Bολές Ρονάλντο κατά Τεν Χαγκ: Δεν μπορείς να λες πως η Γιουνάιτεντ δεν είναι σε θέση να πάρει το πρωτάθλημα ή το Champions League

Bολές Ρονάλντο κατά Τεν Χαγκ: Δεν μπορείς να λες πως η Γιουνάιτεντ δεν είναι σε θέση να πάρει το πρωτάθλημα ή το Champions League

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο εξαπέλυσε νέα επίθεση στον Έρικ Τεν Χαγκ, λέγοντας ότι έχει πει πράγματα που «δεν μπορείς να πεις» ως αφεντικό της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ - «Ο σύλλογος πρέπει να αναζητήσει βοήθεια από τις θρυλικές προσωπικότητες του παρελθόντος»

ten-hag-ronaldo-xr

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο κατακεραύνωσε το αφεντικό της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Έρικ τεν Χαγκ, για τη στάση του από τότε που ανέλαβε τον σύλλογο.

Ο Πορτογάλος σούπερ σταρ- ο οποίος εξέφρασε τις απόψεις του σε μια συνέντευξη με τον Ρίο Φέρντιναντ- είναι ένας από τους θρύλους στο Ολντ Τράφορντ, αφού έχει πετύχει 145 γκολ σε 326 συμμετοχές σε δύο περιόδους της καριέρας του, ενώ κατέκτησε και εννέα τρόπαια με τον σύλλογο.

Ωστόσο, η δεύτερη θητεία του έληξε άδοξα μετά από μια διαφωνία με τον Τεν Χαγκ, με τον Ρονάλντο να καταγγέλλει στη συνέχεια το συμβόλαιό του, πριν επιτεθεί στον Ολλανδό και πει ότι αισθάνεται «προδομένος» από αυτόν.

Και, μιλώντας στο podcast Rio Ferdinand Presents, ο σταρ της Αλ Νασρ επιτέθηκε ξανά στον Τεν Χαγκ και άσκησε έντονη κριτική στη συμπεριφορά του ως αφεντικό της Γιουνάιτεντ.

Σχολιάζοντας την κατάσταση στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, ο Ρονάλντο εξέφρασε την πεποίθησή του ότι ο σύλλογος πρέπει να αναζητήσει βοήθεια από τις θρυλικές προσωπικότητες του παρελθόντος, αν θέλει να επιστρέψει στις κορυφαίες διακρίσεις. Ο Πορτογάλος, που αποχώρησε από τη Γιουνάιτεντ τον Ιανουάριο του 2023 για να συνεχίσει την καριέρα του στην Αλ Νασρ, τόνισε τη σημασία της διατήρησης της αίγλης του παρελθόντος και της διεκδίκησης τίτλων.

«Η Γιουνάιτεντ πρέπει να παλεύει για τίτλους»

«Ο προπονητής της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ δεν μπορεί να λέει ότι δεν μπορεί να αγωνιστεί για να κερδίσει την Premier League και το Champions League. Αυτή είναι η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ!» δήλωσε ο Ρονάλντο, ξεκαθαρίζοντας ότι ο σύλλογος οφείλει να έχει φιλοδοξίες και να διεκδικεί τίτλους, ακόμη και αν οι δυνατότητές του δεν είναι στο επίπεδο που ήταν παλιότερα. «Πρέπει να προσπαθήσεις», πρόσθεσε ο Πορτογάλος σταρ, υπογραμμίζοντας την ανάγκη για συνεχή αγωνιστική προσπάθεια.

Η σημασία των θρυλικών προσωπικοτήτων

Σύμφωνα με τον Ρονάλντο, ο 54χρονος προπονητής της ομάδας, Έρικ Τεν Χαγκ, θα μπορούσε να επωφεληθεί αν συμβουλευόταν θρύλους του συλλόγου όπως ο Ρουντ φαν Νίστελρόι και άλλοι εμβληματικοί παίκτες του παρελθόντος. «Ο Τεν Χαχ πρέπει να ακούσει τον Ριο Φέρντιναντ, τον Ρόι Κιν, τον Πολ Σκόουλς, τον Γκάρι Νέβιλ και φυσικά τον Σερ Άλεξ Φέργκιουσον. Οι άνθρωποι αυτοί ξέρουν τον σύλλογο και μπορούν να βοηθήσουν», τόνισε ο Ρονάλντο, προτείνοντας ότι οι παλιές δόξες μπορούν να συμβάλουν στην αναγέννηση της ομάδας.

Κλείσιμο

Υπήρξαν σημαντικές εικασίες για το μέλλον του Τεν Χαγκ το καλοκαίρι, προτού το ποδοσφαιρικό οικοδόμημα υπό την ηγεσία της INEOS αποφασίσει να παραμείνει μαζί του.

Στη συνέχεια, τον στήριξαν με ενισχύσεις στη μεταγραφική αγορά αλλά και στο προπονητικό του επιτελείο, το οποίο περιελάμβανε την άφιξη του πρώην επιθετικού της Γιουνάιτεντ, Ρουντ φαν Νίστελρόι.

Και ο Ρονάλντο θεώρησε ότι η προσθήκη του Ολλανδού - ο οποίος σημείωσε 150 γκολ για τον σύλλογο σε 219 παιχνίδια - ήταν ένα βήμα προς τη σωστή κατεύθυνση. «Αν ο Τεν Χαγκ ακούσει τον Ρούντ, ίσως μπορέσει (να βοηθήσει τον εαυτό του)», εξήγησε. «Νομίζω ότι μπορεί να βοηθήσει πολύ, επειδή γνωρίζει τον σύλλογο και ο σύλλογος θα πρέπει να ακούσει (τους) τύπους που ήταν εκεί.»

Αναζητώντας την αίγλη του παρελθόντος

Ο Ρονάλντο επισήμανε πως η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ πρέπει να ξαναβρεί την ταυτότητά της και να αξιοποιήσει τη σοφία και την εμπειρία εκείνων που έγραψαν την ιστορία της. «Με τη συμβολή των παλιών παικτών και του προπονητή, η ομάδα μπορεί να ξαναχτιστεί για να επαναφέρει την αίγλη και τις επιτυχίες του παρελθόντος», σημείωσε ο Πορτογάλος.

Ειδήσεις σήμερα:

Ιταλία: Γυναίκα συνθλίβει με το SUV της μετανάστη που της είχε πάρει νωρίτερα την τσάντα - Δείτε βίντεο

Εκλογές στις ΗΠΑ: Με ΑΙ φωτογραφία του, μαζί με γάτες και πάπιες, ο Τραμπ λάνσαρε προφίλ ζωόφιλου πριν το ντιμπέιτ

Μέγκαν Μαρκλ: Η άβολη στιγμή με την Όπρα να διακόπτει ομιλία της για να… κάτσει στην θέση της - Δείτε βίντεο

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best Of Network

Δείτε Επίσης