Ολυμπιακός: Άσχημα τα νέα για τον Μιλουτίνοφ - Εκτός δράσης για 4-6 εβδομάδες, χάνει το Σούπερ Καπ

Οι εξετάσεις έδειξαν ότι ο Σέρβος έχει διάστρεμμα β' βαθμού

Η σεζόν δεν ξεκίνησε καλά για τον Ολυμπιακό αφού προέκυψε ένας ακόμη σοβαρός τραυματισμός.

Τα αποτελέσματα των εξετάσεων του Νίκολα Μιλουτίνοφ έδειξαν διάστρεμμα β' βαθμού κάτι που σημαίνει πως ο Σέρβος σέντερ θα μείνει εκτός δράσης για διάστημα 4-6 εβδομάδων.

Η αποθεραπεία του θα τραβήξει τόσο μεγάλο διάστημα διότι αναφερόμαστε σε ένα βαρύ και ψηλό κορμί κάτι που σημαίνει πως η επιβάρυνση στην ποδοκνημική του είναι πολύ μεγαλύτερη σε σχέση με έναν περιφερειακό.

Χωρίς Φαλ και Μιλουτίνοφ στο Super Cup, χαλάει του Πετρούσεφ στον Ερυθρό Αστέρα
Ο Γιώργος Μπαρτζώκας θα κληθεί να διεκδικήσει τον πρώτο και μικρότερο σε σημασία, τίτλο της σεζόν χωρίς τους δύο βασικούς του σέντερ. Στο Super Cup της Ρόδου (28-29/09) δεν θα έχει ούτε τον Νίκολα Μιλουτίνοφ ούτε τον Μουσταφά Φαλ.

Σε αυτό το διήμερο τον ρόλο του σέντερ θα επωμιστούν οι Μόουζες Ράιτ και Φιλίπ Πετρούσεφ. Όπως γίνεται κατανοητό λοιπόν ο επικείμενος δανεισμός του Σέρβου στον Ερυθρό Αστέρα χαλάει και μάλλον οριστικά αφού θα πάρει παιχνίδια και στην Euroleague. Ακόμη κι όταν επιστρέψουν στο παρκέ Φαλ και Μιλουτίνοφ, ο Πετρούσεφ δε θα μπορεί να πάει στην ομάδα του Γιάννη Σφαιρόπουλου μέχρι να ολοκληρωθεί ο πρώτος γύρος αφού δεν θα έχει δικαίωμα συμμετοχής στην Ευρώπη μιας και θα έχει πάρει χρόνο συμμετοχής με τον Ολυμπιακό.

Πηγή: www.gazzetta.gr 

Ειδήσεις σήμερα:

Φωτιά στον Πλατανιά Χανίων κοντά σε ξενοδοχεία και σπίτια - Εστάλη μήνυμα εκκένωσης

Ντόναλντ Τραμπ - Κάμαλα Χάρις: Η ψυχρή χειραψία στην εκδήλωση μνήμης για την 11η Σεπτεμβρίου - Ανάμεσά τους ο Μπάιντεν, δείτε βίντεο

Έλον Μασκ: Η χυδαία πρόταση στη Σουίφτ μετά την στήριξή της στη Χάρις - «Θα σου χαρίσω ένα παιδί»
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr