ελλάδα, ακόμα και αν γνωρίζει πως αποτελεί «ξένο σώμα» για τους «ταύρους».

Το μεσημέρι της Τετάρτης ο 24χρονος αμυντικός έδωσε το παρών στην προπόνηση της Σάλτσμπουργκ, με τους «ασπρόμαυρους» να αντιλαμβάνονται πως η υπόθεση αρχίζει να παίρνει αρνητική τροπή.

Ivan_Razvan2


Προφανώς και το θέμα του κεντρικού αμυντικού, αλλά και των μεταγραφών συζητήθηκε ανάμεσα στον Ιβάν Σαββίδη και τον Ραζβάν Λουτσέσκου, ο οποίος μαζί με τη Μαρία Γκοντσαρόβα, τον Χρήστο Καρυπίδη, τον Κυριάκο Κυριάκο και τον Κώστα Φωτιάδη βρέθηκαν σήμερα (11/9) στο Πόρτο Καρράς της Χαλκιδικής.

«Πέντε χρόνια μετά την τελευταία τους δια ζώσης συνάντηση, Ιβάν Σαββίδης και Ραζβάν Λουτσέσκου είχαν πολλά να πουν. Και για πολλά να χαμογελάσουν!», ήταν το πρώτο σχόλιο της «ασπρόμαυρης» ΠΑΕ, που έδωσε στη δημοσιότητα φωτογραφίες από την συνάντηση των δύο ανδρών.

Ειδήσεις σήμερα:

H πριγκίπισσα με τις ελληνικές ρίζες που χώρισε μέσω Instagram τον σύζυγό της, λάνσαρε άρωμα με τίτλο... «Divorce»


Ανάλυση New York Times: Επιτυχία της Χάρις το debate, έκανε τον Τραμπ να δείξει το πραγματικό του πρόσωπο

Ποια είναι η 32χρονη πολιτικός με τις μουσουλμανικές καταβολές που πυροβόλησε εικόνα της Παναγίας στην Ελβετία
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best Of Network

Δείτε Επίσης