Εμπαπέ: Απέρριψε τη διαμεσολάβηση της λίγκας και πάει την Παρί ΣΖ στα δικαστήρια για 55 εκατ. ευρώ

Εμπαπέ: Απέρριψε τη διαμεσολάβηση της λίγκας και πάει την Παρί ΣΖ στα δικαστήρια για 55 εκατ. ευρώ

Στις 8 Αυγούστου, ο Εμπαπέ προσέφυγε στα δικαστήρια, ζητώντας από τον παλιό του σύλλογο να καταβάλει 55 εκατομμύρια ευρώ - Ο άσος της Ρεάλ Μαδρίτης δεν κάνει πίσω παρά τη μεσολάβηση της γαλλικής λίγκας

kylian-mbappe-psg-2017-2

Η παρέμβαση της γαλλικής λίγκας (Ligue de Football Professionnel /LFP) δεν αποδείχθηκε αρκετή για να αποκατασταθούν οι σχέσεις του Κιλιάν Εμπαπέ και της Παρί Σεν Ζερμέν.

Σε δήλωση που εστάλη στο γαλλικό πρακτορείο ειδήσεων (AFP), το περιβάλλον του επιθετικού της Ρεάλ Μαδρίτης ανακοίνωσε την πρόθεσή του να απορρίψει το αίτημα για διαμεσολάβηση με τον γαλλικό σύλλογο για να τεθεί τέλος στην οικονομική διαμάχη που εμπλέκει τα μέρη.

«Η πιθανότητα διαμεσολάβησης τέθηκε σήμερα το πρωί» κατά τη διάρκεια της ακρόασης ενώπιον της νομικής επιτροπής του LFP, αναφέρεται. «Αυτή η υπόθεση απορρίφθηκε, κατά τη διάρκεια της συνεδρίας, από τον εκπρόσωπο του παίκτη», προσθέτει.


Στις 8 Αυγούστου, ο Εμπαπέ προσέφυγε στα δικαστήρια, ζητώντας από τον παλιό του σύλλογο να καταβάλει 55 εκατομμύρια ευρώ.

Σήμερα (11/9) το πρωί πραγματοποιήθηκε μια συνάντηση μεταξύ των δικηγόρων του Εμπαπέ και εκείνων της Παρί Σεν Ζερμέν.

Η νομική επιτροπή της γαλλικής λίγκας πρότεινε διαμεσολάβηση στα δύο μέρη, ώστε να καταλήξουν σε συμφωνία και να μην υπάρξουν νομικές συνέπειες. Όμως ο Κιλιάν Εμπαπέ τελικά απέρριψε αυτή τη μεσολάβηση, όπως ανακοίνωσε το περιβάλλον του.

Η σύγκρουση προέρχεται από ένα συμβόλαιο που δεν υπογράφηκε ποτέ από τα δύο μέρη τον Αύγουστο του 2023, όταν ο Κιλιάν Εμπαπέ αποκλείστηκε από την καλοκαιρινή περιοδεία. Σε επιστολή του δικηγόρου του, ο επιθετικός πρότεινε να μειωθεί το ποσό ορισμένων μπόνους, επιτρέποντας έτσι στον σύλλογο να εξοικονομήσει χρήματα, αλλά η συμφωνία δεν υπογράφηκε ποτέ.

Έτσι, ο παίκτης ζητά μπόνους 30 εκατομμυρίων μεικτά (το λεγόμενο «μπόνους αφοσίωσης», που έπρεπε να είχε λάβει τον Σεπτέμβριο του 2023, πέρα από τους μισθούς Απριλίου και Μαΐου 2024.

Ο αρχηγός της εθνικής Γαλλίας στράφηκε επίσης στην UEFA, η οποία θα μπορούσε να επιβάλει απαγόρευση στην Παρί Σεν Ζερμέν να κάνει κινήσεις στις επόμενες μεταγραφικές περιόδους.

Ειδήσεις σήμερα:

Μαρία Παλαιολόγου: Ο Ρώμας είχε αλαζονεία μαζί μου και η Ράντου ήταν ψυχρή

Νίκος Κουρής: Διέγραψε τις φωτογραφίες με τη σύζυγό του και την έκανε unfollow στο Instagram

Αλυσίδα Ελπίδας: Πώς η περιουσία του Σεργιανόπουλου κατέληξε στον Δαρδανελιώτη

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης