Εθνική Ελλάδας: Η ομιλία Μπακασέτα στα αποδυτήρια στη νίκη επί της Ιρλανδίας – Βίντεο

Εθνική Ελλάδας: Η ομιλία Μπακασέτα στα αποδυτήρια στη νίκη επί της Ιρλανδίας – Βίντεο

Ο κάπτεν της Εθνικής Τάσος Μπακασέτας έδωσε το «σύνθημα» στα αποδυτήρια του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος, λίγο πριν τη σέντρα στο Aviva του Δουβλίνου όπου η «γαλανόλευκη» έκανε το «2 στα 2»

ethniki-bakasetas-omilia

Η Εθνική Ελλάδας συνεχίζει την εξαιρετική της πορεία στο Nations League, πετυχαίνοντας το απόλυτο με δύο νίκες σε δύο αγώνες. Μετά την επιβλητική νίκη 3-0 στην πρεμιέρα κόντρα στη Φινλανδία, η «γαλανόλευκη» κατάφερε να επικρατήσει χθες (10/9) της Ιρλανδίας με 2-0 μέσα στο Δουβλίνο, συνεχίζοντας αήττητη στον όμιλο.

Η ομιλία του Μπακασέτα

Πριν από τη σέντρα του αγώνα, στα αποδυτήρια της Εθνικής, ο αρχηγός Τάσος Μπακασέτας έδωσε το σύνθημα για τη νίκη. Όπως φαίνεται σε βίντεο που αναρτήθηκε στα social media της ομάδας, ο Μπακασέτας εμψύχωσε τους συμπαίκτες του με μια δυνατή ομιλία, ζητώντας συγκέντρωση και αποφασιστικότητα.

«Ξέρουμε τι ακριβώς πρέπει να κάνουμε, παιδιά. Από την αρχή συγκεντρωμένοι στο πλάνο που έχουμε. Παθιασμένοι και αποφασισμένοι για να πάρουμε το σημερινό παιχνίδι. Ξέρουμε τι ομάδα είμαστε, τι μπορούμε να κάνουμε, αλλά αυτά τα καταφέρνουμε μόνο όταν είμαστε όλοι μαζί. Έχουμε επικοινωνία και αποφασιστικότητα για να κερδίσουμε», είπε ο αρχηγός, δίνοντας τον τόνο για τη μεγάλη αναμέτρηση.

Επιβεβαίωση στο γήπεδο

Οι παίκτες της Εθνικής επιβεβαίωσαν τα λόγια του αρχηγού τους στον αγωνιστικό χώρο, ελέγχοντας το παιχνίδι από την αρχή και φτάνοντας σε μια άνετη νίκη με 2-0. Τα γκολ της ελληνικής ομάδας και η αποφασιστικότητα που επέδειξαν οι παίκτες, έδωσαν μια πολύτιμη νίκη που φέρνει την Εθνική στην κορυφή του ομίλου με το απόλυτο των βαθμών.

Πανηγυρισμοί μετά τη νίκη

Μετά το σφύριγμα της λήξης, όλοι στην ομάδα ξέσπασαν σε πανηγυρισμούς, χαρούμενοι για την επιτυχία τους. Ο στόχος της πρόκρισης παραμένει ζωντανός, και η Εθνική Ελλάδας φαίνεται έτοιμη να συνεχίσει δυναμικά στο Nations League παρουσιάζοντας μια ομάδα ενωμένη και αποφασισμένη να πετύχει.

Ειδήσεις σήμερα:

Μαρία Παλαιολόγου: Ο Ρώμας είχε αλαζονεία μαζί μου και η Ράντου ήταν ψυχρή

Νίκος Κουρής: Διέγραψε τις φωτογραφίες με τη σύζυγό του και την έκανε unfollow στο Instagram

Αλυσίδα Ελπίδας: Πώς η περιουσία του Σεργιανόπουλου κατέληξε στον Δαρδανελιώτη

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης